Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Ζώδια της γης: Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα σε απατήσουν!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Το ζώδιο κάθε ατόμου μπορεί να μας πει πολλά για τις πιθανότητες που υπάρχουν να παραμείνει πιστό στον/στην σύντροφό του. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό η απιστία μπορεί να οφείλεται και στο ζώδιο που βρίσκονται οι υπόλοιποι προσωπικοί πλανήτες, δηλαδή η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης, καθώς και στις όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες μέσα σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις τις ζωδιακές θέσεις των προσωπικών σου πλανητών, πάτησε εδώ.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, ανεξάρτητα από το ζώδιό σου, η απάτη δεν είναι πάντα δικαιολογημένη, ούτε η αστρολογία αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα για να προδώσεις την εμπιστοσύνη κάποιου.

Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μπορεί να ωθήσει τα ζώδια της γης να παραβούν τους όρκους πίστης και αφοσίωσης που έχουν δώσει στο ταίρι τους:

ΤΑΥΡΟΣ

Ομορφιά, φιληδονία

Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την αφοσίωση και την αξιοπιστία τους εφόσον είναι δεσμευμένοι. Βέβαια, ο έμφυτος αισθησιασμός τους και η αγάπη τους για την ομορφιά, είναι σίγουρο ότι περιστασιακά θα κάνουν τα μάτια τους να «παίζουν». Αυτό το σταθερό ζώδιο επιθυμεί να εξασφαλίζει ό,τι λατρεύει περισσότερο, δηλαδή τις γήινες απολαύσεις της ζωής. Ένας πολύ καλός τρόπος για να παρασυρθεί ο Ταύρος είναι μαζί με το φλερτ να του κάνεις και το… τραπέζι. Με μια αξεπέραστη λιχουδιά, τη σωστή στιγμή, ο Ταύρος θα μπορούσε με σχετική ευκολία να ενταχθεί στο κλαμπ των απίστων!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιακός ζήλος!

Οι Παρθένοι είναι γενικά αφοσιωμένα άτομα, πρακτικοί, μεθοδικοί και εξαιρετικά αποτελεσματικοί. Από ό,τι έχει φανεί, η γλώσσα της αγάπης ενός Παρθένου εκφράζεται με πράξεις υπηρεσίας, επομένως ο «πειρασμός» θα συνίσταται στο να κάνει ««εξυπηρέτηση» σε κάποιον/α, καταλαβαίνετε βέβαια με ποια έννοια! Ουσιαστικά, θα αποπλανήσει κάποιον/α, εκλαμβάνοντάς τον ως ένα από τα σκαλοπάτια που θα τον οδηγήσουν στο να επιτύχει κάτι. Εξάλλου, η Παρθένος δεν είναι το ζώδιο που θα χάσει τον χρόνο του με κάτι το οποίο δεν είναι παραγωγικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κοινωνική ευκαιρία!

Οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά αξιόπιστα και πειθαρχημένα άτομα, περήφανοι για την ειλικρίνεια και την ακεραιότητά τους. Εάν ένας Αιγόκερως είναι πρόθυμος να απατήσει το ταίρι του, μάλλον βρίσκεται στη διαδικασία να απομακρυνθεί από τη σχέση. Βασικά, για τον Αιγόκερω, οι συνέπειες που πιθανώς θα έχει ένα παραστράτημά του θα πρέπει να είναι αντάξιες της… επένδυσης που έχει κάνει! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το γήινο ζώδιο διαθέτει πολύ ρεαλισμό ώστε να επιδοθεί σε κάτι που κατά τη γνώμη του δεν έχει αξία.

Διάβασε επίσης:

3 ζωδιακά ζευγάρια που η αγάπη τους θα κρατήσει και 3 που θα το διαλύσουν αμέσως

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Οι 4 άντρες του ζωδιακού που είναι φτωχοί στα λόγια και πλούσιοι σε πράξεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved