Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν μεγάλες επιτυχίες!

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν μεγάλες επιτυχίες!

Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 29/06, 05:51 ώρα Ελλάδας, στις 07° 22’ του Καρκίνου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 7 μοίρες.

Θεαματικές εξελίξεις, ευκαιρίες και θετικές προοπτικές αναμένονται σε αρκετούς, καθώς η συμμετοχή του Δία στον Κριό είναι έντονη, αφού αφ' ενός κάνει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τη Σελήνη, αφ' ετέρου όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Ποια είναι αυτά;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε καταλάβουν έντονα και αντικρουόμενα συναισθήματα κι η κυκλοθυμία σου θα ενισχυθεί. Με τις εξελίξεις να είναι αρκετές σε προσωπικό επίπεδο και επαγγελματικό επίπεδο, κυρίως θετικές, ίσως πατήσεις απότομα ένα φρένο στις απαιτήσεις κάποιων δικών σου ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου και του/της συντρόφου σου για να στραφείς σε σένα και το πώς θα καλύψεις τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να συνειδητοποιήσεις πόσο επηρεάζεσαι από τις γνώμες και τις επιθυμίες των άλλων γύρω σου κι αν θέλεις να δεις αλλαγή στη ζωή σου, πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βάλεις τέλος, καθώς το τι θέλεις εσύ θα είναι σημαντικότερο από το τι σκέφτονται ή θέλουν οι υπόλοιποι. Επιπλέον, θα σκεφτείς σοβαρά μια αλλαγή στην εμφάνισή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Καρκίνο θα έχεις αρκετές απαιτήσεις τόσο από το έτερο ήμισυ όσο και από την οικογένειά σου που θεωρείς ότι σου "χρωστάνε" από όσα έχεις κάνει γι' αυτούς. Το ξέσπασμά σου θα είναι μεγάλο, καθώς να νιώθεις την ανάγκη να ανοιχτείς και να εκφράσεις πώς αισθάνεσαι και ενδεχομένως να αποχωρήσεις από μια σχέση ή μια συνεργασία σου, αν δεν παίρνεις πια αυτά που θέλεις ή θεωρείς ότι σου αξίζουν. Μια γνωριμία ή προσπάθεια επανασύνδεσης θα σου δημιουργήσει πολλά και έντονα συναισθήματα, όμως πρέπει να είσαι απόλυτα σίγουρος/η για τις κινήσεις σου και να μη λειτουργήσεις με βάση το πώς αισθάνεσαι εκείνη τη στιγμή. Να λάβεις υπόψη και το μέλλον σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κλείσει θετικά ένα θέμα με ακίνητο ή οικογενειακό περιουσιακό στοιχείο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο 10ο οίκο σου φέρνει αρκετές εξελίξεις και κυρίως ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σου και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για καινούργιες ευκαιρίες όσον αφορά στην καριέρα σου. Μπορεί να πάρεις πολύ σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και να νιώσεις την ανάγκη να αποχωρήσεις από ένα σχήμα ή μια δουλειά, αν αισθάνεσαι ότι αδικείσαι ή υφίστασαι ένα πόλεμο που δεν έχεις πια το κουράγιο για να μάχεσαι ή σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας πολύ υποσχόμενη, πράγμα καθόλου απίθανο. Από την άλλη, κάποιος/α μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ίσως αρχίσει να σε βλέπει ερωτικά και δε θα μπορείς να αρνηθείς.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με τη Νέα Σελήνη να γίνεται στον 4ο οίκο σου, στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα είναι η σχέση σου με την οικογένειά σου. Θα κάνεις μεγάλη προσπάθεια να αλλάξεις κάποια κακώς κείμενα, να λύσεις ζητήματα που θα προκύψουν ή να απεξαρτηθείς από αυτήν και να ορίσεις το δικό σου μονοπάτι. Επίσης, δεν αποκλείεται να αγοράσεις είδη οικιακού εξοπλισμού, αντικείμενα, έπιπλα ή κάτι που θα αλλάξει τελείως τον χώρο σου. Πιθανή είναι ακόμα και μετακόμιση, αλλαγή στο περιβάλλον σου ή να προκύψουν τεχνικές εργασίες που ήθελες καιρό να κάνεις. Κάποιες θετικές εξελίξεις που αφορούν σε ένα ακίνητο είναι επίσης πιθανές.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο 2ο σου τα θέματα που θα απορροφήσουν το ενδιαφέρον σου θα είναι πρωτίστως οικονομικά. Ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες και συναφή ζητήματα που είχες αμελήσει και τώρα να σου δοθεί η ευκαιρία να τις κλείσεις, γρήγορα και με ευνοϊκούς όρους. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου, οπότε θα χρειαστεί να περικόψεις περιττά σου έξοδα για να αντεπεξέλθεις ή να αναζητήσεις καινούργιους τρόπους για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Ο έρωτας θα μπει, επίσης, στη ζωή σου, αφού κάθε επιθυμία σου θα αυξηθεί και τα συναισθήματα θα στήσουν πανηγύρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8ο οίκο σου αυξάνει τη λίμπιντό σου και τις ανάγκες σου και σου δημιουργεί την τάση να βρεις ένα πρόσωπο να είσαι μαζί ουσιαστικά κι όχι προσωρινά. Ωστόσο, επειδή θα επηρεαστείς αρκετά συναισθηματικά, μπορεί να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις ή να θολώσει η κρίση σου και να δυσκολεύεσαι να κάνεις τις σωστές επιλογές ή χειρισμούς. Η τύχη είναι με το μέρος σου έτσι κι αλλιώς και ακόμα και κατά λάθος μέσα θα πέσεις. Από την άλλη, στα οικονομικά σου, καλείσαι να ξεμπλέξεις με αδιέξοδες καταστάσεις του παρελθόντος, να διευθετήσεις τις εκκρεμότητές σου, αλλά και να αλλάξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, ώστε να καταφέρεις, όχι μόνο να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να εξοικονομήσεις ένα ποσό, σε περίπτωση που βρεθείς σε δύσκολη θέση στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Με τη Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου, τον Καρκίνο, τα ερωτικά σου είναι εκείνα που θα κλέψουν το ενδιαφέρον σου. Τα έντονα συναισθήματα θα σε καταλάβουν, όμως δεν πρέπει να τα αφήσεις να σε παρασύρουν και να σε πάνε όπου αυτά θέλουν, αλλά να τα κατευθύνεις εσύ, έτσι ώστε να κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου και -γιατί όχι;- να προχωρήσεις ακόμα και σε σχέση, αφού οι συνθήκες το επιτρέπουν. Όπως και να έχει, θα έχεις για μια συγκλονιστική εμπειρία, που όμοιά της ενδεχομένως να μην έχεις ξαναζήσει στο παρελθόν, που θα αλλάξει τελείως τη στάση σου ή την αισθηματική σου κατάσταση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για συναρπαστικές καταστάσεις, αν και σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να σε πιάνει ανασφάλεια και φοβία για το κοινό σου μέλλον με το ταίρι σου. Αν έχεις παιδιά, θα πάρεις αρκετές χαρές.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved