Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Για ποιο λόγο ένα ζώδιο της γης αποφεύγει να εμπλακεί σε μια σχέση;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού ο λόγος που αποφεύγεις να κάνεις σχέση!

Μπορούμε να μαντέψουμε κάποιους λόγους που ένας άνδρας τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση όταν ανοίξει μια συζήτηση σχετικά με τη δέσμευση. Εάν πάντως αισθάνεσαι ότι πρέπει να σπρώξεις μια κατάσταση για να προχωρήσει, καλύτερα θα ήταν να παραιτηθείς από αυτό. Γιατί, ανεξάρτητα από το αν μπορείς να πιέσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, εντούτοις δεν μπορείς να πιέσεις κάποιον να σε θέλει, να βγει μαζί σου, ή να σου υποσχεθεί οτιδήποτε

Στις παρακάτω γραμμές, θα μας απασχολήσουν οι λόγοι για τους οποίους οι άνδρες που ανήκουν στα ζώδια της γης συχνά αποφεύγουν να δεσμευθούν, αναβάλλοντας όσο μπορούν το να «νοικοκυρευτούν» και στη συνέχεια να δημιουργήσουν μια οικογένεια.

Ιδού, λοιπόν, γιατί ένας Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί σε μια σχέση μαζί σου:

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος προσφέρει δύναμη σε μια σχέση, αλλά αυτό δεν αποκλείει το να είναι κάπως ανασφαλής.

Θα χρειαστεί μία σύντροφο με την οποία να νιώθει σίγουρος ότι θα παραμείνει μαζί του σε βάθος χρόνου. Και όχι μόνο αυτό. Χρειάζεται κάποια που να δείχνει κατανόηση και ευαισθησία απέναντι στα συναισθήματά του. Αν δεν νιώσει σιγουριά ότι η πιθανή μελλοντική σύντροφός του μπορεί να του προσφέρει τα παραπάνω, μπορεί να κάνει πίσω.

Θέλει να έχει σταθερότητα στη ζωή του και αν βεβαιωθεί ότι την έχει, πιθανότατα θα νιώσει έτοιμος να αλλάξει την κατάσταση και να προχωρήσει τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος μπορεί να κάνει πίσω, αν νιώσει ότι δεν εκτιμάται ο τρόπος που εκφράζει την αγάπη και το ενδιαφέρον του.

Κοπιάζει πολύ για να εκφράσει την αγάπη του ανοιχτά, και οι εκδηλώσεις αγάπης μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές από των άλλων ζωδίων. Για παράδειγμα, μπορεί να εκφράζεται με το να εκτελεί διάφορες εργασίες για το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει.

Το να μιλά για τα συναισθήματά του είναι μάλλον δύσκολο. Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι γήινοι και το να δείξουν τα συναισθήματά τους είναι κάτι που μπορεί να συμβεί μάλλον φυσικά ή σωματικά, παρά με τα λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άντρας Αιγόκερως μπορεί να έχει την πιο προσγειωμένη φύση απ’ όλα τα ζώδια. Πολύ απλά, αν δεν αισθάνεται ότι η σχέση που έχει θα εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, τότε το μυαλό του είναι ήδη… μακριά.

Αναζητά πρακτικές αιτίες και λύσεις σε όλα και πάντα επιθυμεί να υπάρχει ένα ισχυρό και σταθερό κέρδος. Η εμπιστοσύνη είναι θεμελιώδης για αυτόν. Και θέλει αυτή η εμπιστοσύνη να ισχύει σε όλους τους τομείς, πρακτικούς και ερωτικούς, ώστε να παρέχεται η επιθυμητή ασφάλεια.

Ο Αιγόκερως δεν είναι ο άντρας που θα κάνει ξαφνικές αλλαγές και αψυχολόγητες ενέργειες, οπότε μην περιμένεις γρήγορη αλλαγή, εκτός αν συμβεί κάτι συγκλονιστικό που θα ανατρέψει την κατάσταση.

Διάβασε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved