Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ποια είναι η βασική αιτία που ένα ζώδιο της γης αδιαφορεί ξαφνικά για τον σύντροφό του;

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Γιατί άραγε ξαφνικά απομακρύνεται από κοντά σου; Εντάξει, το να κρατιούνται κάποιες αποστάσεις σε ένα ζευγάρι μπορεί να είναι και απολύτως υγιές, αλλά αν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να νιώθεις μόνος ή απομονωμένος, πιθανότατα πρέπει να αρχίσεις ν’ ανησυχείς.

Αρχικά, προσπάθησε να μην πανικοβληθείς και λάβε υπόψη ότι όπως ακριβώς εξελισσόμαστε ως άτομα, έτσι και οι σχέσεις με την πάροδο του χρόνου υφίστανται αλλαγές. Η δυναμική αλλάζει και το επίπεδο οικειότητας και εγγύτητας μεταξύ δύο ατόμων είναι φυσικό να υφίσταται διακυμάνσεις. Να έχει δηλαδή σκαμπανεβάσματα, κάτι σαν την άμπωτη και παλίρροια.

Επειδή λοιπόν ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδια της Γης, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως ζώδιο της Γης, ο Ταύρος δεν εκτιμά τίποτα περισσότερο από την σταθερότητα και την εμπιστοσύνη. Είναι εξαιρετικός στο να αντιλαμβάνεται πότε κάποιος είναι ψεύτικος ή ανέντιμος.

Εάν ο/η σύντροφος Ταύρος αρχίσει να απομακρύνεται νοητικά ή συναισθηματικά από κοντά σου, μπορεί να αισθάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν πρόκειται για μια νέα σχέση, καλό θα είναι να αναρωτηθείς μήπως το παρακάνεις με το να προσπαθείς να τον/την εντυπωσιάσεις με το να δείξεις κάτι που δεν είσαι. Και αν το κάνεις, σταμάτησέ το αμέσως, γιατί ο Ταύρος μπορεί να μυριστεί οτιδήποτε μη αυθεντικό από χιλιόμετρα μακριά.

Λάβε υπόψη ότι δεν είναι ο τύπος που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του με πάθος, όσο κι αν αυτό σιγοκαίει μέσα του. Μπορεί να σε δοκιμάζει για να δει αν έχεις τα φόντα να εξελιχθείς σε έναν καλό σύντροφο σε βάθος χρόνου. Εάν είστε αρκετό χρόνο μαζί, ρώτησε τον εαυτό σου αν κάτι άλλαξε σε σένα πρόσφατα.

Οι Ταύροι χρειάζονται κάποιον στον οποίο θα βασίζονται και που θα έχει αρκετό ψυχικό σθένος για να αντιμετωπίζει τις δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Κάποιον που θα σταθεί σαν βράχος δίπλα τους μακροπρόθεσμα και θα είναι απόλυτα πιστός/ή. Αν θέλεις να κρατήσει η σχέση σου μαζί τους, προσπάθησε να δείχνεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σταθερότητα τόσο στις απόψεις όσο και στη συμπεριφορά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος ξέρει ακριβώς τι θέλει από τον/την σύντροφό της πριν δημιουργήσει μια σχέση που θα τον/την δεσμεύσει μακροπρόθεσμα. Εάν νιώσεις ότι ενεργεί παράξενα και απομακρύνεται, θα πρέπει να αναρωτηθείς τι μπορεί να σκέφτηκε για σένα. Είναι εγκεφαλικός τύπος και η λογική παίζει μεγάλο ρόλο στον τρόπο που λειτουργεί. Οπότε όλα σχετίζονται με το πώς σκέφτεσαι ή συμπεριφέρεσαι και πως η Παρθένος τα εκλαμβάνει και τα ταξινομεί μέσα στο κεφάλι της.

Οι Παρθένοι συχνά είναι συγκρατημένοι ή και συνεσταλμένοι, γι’ αυτό θα εκτιμήσουν αφάνταστα έναν σύντροφο που λαμβάνει υπόψη τα συναισθήματά τους και την επιθυμία τους να προχωρήσετε τη σχέση σας αργά και βήμα-βήμα. Βεβαιώσου ότι έχεις ανοιχτή και διαρκή επικοινωνία όσον αφορά τις προσδοκίες σου από τη σχέση σας, αφού η εντιμότητα και η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντική για αυτό το ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως μπορεί να δείχνει σκληρός κι απρόσιτος εξωτερικά, αλλά αυτό αντισταθμίζεται από την ισχυρή ηθική, την πρακτικότητα, την πίστη και την πειθαρχία του.

Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, μπορεί να σου φανεί πολύ δύσκολο να τον/την προσεγγίσεις. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι επιθυμεί μια σταθερή βάση για να κάνει μια σχέση και θα ελέγχει διαρκώς εάν αυτή η σχέση ανταποκρίνεται στην προσπάθειά του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια – κάτι που ο Αιγόκερως εκτιμά πολύ.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για τον/την Αιγόκερω είναι να βεβαιωθείς ότι ως σύντροφος είσαι υπομονετικός, υποστηρικτικός και συνεισφέρεις στην πρακτική πλευρά της σχέσης. Επίσης φρόντισε να βρίσκεις συχνά ευκαιρίες για να περνάτε χαλαρωτικές στιγμές μαζί, κάτι που θα τονώσει πολύ την καθημερινότητά σας.

Χρειάζεται να ενθαρρύνεις, να αποδέχεσαι και να εκφράζεις με θετικότητα τον ενθουσιασμό σου για τα επιτεύγματα ενός Αιγόκερω. Αν νιώσει άνετα μαζί σου, είναι βέβαιο ότι το δέσιμό σας θα είναι δυνατό και πολύ… αισθησιακό!

Διάβασε επίσης:

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved