Καμία γυναίκα δεν έπεσε στα πατώματα για αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Και υπάρχει λόγος

Καμία γυναίκα δεν έπεσε στα πατώματα για αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Μπορεί να μη συμφωνούμε με τη γνώμη τους, αλλά, δυστυχώς, η πλειοψηφία των γυναικών για τους παρακάτω 4 άντρες του ζωδιακού δε θα έπεφτε στα πατώματα. Τους θεωρεί αδιάφορους ή μια χαρά για φίλους, όχι όμως και για συντρόφους. Μάλιστα, για ορισμένους από δαύτους, δεν έχουν και την καλύτερη άποψη! Ποιοι είναι αυτοί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην σου κάνει εντύπωση που βρίσκεται στην πρώτη θέση. Γοητευτικός μπορεί να είναι αλλά η έντονη τάση του για ανεξαρτησία, η προκλητικότητα, η αντιφατικότητα, αλλά και το ότι δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να ζευγαρώσει τον φέρνει στην κορυφή της λίστας. Επίσης, το καλό σεξ χρειάζεται και συναίσθημα, κάτι που συχνά λείπει από τον συγκεκριμένο κύριο! Οπότε... ΝΟ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε φταίει η εμμονή του στη λεπτομέρεια, ούτε το ότι συχνά γίνεται υποχόνδριος. Μάλλον ευθύνεται το γεγονός ότι ο Παρθένος βλέπει το σεξ σαν τυπική διαδικασία ή ως αντικείμενο μελέτης. Δεν είναι μόνο διάφορα μέρη του σώματος που... συνδυάζονται μεταξύ τους, αλλά και η χημεία. Λίγο παραπάνω καρδιά αν έβαζε, θα ήταν πιο θελκτικός. Επιπλέον, το στιλάκι του παραείναι συντηρητικό.

**Έχει προοπτική η σχέση σας; Οι απαντήσεις είναι εδώ**

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός δεν πείθει για τη σεξουαλικότητά του! Μπορεί να είναι ωραίος, στιλάτος, γοητευτικός, περισσότερο όμως βγάζει «χαριτωμενιά» που πιο πολύ κάνει για φίλος, που θα του πεις τα ερωτικά σου και θα σου δώσει δυο-τρεις καλές συμβουλές, παρά για σύντροφος, που θα σταθεί επάξια στο πλευρό σου. Αναποφάσιστος είναι, διστάζει να πάρει πρωτοβουλίες και αναλώνεται τόσο στα χαμόγελα και τα κομπλιμέντα που κάνει μια γυναίκα να σκεφτεί «άχου μωρέ τον γλυκούλη» κι όχι «τον θέλω τώρα!».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και ξενέρωτο δεν τον λες, ούτε όμως και σέξι! Είναι παιχνιδιάρης, ελαφρώς «διεστραμμένος», φαντασιώνεται διαρκώς, αυτό που του στερεί κάποια από τις πρώτες θέσεις είναι η εικόνα του, που δεν εμπέει ιδιαίτερη σοβαρότητα και αξιοπιστία. Ζουζουνίζει γύρω-γύρω σαν τις μέλισσες, πολύ μπλα-μπλα, πολλά γελάκια, χειρονομίες, χαριτωμενιές και υπονοούμενα, που ως αποτέλεσμα έχουν να μην τον βλέπει κάποια γυναίκα και να λέει «ω Θεοί, τι άντρας» και να πέφτει τα ανάσκελα!

Διάβασε επίσης: Τα πιο παράξενα ζευγάρια ζωδίων που μπορεί να καταλήξουν σε σχέση διαρκείας

Οι 3 ιδανικοί και οι 3 τελείως ακατάλληλοι σύντροφοι του ζωδιακού

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved