Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: ιδού ο λόγος που διστάζουν να δώσουν τέλος σε μια σχέση!

Ζώδια της γης: Γιατί δυσκολεύονται να χωρίσουν με το ταίρι τους;

Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: ιδού ο λόγος που διστάζουν να δώσουν τέλος σε μια σχέση!

Ίσως έχει συμβεί και σε σένα, ενώ βρίσκεσαι μέσα σε μια σχέση, να νιώθεις ότι έχει έρθει ο καιρός να τελειώσει. Είτε πρόκειται για ένα συναίσθημα που προέρχεται από το ένστικτό σου είτε τα πράγματα δεν πάνε καλά εδώ και καιρό, από τη στιγμή που ονειρεύεσαι ότι είσαι ελεύθερος/η ή μαζί με κάποιο άλλο πρόσωπο, ξέρεις πια ότι πρέπει να χωρίσεις με το άτομο που είσαι μαζί.

Όσον αφορά στα ζώδια, το κάθε ένα από αυτά έχει την τάση να έλκεται από κάτι συγκεκριμένο σε έναν/μια σύντροφο. Μάλιστα, ακόμα κι όταν η κατάσταση είναι πραγματικά άσχημη, αυτός ο ιδιαίτερος και συγκεκριμένος λόγος μπορεί να είναι και η μοναδική αιτία που «κολλάνε» και δυσκολεύονται να βάλουν ένα τέλος στη σχέση.

Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο τα ζώδια της γης δεν είναι έτοιμα να τελειώσουν μια σχέση, ακόμα κι αν έχει «τελειώσει» μέσα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δεν είναι έτοιμος να παρατήσει τον/την σύντροφό του επειδή έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και προσπάθεια για να σταθεί αυτή η σχέση. Δεν έχει σημασία αν είστε μαζί τρεις μήνες ή τρία χρόνια. Δεν τα παρατάει.

Μπορεί να υπάρξουν δάκρυα, ατελείωτες νύχτες που μιλάει με το ταίρι του για τα προβλήματά τους, ίσως και μερικοί καβγάδες. Αλλά για τον Ταύρο όλα αυτά είναι πολύ καλύτερα από το τίποτα. Γνωρίζει ότι οι σχέσεις δεν μπορούν να είναι τέλειες. Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα υπάρξει χωρισμός, ενώ έχει ακόμα πολλά να δώσει στη δική του σχέση.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος δεν είναι από τα ζώδια που θα παραμείνουν σε μια σχέση ενώ νιώθουν δυστυχισμένα. Είναι πιο πιθανό να χωρίσει παρά να μείνει με κάποιον που δεν νιώθει σιγουριά. Ίσως να υπάρξουν φορές που η σκέψη του χωρισμού περνάει από το μυαλό της, αλλά να μην βρίσκει την ευκαιρία να δώσει το οριστικό τέλος.

Ένας Παρθένος δεν είναι έτοιμος να χωρίσει με κάποιον/α, στην περίπτωση που εξακολουθεί να οραματίζεται ένα μέλλον μαζί του/της. Για παράδειγμα, μπορεί να προγραμματίζει τις κοινές τους διακοπές μετά από ένα χρόνο ή να σκέφτεται πώς θα ήταν η ζωή τους σε μια άλλη πόλη. Αυτά είναι σημάδια ότι έχει ακόμα συναισθήματα και είναι πολύ νωρίς για να χωρίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι άλλο ένα ζώδιο που δεν παίρνει ελαφρά τις αισθηματικές του σχέσεις. Όταν ξεκινάει μια γνωριμία, αναζητάει το άτομο με το οποίο θα οραματιστεί να περνάει το υπόλοιπο της ζωής μαζί του. Εάν βρίσκεται σε μια σχέση που μόλις έχει ξεκινήσει, είναι η επιλογή που έκανε με μετά από ώριμη σκέψη, οπότε ο χωρισμός δεν είναι ακόμα στις επιλογές του!

Επειδή βλέπει κάθε σχέση του ως επένδυση, δεν είναι το άτομο που θα χωρίσει εύκολα. Όταν ο Αιγόκερως επενδύει τα χρήματά του, δεν τα αποσύρει γρήγορα, επειδή η αγορά πέφτει. Με τον ίδιο τρόπο, δεν θα αποσυρθεί εύκολα από τη σχέση, επειδή βιώνει μια κρίση. Είναι ένα αγωνιστικό ζώδιο, που δεν έχει μάθει να τα παρατάει εύκολα και θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια βελτίωσης και επανακαθορισμού της σχέσης του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved