Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Έτσι θα ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια του Αέρα και θα πάνε παρακάτω!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Ο χρόνος είναι γιατρός και θα θεραπεύσει τις πληγές ενός χωρισμού, αλλά χρειάζεται να κάνουμε κι εμείς μια προσπάθεια για να τον ξεπεράσουμε ακόμα πιο γρήγορα. Ο καθένας και η κάθε μια μας, ανάλογα με το ζώδιο που ανήκει, έχει τα δικά του αντανακλαστικά και τρόπο για να το κάνει.

Διάβασε ποιος είναι ο ιδανικός για να ξεπεράσουν τον/ην πρώην τα ζώδια του Αέρα και να πάνε παρακάτω!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσεις τον χωρισμό και να θεραπεύσεις την πληγωμένη σου καρδιά είναι το να βρεις γρήγορα κάτι που θα αποσπάσει την προσοχή σου. Είτε είναι ασχολία χόμπι είτε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα προκαλέσει την περιέργειά σου και θα σε ξαναβάλει στο παιχνίδι του φλερτ είναι ο κατάλληλος τρόπος για να ξανάρθεις στα ίσα σου.

ΖΥΓΟΣ

Πήγαινε σε μουσεία, διάβασε λογοτεχνικά βιβλία, βγάλε εισιτήρια για εκδηλώσεις και συναυλίες γιατί -ως γνωστόν- ένας καλλιτέχνης δημιουργεί όταν βρίσκεται σε συναισθηματική θέση παρόμοια με αυτήν που είσαι εσύ τώρα. Αν μπόρεσε αυτός να μετατρέψει τον πόνο του σε κάτι όμορφο, αυτό θα λειτουργήσει και με εσένα. Εναλλακτικά, αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, κάνε τα μποτέ σου για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην αισθάνεσαι έτοιμη ακόμα, προσπάθησε όμως να δεις πιο αποστασιοποιημένα και εγκεφαλικά το χωρισμό, ώστε το συγκεκριμένο άτομο να μην εξαφανιστεί από τη ζωή σου, αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, να γίνει φίλος σου. Για άλλα ζώδια, αυτό είναι το πιο δύσκολο, αλλά εσύ γνωρίζεις ότι οι σχέσεις αλλάζουν, μερικές φορές μάλιστα δραστικά, οπότε τίποτα δεν είναι απόλυτο.

Διάβασε επίσης: Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ξέρουμε με ποιον τρόπο εκμεταλλεύεσαι τους άλλους!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Έχεις Αφροδίτη στους Διδύμους, στον Ζυγό ή τον Υδροχόο; Αυτός ο τύπος σχέσης σε τραβάει

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved