Αυτά τα ζώδια γίνονται έξαλλα, αν τους πεις «χωρίζουμε»!

Νιώθουν οργή και σου το δείχνουν!

Αυτά τα ζώδια γίνονται έξαλλα, αν τους πεις «χωρίζουμε»!

Ενώ κάποια ζώδια είναι πιο εύκολο να χωρίσουν και να δουν το χωρισμό ως το επόμενο βήμα στη ζωή τους, άλλα πάλι νιώθουν ότι έχουν δεχτεί τη μεγαλύτερη προδοσία. Γενικά ως χαρακτήρες είναι ευέξαπτοι και κάθε υποτιθέμενη έλλειψη πίστης είναι ιδιαίτερα οδυνηρη. Αν σκοπεύεις να τερματίσεις τη σχέση σου με ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια, ίσως πρέπει να προετοιμαστείς για τις έξαλλες αντιδράσεις τους, γιατί όταν πρόκειται για χωρισμό, η ψυχραιμία τους πάει περίπατο.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός, είναι γνωστό ότι παίρνει εύκολα φωτιά αλλά συνήθως να ξεθυμαίνει γρήγορα. Μόνο που όταν συμβεί να διαλύσετε τη σχέση σας, αυτό δεν ισχύει. Λόγω της επιρροής του κυβερνήτη τους, του Άρη, που συνδέεται με το πάθος και την επιθετικότητα, είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Όταν καταρρεύσει συναισθηματικά, αισθάνεται ότι χάνει σε κάποιον ερωτικό ανταγωνισμό. Οποιοδήποτε είδος "απώλειας" είναι ένα χτύπημα για την υπερηφάνεια του Κριού, και σ’ αυτές τις περιπτώσεις η κρίση του δεν είναι πάντα η πιο δίκαιη. Ευτυχώς, σε έναν τυπικό Κριό, αυτός ο θυμός δεν θα διαρκέσει πολύ καιρό. Θα ξεσπάσει, θα σε βρίσει, θα φωνάξει και, που θα πάει, κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση και θα προχωρήσει στη ζωή του.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πρόκειται να χωρίσεις με έναν Καρκίνο, σιγουρέψου πρώτα ότι είσαι προετοιμασμένος/η να τα βάλεις με τις δαγκάνες ενός καβουριού. Για αυτό το υπέρ-ευαίσθητο ζώδιο του νερού, αν το χωρίσεις, νιώθει ότι έχει δεχθεί τη μεγαλύτερη προδοσία που μπορεί να υποστεί το ανθρώπινο είδος. Πιθανόν να έχει πληγωθεί ξανά στο παρελθόν και δεν ήταν τόσο εύκολο να ξανοιχτεί πάλι σε κάποιον/α. Αυτό φυσικά δεν είναι δικό σου λάθος και δεν σου αξίζει η οργή του Καρκίνου. Να είσαι προετοιμασμένος/η, γιατί πρόκειται να ξεσπάσει και να τα… σπάσει, εκτοξεύοντας σκληρά λόγια. Ένας Καρκίνος μπορεί να νιώθει μνησικακία για τον χωρισμό σας και να σου «το κρατάει μανιάτικο» για αρκετό καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το να αφήσεις έναν Σκορπιό δεν είναι εύκολο, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Αλλά όταν συμβεί και δεν του μένει άλλη επιλογή, αυτό το συναισθηματικό ζώδιο του νερού μπορεί να γίνει έξαλλο. Αν προσθέσεις και την επιρροή του κυβερνήτη του Πλούτωνα, που είναι ο πλανήτης της δύναμης, καθώς και την αναστάτωσή του όταν χάνει τον έλεγχο, μπορεί να έχει τρομερές εκρήξεις. Κατά βάθος, ένας Σκορπιός θέλει πραγματικά να συνδεθεί με κάποιο άλλο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί και να βασιστεί πάνω του. Τοποθετεί την πίστη πάνω από το κάθε τι, οπότε όταν νιώσει ότι τον/την πέταξες έξω από τη σχέση, μπορεί να πονέσει βαθιά, επειδή βιώνει όλη αυτήν την κατάσταση ως προδοσία. Αντί να αποδεχτεί τον πόνο που νιώθει, θυμώνει και γίνεται σκληρός και... σκοτεινός. Μπορεί να μην είναι ο πιο παραγωγικός τρόπος διαχείρισης των συναισθημάτων του, αλλά κάνει… το καλύτερο που μπορεί!

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

Αυτά είναι τα ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved