Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού πρέπει να αλλάξουν τη ζωή τους και τα θέλω τους στον έρωτα

Μόνο έτσι θα δουν προκοπή

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού πρέπει να αλλάξουν τη ζωή τους και τα θέλω τους στον έρωτα

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν στα ερωτικά τους και άλλες που «πετάνε στα σύννεφα», έχουν τεράστιες προσδοκίες και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποτυγχάνουν ξανά και ξανά και να πληγώνονται. Λίγο πιο κάτω, θα σου αναλύσουμε τις τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που πρέπει να αλλάξουν τη ζωή τους και τα θέλω τους, όσο είναι καιρός.

ΚΡΙΟΣ

Το μεγάλο λάθος που κάνει η γυναίκα Κριός στα ερωτικά της είναι ότι κάποιες φορές μπερδεύει την τοξικότητα με το πάθος. Θα πρέπει να καταλάβει ότι μια σχέση δεν γίνεται συναρπαστική, επειδή είναι γεμάτη με καβγάδες, εντάσεις και αβεβαιότητα. Δεν χρειάζεται κάποιον που να την κάνει να νιώθει πεταλούδες στο στομάχι, αλλά κάποιον που θα της παρέχει ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και ηρεμία. Θα πρέπει να σταματήσει να συμβιβάζεται με άντρες που της στέλνουν ανάμεικτα σημάδια (mixed signals) και να αποδέχεται τον πόνο ως μέρος ενός συναρπαστικού έρωτα. Αξίζει πολλά περισσότερα και θα πρέπει να βρει κάποιον που να μπορεί να διαχειριστεί το πάθος της, χωρίς να μετατρέπει την σχέση σε πεδίο μάχης.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός θα πρέπει να μάθει να βάζει τον εαυτό της σε προτεραιότητα. Καλό είναι να αγαπάς και να προσφέρεις, ωστόσο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να προσφέρεις πρώτα σε σένα και να μην κάνεις τόσες πολλές υποχωρήσεις. Είναι ίσως καιρός, η γυναίκα Ζυγός να γίνει λίγο εγωίστρια και να μη βάζει την ευτυχία των άλλων πάνω από όλα. Με την δική της ευτυχία τι θα γίνει; Ποιος θα νοιαστεί, αν δεν ενδιαφερθεί η ίδια; Δεν πρέπει να μένει με κάποιον για να μην είναι μόνη ή για να αποφύγει τον πόνο του χωρισμού ή το να τον πληγώσει. Πρέπει να σταματήσει να παίζει τον οσιομάρτυρα και να ξεκινήσει να κάνει πράγματα που της δίνουν χαρά και προφανώς να επιλέξει έναν άντρα με τον οποίο θα έχει μια ισορροπημένη σχέση και όσα θα δίνει, τόσα θα παίρνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η γυναίκα Τοξότης έχει τον τρόπο της να διώχνει τους ανθρώπους μακριά της. Προφανώς όλο αυτό προέρχεται από την μεγάλη ανάγκη της για ελευθερία και ανεξαρτησία. Ωστόσο, θα πρέπει να σταματήσει να απορρίπτει τόσο εύκολα άντρες και να μην «πνίγεται» μέσα σε μια σχέση. Δεν θέλουν όλοι να την περιορίσουν ή να της φορέσουν χαλινάρι. Θα πρέπει να αποφασίσει να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο στο κομμάτι των σχέσεων και να είναι πιο πρόθυμη στο να ανοίξει την καρδιά της και να δεθεί με τον σύντροφό της ή με όποιον την κάνει να νιώθει ξεχωριστή. Το να κρατά αποστάσεις δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για άμυνα, μιας και χάνει πολλά από όσα θα μπορούσε να ζήσει, αν είναι αφεθεί στο να ερωτευτεί και να ανοιχτεί στον άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παράδοξο με την γυναίκα Υδροχόο είναι ότι πολλές φορές έλκεται από άντρες που δεν της συμπεριφέρονται με τον ίδιο σεβασμό που τους αντιμετωπίζει εκείνη. Όταν πραγματικά ενδιαφέρεται για έναν άντρα, δε θα διστάσει να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα και να στείλει μήνυμα ή ακόμα και να διεκδικεί την προσοχή του και τον χρόνο του. Θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν πρέπει να σπαταλά ούτε λεπτό για έναν άνθρωπο που δεν αξίζει μια θέση στην ζωή της. Η γυναίκα Υδροχόος πρέπει να είναι ο εαυτό της και οι άλλοι να την αγαπούν γι’ αυτό που είναι πραγματικά. Είναι ώρα να «αδειάσει» το μυαλό της και να ξεκινήσει να κάνει όλα όσα θα ήθελε και θα την ευχαριστούσαν.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved