Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Ζώδια του αέρα: Αυτός είναι ο κύριος λόγος που θα σε απατήσουν!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για αυτόν το λόγο θα απατήσεις το ταίρι σου!

Το ζώδιο κάθε ατόμου μπορεί να μας πει πολλά για τις πιθανότητες που υπάρχουν να παραμείνει πιστό στον/στην σύντροφό του. Βέβαια, σε μεγάλο βαθμό η απιστία μπορεί να οφείλεται και στο ζώδιο που βρίσκονται οι υπόλοιποι προσωπικοί πλανήτες, δηλαδή η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης, καθώς και στις όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες μέσα σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο.

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις τις ζωδιακές θέσεις των προσωπικών σου πλανητών, πάτησε εδώ.

Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι, ανεξάρτητα από το ζώδιό σου, η απάτη δεν είναι πάντα δικαιολογημένη, ούτε η αστρολογία αποτελεί ένα ισχυρό επιχείρημα για να προδώσεις την εμπιστοσύνη κάποιου.

Παρακάτω, θα διαβάσεις ποιο είναι εκείνο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που μπορεί να ωθήσει τα ζώδια του αέρα να παραβούν τους όρκους πίστης και αφοσίωσης που έχουν δώσει στο ταίρι τους:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διέγερση

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι είναι διπρόσωποι και συνεπώς θα μπορούσαν να παίζουν άνετα σε δύο ταμπλό… τουλάχιστον! Όμως, αυτό που παραβλέπεται συχνά είναι η τάση τους να βαριούνται εύκολα. Βρίσκονται σε μόνιμη αναζήτηση διεγερτικών καταστάσεων, οπότε κάποιος/α που διεγείρει την περιέργειά τους είναι και η «αχίλλειος πτέρνα» τους.

Αν κάποιο πρόσωπο καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του Διδύμου, είτε δια ζώσης είτε διαδικτυακά, τότε εν δυνάμει έχει καταφέρει να κλονίσει την συντροφική του αξιοπιστία και να κεντρίσει το ενδιαφέρον του για τα… περαιτέρω!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Ειδύλλιο

Οι Ζυγοί μπορεί να φλερτάρουν ακόμα και… στον ύπνο τους και είναι επιρρεπείς στο να ζήσουν μεγάλους έρωτες που στην πορεία θα τους ξεπεράσουν το ίδιο γρήγορα όπως ξεκίνησαν. Ως εκ τούτου, εύκολα μπορεί κάποιος να… αποπλανήσει έναν Ζυγό, με φράσεις και χειρονομίες που παραπέμπουν σε μια ρομαντική ιστορία αγάπης.

Είναι το ζώδιο που «λιγώνεται», όταν συναντήσει κάποιον ο οποίος ανταποκρίνεται στην αισθητική του και προβαίνει σε αβρότητες, κολακείες και γλυκές χειρονομίες. Όλα αυτά ο Ζυγός μπορεί να τα εκλάβει ως μια «υπόσχεση» ότι θα ζήσει ένα αξεπέραστο ρομαντικό ειδύλλιο. Εν κατακλείδι, αν διαθέτεις εξωτερική ομορφιά ή το είδος της γοητείας που συναρπάζει τον Ζυγό, τότε τον έχεις ρίξει και στο… κρεβάτι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαναστατικότητα & πρωτοτυπία

Οι Υδροχόοι είναι ιδιόρρυθμοι και αντισυμβατικοί όσον αφορά την ελευθερία τους. Είναι άτομα που δειγείρονται από τη σκέψη και μόνον ότι επαναστατούν ή πηγαίνουν κόντρα στο ρεύμα. Παράλληλα, βέβαια, υποβόσκει μέσα τους ένα είδος ναρκισσισμού που τους κάνει να απολαμβάνουν την λατρεία και τους επαίνους προς το πρόσωπό τους.

Ένας Υδροχόος μπορεί να αποδειχτεί πολύ ευάλωτος στο φλερτ ενός αντισυμβατικού ή ασυνήθιστου ατόμου. Έλκεται επίσης από άτομα που είναι εκπληκτικά, μοναδικά στο είδος τους και/ή διάσημα. Οπότε, αν τύχει να τον φλερτάρει ένας ή μια… ροκ σταρ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραστρατήσει!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν θα σου δείξουν ποτέ τα συναισθήματά τους!

Τα 3 ζώδια που θα σε έχουν μέσα στα χάδια και τα φιλιά

3 ζωδιακά ζευγάρια που η αγάπη τους θα κρατήσει και 3 που θα το διαλύσουν αμέσως

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved