Οι σύζυγοι του ζωδιακού που είναι εξπέρ στο να λύνουν προβλήματα

Άστο πάνω τους!

Οι σύζυγοι του ζωδιακού που είναι εξπέρ στο να λύνουν προβλήματα

Οι τέσσερις γυναίκες του ζωδιακού που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω είναι ιδανικές στο να λύνουν κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζει η οικογένειά τους και φυσικά ο άντρας τους. Είναι εκείνες που θα σκεφτούν λύσεις, θα πάρουν αποφάσεις και θα κατευθύνουν τα μέλη της οικογένειάς τους με σωστό τρόπο. Οι γυναίκες αυτές ξέρουν τί κάνουν και μπορούν να στηρίξουν όσο λίγες τον άντρα τους όταν εκείνος βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα Καρκίνος είναι γεννημένη για να είναι μάνα και σύζυγος. Είναι αυτό που λέμε η κολώνα του σπιτιού. Το έχει στο DNA της. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία. Θα σταθεί στο πλευρό τους συζύγου της και θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος. Δεν θα τον αφήσει ποτέ να αισθανθεί μόνος. Η γυναίκα Καρκίνος έχει τρομερό ένστικτο και διαίσθηση. Μπορεί να εντοπίσει τη ρίζα ενός προβλήματος και να το λύσει άμεσα και αποτελεσματικά.

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός χρησιμοποιεί κάποια από τα προτερήματά της και στην οικογενειακή της ζωή. Καταρχάς καταφέρνει να κρατά πάντα την ψυχραιμία της όταν εμφανίζεται ένα πρόβλημα. Έχει την ικανότητα να βλέπει και τις δυο όψεις ενός νομίσματος, ενώ η διπλωματική της φύση, την βοηθά να δίνει λύσεις που είναι αποτελεσματικές και προς το συμφέρον όλων. Η Ζυγίνα πιστεύει στο «εμείς» και το κάνει πράξη. Δεν θα αφήσει ποτέ τον σύζυγό της να παλεύει μόνος του με τα προβλήματά του. Θα σταθεί στο πλευρό του και θα χρησιμοποιήσει το εύστροφο μυαλό της για να του δώσει λύσεις.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί η γυναίκα Τοξότης να μην αναλαμβάνει ευθύνες εύκολα, ωστόσο είναι πάρα πολύ καλή στο να λέει στους άλλους τι πρέπει να κάνουν. Μπορεί να λύσει τα προβλήματα του συζύγου της στο άψε σβήσε και μάλιστα αυτά που θα του πει να είναι και σωστά και αποτελεσματικά. Εκείνος μπορεί να βασιστεί πάνω της για συμβουλές και κατευθύνσεις. Η Τοξοτίνα είναι «μανούλα» στο να λύνει τα προβλήματα των άλλων, στα δικά της είναι που έχει το πρόβλημα και δεν μπορεί να βρει λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν ακούς τη λέξη πρόβλημα και θες να βρεις λύση, το ζώδιο που θα έπρεπε να σου έρχεται πρώτο στο μυαλό θα έπρεπε να είναι ο Αιγόκερως. Οι γυναίκες αυτές είναι λες και έχουν γεννηθεί με διδακτορικό στην επίλυση των προβλημάτων και στην οργάνωση. Η Αιγοκερίνα μπορεί να βάλει σε τάξη και σειρά όχι μόνο την δική της ζωή, αλλά και του συζύγου της. Θα σταθεί βράχος στο πλευρό του και θα τον βοηθήσει με κάθε τρόπο. Λειτουργεί με την λογική της και βρίσκει άμεσα λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Ο άντρας της νιώθει ότι πάνω της μπορεί να βασιστεί και να στηριχτεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved