Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Δώσε κι εμένα μπάρμπα!

Έχεις μπροστά σου ένα μήνα για να τις δεις ή/και να γευθείς τα πλεονεκτήματα που σου προσφέρει

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Δώσε κι εμένα μπάρμπα!

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που συνοδεύεται από ένα «πληθωρικό» τετράγωνο με το Δία στον Κριό μπορεί να γίνει η αφετηρία θετικών εξελίξεων κι έχεις μπροστά σου ένα μήνα για να τις δεις ή/και να γευθείς τα πλεονεκτήματα μιας εύκολης ζωής, προσανατολισμένης σε κάθε είδους απολαύσεις.

Αν όμως ανήκεις στους… παραδοσιακά άτυχους της ζωής -κι αυτό δεν είναι θέμα ζωδίου, αλλά του προσωπικού σου ωροσκοπίου, μην περιμένεις και πολλά, ίσα-ίσα που θα δεις για μια ακόμη φορά να σου παίρνουν τη μπουκιά από το στόμα οι «ξύπνιοι», που έχουν τα μέσα, αφήνοντας ίσως κάποια ψίχουλα για «ξεκάρφωμα». "Ορίστε", θα σου πουν, "τι φωνάζεις και διαμαρτύρεσαι; Μαζί τα τρώμε!" Αυτοί με τη σέσουλα κι εσύ με την οδοντογλυφίδα… Επιπλέον, η ουσία θα εξαφανιστεί για μια ακόμη φορά κάτω από… τόνους εντυπώσεων και χαρά σε αυτούς που ασχολούνται αποκλειστικά με το να τις κερδίζουν.

Κι αν έχεις στριμωχτεί από την ακρίβεια και στερείσαι κάποια από τα βασικά, μικρή σημασία έχει, αφού θα χορτάσεις με θέαμα.

Όσο για την Ελλάδα, το ότι η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη γίνεται σε άμεση σχέση με το γενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα, που «κοσμεί» το γενέθλιο χάρτη της, σημαίνει ότι η διαπλοκή και η διαφθορά θα κάνουν «πάρτι». Δώσε κι εμένα μπάρμπα κι όποιος προλάβει!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved