Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Για ποιο λόγο ένα ζώδιο του αέρα αποφεύγει να εμπλακεί σε μια σχέση;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Κάθε άνδρας μπορεί να βρεθεί σε μια κατάσταση, όπου η λέξη «σχέση» θα τον τρομάζει. Απευθυνόμενοι στην αστρολογία, διαπιστώνουμε ότι όλοι οι άντρες είναι πιθανό να αποφεύγουν τις σχέσεις, αλλά ο καθένας για διαφορετικό λόγο, ανάλογα με το ζώδιό του.

Στις παρακάτω γραμμές, θα μας απασχολήσουν οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες που ανήκουν στα ζώδια του αέρα συχνά αποφεύγουν να δεσμευθούν, αναβάλλοντας όσο μπορούν το να «νοικοκυρευτούν» και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Ιδού, λοιπόν, γιατί ένας Δίδυμος, Ζυγός ή Υδροχόος δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί σου:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας άντρας Δίδυμος μπορεί να μοιάζει με τον πιο γλυκό και ενδιαφέροντα άντρα που γνώρισες ποτέ, αλλά στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι έχει και μια άλλη πλευρά, κάπως πιο σκοτεινή.

Όπως είναι γνωστό ο Δίδυμος δυσκολεύεται με τις δεσμεύσεις επειδή πάντα ανησυχεί ότι η αγάπη που ζει δεν είναι η αληθινή. Σκέφτεται ότι κάτι καλύτερο υπάρχει στον ορίζοντα, εκεί δίπλα του, και όπου νάναι θα το ανακαλύψει. Επίσης, δεν μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στις προσφερόμενες επιλογές και φοβάται βαθιά μήπως παγιδευτεί.

Εφόσον βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, είναι πολύ πιθανό να γίνει μάλλον αδιάφορος, ακόμα και αγενής, ή να τραβάει τους ανθρώπους κοντά του και μετά να τους διώχνει μακριά του, ακολουθώντας αυτήν την τακτική για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι ικανός να περιμένει έως ότου οι επιλογές του κινδυνέψουν να αποδυναμωθούν εντελώς, πριν αποφασίσει να δεσμευτεί σε μια σχέση.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Ο άντρας Ζυγός συχνά είναι άστατος. Μπορεί να μη θέλει να δεσμευτεί επειδή τα πράγματα στο μυαλό του δεν είναι αρκετά τέλεια ή και καθόλου.

Του αρέσουν οι καταστάσεις που παρουσιάζονται με ομορφιά και ευγένεια. Αν όμως τα πράγματα εξελιχθούν άβολα με οποιοδήποτε τρόπο και δεν καταφέρει να τα ισορροπήσει, δεν πρόκειται να προχωρήσει παρακάτω στη σχέση. Μπορεί να νιώσει τόσο ανήμπορος να αντιμετωπίσει την κατάσταση, σε σημείο να δυσκολεύεται να λειτουργήσει στοιχειωδώς.

Όταν δεν ξέρει που βρίσκεται μέσα σε μια σχέση, είναι πιθανό να γίνει ιδιαίτερα εριστικός, αν προσπαθήσεις να εμβαθύνεις στο πως νιώθει. Σε περίπτωση πάντως που «έχει χάσει τη μπάλα» στο να καθορίσει μια σχέση, θα χρειαστεί να κάνει ένα βήμα πίσω και να δει τα πράγματα με πιο ανάλαφρη ματιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας άνδρας Υδροχόος, το πιο πιθανό είναι να μην εκφράζει τα συναισθήματά του με ιδιαίτερη προθυμία.

Αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο δεν μπορείς να τον πιέσεις, καθώς θα προκαλέσεις το εντελώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιζητάς. Φυσικά, κανένας δεν θέλει να εξαναγκάζεται να κάνει κάτι με το οποίο δεν νιώθει άνετα, και ο Υδροχόος το καταλαβαίνει αυτό και το νιώθει πολύ πιο έντονα από τα άλλα ζώδια.

Εάν δεν ενδιαφέρεται να επιδιώξει κάτι σοβαρό μαζί σου, θα αποκλείσει οτιδήποτε μπορεί να οδηγεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Είναι πιθανόν σε αυτήν την περίπτωση να «κλείσει» σαν στρείδι. Μπορεί επίσης να νιώσεις ότι είναι ψυχρός και αποσυρμένος στον κόσμο του, ειδικά κάθε φορά που έρχεται αντιμέτωπος με συζητήσεις συναισθηματικού περιεχομένου.

Διάβασε επίσης:

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved