Οι γυναίκες του ζωδιακού που υποβάλουν σε τεστ… πίστης τους συντρόφους τους

Πρέπει να είναι σίγουρες για την αφοσίωση που δείχνει στην σχέση το ταίρι τους.

Οι γυναίκες του ζωδιακού που υποβάλουν σε τεστ… πίστης τους συντρόφους τους

Όλα είναι θέμα εμπιστοσύνης σε μια σχέση. Και αν αυτή δεν υπάρχει, τότε.. το πρόβλημα είναι μεγάλο. Από τα δώδεκα ζώδια, τρία είναι αυτά τα οποία θα υποβάλουν τον σύντροφό τους σε διάφορα τεστ, προκειμένου να εξακριβώσουν το πόσο πιστός είναι εκείνος ή όχι και για να δουν, αν θα συνεχίσουν να είναι μαζί του, αν θα τον παρατήσουν ή αν αξίζει να μπουν σε σχέση μαζί του. Πάμε να δούμε για ποιες γυναίκες του ζωδιακού μιλάμε:

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος είναι πιστή και το ίδιο απαιτεί και από τον σύντροφό της. Αν εκείνου… παίζει το ματάκι, τότε οι δυο τους δεν μπορούν να κάνουν χωριό. Για να εμπιστευτεί λοιπόν κάποιον η Ταυρίνα, θα πρέπει να τον τεστάρει πρώτα και μάλιστα όχι μια και δυο φορές, αλλά να τον υποβάλλει σε δοκιμασίες για καιρό. Αν και εφ' όσον εκείνος περάσει όλες τις εξετάσεις, τότε θα αφεθεί και εκείνη και η σχέση τους θα κυλήσει ομαλά. Αλλιώς θα χωρίσουν οριστικά.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για την γυναίκα Δίδυμο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό της. Είναι πάρα πολύ έξυπνη και χρησιμοποιεί αυτό της το… προσόν για να τεστάρει τον σύντροφό της. Θα του στήσει τέτοιες παγίδες, που δεν τις διανοείται καν… Ούτε που μπορεί να υποψιαστεί τι τον περιμένει. Και φυσικά η Διδυμίνα, αφού τσεκάρει το αν είναι πιστός ή όχι, μετά θα αποφασίσει αν τον θέλει στην ζωή της ή έξω από αυτή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο εκάστοτε σύντροφος της γυναίκας Σκορπιού δεν θα περάσει απλά από τεστ, από ιερά εξέταση θα περάσει. Μιλάμε για μια γυναίκα που δεν εμπιστεύεται ούτε τον ίδιο της τον εαυτό, πόσω μάλλον κάποιον άλλο. Θα του στήσει τόσες «παγίδες» και θα παίξει τόσα mind games που δεν τα έχει σκεφτεί ούτε η καλύτερη αντικατασκοπευτική υπηρεσία στον κόσμο. Η Σκορπίνα θα ψάξει τα πάντα πριν αποφασίσει να βάλει έναν άντρα στη ζωή της.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved