Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια του αέρα όταν τελειώνει οριστικά μια σχέση;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, πώς νιώθεις μετά τον χωρισμό με το ταίρι σου;

Κάθε άνθρωπος χειρίζεται τους χωρισμούς του με διαφορετικό τρόπο. Για μερικούς, το τέλος μιας σχέσης μπορεί να μοιάζει με το τέλος του κόσμου, ενώ για άλλους η απομάκρυνσή τους από έναν/μια πρώην μοιάζει με μια νέα αρχή. Φυσικά, ο τρόπος που νιώθεις όταν είσαι φρεσκοχωρισμένος εξαρτάται από τις συνθήκες του χωρισμού, αλλά το ζώδιό σου μπορεί επίσης να επηρεάσει πραγματικά τον τρόπο που θα αποφασίσεις να παρηγορήσεις την ραγισμένη σου καρδιά και να επανέλθεις στην ρεαλιστική πραγματικότητα.

Με βάση λοιπόν το ζώδιό σου, το συναίσθημα που νιώθεις μετά από τον χωρισμό, μπορεί να κυμαίνεται από την θλίψη έως την… τρελή χαρά. Διάβασε παρακάτω ποιο είναι το νούμερο ένα συναίσθημα που βιώνουν τα ζώδια του αέρα, όταν χωρίσουν με το ταίρι τους και πρέπει να το διαχειριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι δεν νιώθουν ποτέ μόνο ένα συναίσθημα. Όταν χωρίσουν, ως ζώδιο της δυαδικότητας, έχουν την απίστευτη ικανότητα να αισθάνονται συντετριμμένοι και ταυτόχρονα να νιώθουν ότι το έχουν ξεπεράσει. Το ίδιο βράδυ, θα βγουν έξω και θα κάνουν παρέα με όσους αγνώστους συναντήσουν ή πιθανόν να καταλήξουν σε μια τουαλέτα και να κλαίνε το χαμένο ταίρι τους. Ένας Δίδυμος δεν μπορεί ποτέ να είναι σίγουρος πώς θα αντιμετωπίσει έναν χωρισμό, άρα θα καταλήξει να νιώθει τα… πάντα, να γελάει και να κλαίει μαζί. Μέχρις ότου, επέμβει το… σωτήριο μυαλό του για να δώσει τις λύσεις που θα του επιτρέψουν να προχωρήσει παρακάτω!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί ενδιαφέρονται πάρα πολύ για την κοινωνική τους φήμη. Όταν χωρίζουν με κάποιον/α, είναι πιθανό να στενοχωριούνται λιγότερο για το ναυάγιο της ίδιας της σχέσης και περισσότερο για το αν θα το μάθουν οι άλλοι. Ενώ θα μπορούσαν να διακηρύσσουν με υπερηφάνεια την νέα τους single κατάσταση, αντιθέτως τείνουν να πέφτουν χαμηλά. Ένας Ζυγός, μετά τον χωρισμό, θα ψάξει τον καλύτερο τρόπο για να μεταδώσει τα νέα στους άλλους, φροντίζοντας να μην του ρίξει κανείς το φταίξιμο ή ακόμα χειρότερα να τον λυπηθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις το τι θα κάνει ένας Υδροχόος μετά τον χωρισμό, αφού το απρόβλεπτο είναι κάτι που του ταιριάζει. Αφού χωρίσει, θα θελήσει να ανατρέψει τις προσδοκίες όλων, αποδεικνύοντας ότι είναι εντελώς καλά και στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να πάρει κάποιες αυθόρμητες ή παρορμητικές αποφάσεις. Αντί να παρακολουθεί λυπητερές ταινίες ή σειρές και να «κλαίει τη μοίρα του», θα προτιμήσει να θεραπεύσει τις πληγές του, για παράδειγμα, κάνοντας ένα ξαφνικό ταξίδι για ένα μήνα, χωρίς να το πει σε κανέναν!

Διάβασε επίσης:

Τα 4 πιο ανεύθυνα ζώδια για να κάνεις σχέση!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Τα 3 ζώδια που δυσκολεύονται να ανοιχτούν συναισθηματικά!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved