Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Η καλύτερη συνταγή για να χωρίσεις με τα ζώδια του αέρα

Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος: Ο καλύτερος τρόπος για να τους πεις «αντίο»!

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να τελειώσεις μια σχέση;

Υπάρχουν βέβαια ένα σωρό τρόποι, όπως το να εξαφανιστείς ξαφνικά από τη ζωή του/της συντρόφου σου, να στείλεις ένα μήνυμα στα social ή ένα sms που θα λέει «Συγγνώμη, δεν μπορώ να συνεχίσω. Μην μου κρατάς κακία» ή κάτι παρόμοιο.

Αν όμως όλα αυτά σου φαίνονται κάπως… ξενέρωτα, θα μπορούσες να λάβεις υπόψη το ζώδιο του/της συντρόφου, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχεις το ιδανικό «αντίο» σε μια σχέση η οποία έχει τελειώσει μέσα σου. Κάθε ζώδιο έχει το «κουμπί» του και εάν θέλεις να εξελιχθεί ομαλά ο χωρισμός σας, καλό θα ήταν να το ξέρεις.

Στην περίπτωση που επιθυμείς να τερματίσεις την σχέση σου με ένα από τα ζώδια του αέρα, καλό είναι να ξέρεις ότι το πιο πιθανό είναι να εμπλακείς σε μαραθώνιες συζητήσεις, οι οποίες καλό είναι να φροντίσεις να καταλήξουν κάπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάνε μια εμπεριστατωμένη συζήτηση μαζί του

Αν πιστεύεις ότι μπορείς να αναγγείλεις σε έναν Δίδυμο ότι χωρίζετε και μετά να συνεχίσεις ανέμελος/η τον δρόμο σου, τότε κοροϊδεύεις τον εαυτό σου. Ο χωρισμός μαζί του πιθανότατα θα απαιτήσει μια μεγάλη συζήτηση που μπορεί να κρατήσει ώρες ή και μέρες, καθώς αυτό το περίεργο ζώδιο έχει την ανάγκη να κατανοήσει τα πάντα στο σύνολό τους. Είναι ένα διανοητικό ζώδιο, το οποίο έχει την ικανότητα, πέρα από τα συναισθήματά του, να λειτουργεί και με τη λογική. Δεν θα δεχτεί να υπάρχουν κενά στο μυαλό του και μετά να αναρωτιέται πώς και γιατί. Ωστόσο, από την στιγμή που θα του έχεις παραθέσει έναν-έναν τους λόγους που σε οδήγησαν στην απόφασή σου, είναι σπάνιο ο Δίδυμος να «σου κρατήσει κακία» ή να τρέφει άσχημα συναισθήματα για σένα μελλοντικά.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Βάλε όρια!

Οι Ζυγοί είναι οι γητευτές του ζωδιακού, οπότε το να ξεκόψεις με έναν Ζυγό δεν πρόκειται να αποδειχθεί εύκολο εγχείρημα. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δυσκολευτεί πολύ να αποδεχτεί έναν χωρισμό και να προσπαθήσει να παραμείνει στη ζωή σου με κάθε τρόπο. Οπότε το να τελειώσεις τη σχέση μαζί του απαιτεί να είσαι σταθερός/ή αλλά και δίκαιος/η. Το καλύτερο είναι να καθορίσεις τα όριά σου και να προχωρήσεις παραπέρα στη ζωή σου. Μάλιστα, επειδή είναι πιθανό να μπει στο τραπέζι η ατάκα «Καλύτερα να μείνουμε φίλοι», καλό θα είναι να βεβαιωθείς πρώτα ότι έχεις βάλει μια απόσταση μεταξύ σας. Αν βέβαια επιθυμείς τη συνέχιση της σχέσης σε φιλικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φρόντισε να σταθείς στο ύψος σου!

Αν και ο Υδροχόος έχει τη φήμη ότι είναι συναισθηματικά αποστασιοποιημένος, στην πραγματικότητα και συναισθήματα έχει και πληγώνεται. Όπως και ο Ζυγός, ένας Υδροχόος πιθανότατα θα προσπαθήσει να σε γοητεύει και να σε αποπλανάει διαρκώς ώστε να μείνεις μαζί του. Μπορεί γενικά να προσπαθήσει να σε αποτρέψει να τελειώσεις τη σχέση με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτό βέβαια δεν συμβαίνει στην περίπτωση που ο ίδιος ο Υδροχόος αποφασίσει να χωρίσει – αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση. Πάντως, αν έχεις σιγουρευτεί ότι θέλεις να χωρίσεις μαζί του, καλό είναι να έχεις προετοιμαστεί για μια ειλικρινή συζήτηση και να είσαι εκ των προτέρων σίγουρος/η ότι είσαι έτοιμος/η να υπερασπιστείς την απόφασή σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved