Τι φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στην Ελλάδα και τον κόσμο

Η έκλειψη γίνεται πάνω σχεδόν στον γενέθλιο Άρη της Ελλάδος στον Τοξότη

Τι φέρνει η Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη στην Ελλάδα και τον κόσμο

Για την Ελλάδα, η Ηλιακή έκλειψη της 4ης Δεκεμβρίου ενεργοποιεί πολιτικές εξελίξεις, με το άρωμα των εκλογών να είναι διάχυτο κι αν οι άμεσες εξελίξεις «δείχνουν» το Κίνημα Αλλαγής, μέχρι τον ερχόμενο Μάιο αναμένονται και βουλευτικές εκλογές, πιθανότατα τον Απρίλιο. Επιπλέον, στο πεδίο της Οικονομίας διαφαίνονται θεαματικές εξελίξεις συνυφασμένες με ένα κύμα παροχών, ενώ κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την συγκυρία για να βγάλουν πολύ χρήμα!

Κατά τα άλλα βέβαια, η εσωτερική κατάσταση έχει υψηλό δείκτη ανωμαλίας με τις αντιδράσεις να φτάνουν ενίοτε στα άκρα και σίγουρα σε αυτό θα συμβάλλουν και οι περιορισμοί ελευθεριών που θα επιβληθούν, στο όνομα της πανδημίας.
Ένταση ωστόσο προβλέπεται και στην γειτονιά μας, με την Κύπρο, την Τουρκία και την Μέση Ανατολή να γίνονται θέατρο δυσάρεστων εξελίξεων. Σε αυτό συναινεί και το ότι η έκλειψη γίνεται πάνω σχεδόν στον γενέθλιο Άρη της Ελλάδας, στον Τοξότη, που σημαίνει ότι η εμπλοκή της σε μια αντιπαράθεση είναι απλά θέμα χρόνου! Όσον αφορά στην εξέλιξη της πανδημίας η εικόνα δεν είναι αισιόδοξη, αφού η σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα παραπέμπει σε αυξημένο αριθμό θυμάτων

Παράλληλα, σηματοδοτεί πένθιμα συμβάντα στον χώρο των media αλλά και της Εκκλησίας, ενώ μπορεί να υπάρξει και η απώλεια μιας διακεκριμένης προσωπικότητας των Γραμμάτων.
Δυστυχώς, η εικόνα δεν είναι καλή και σε σχέση με φυσικές καταστροφές, το ότι μάλιστα στο ωροσκόπιο της έκλειψης ο Άρης σχηματίζει όψεις με τον Δία, τον αστρικό Ποσειδώνα (τετράγωνα) και τον Πλούτωνα (εξάγωνο), τους προσδίδει μεγαλύτερη έκταση και δυναμική.

Ρίχνοντας τώρα μια ματιά στον κόσμο, η Δυτική Ευρώπη φαίνεται να είναι στο μάτι της έκλειψης, με τις χώρες που βρέχονται από τον Ατλαντικό (Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία, Μ Βρετανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Δανία) να γίνονται σημείο αναφοράς, με αφορμή κι αιτία μεταξύ άλλων και τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο νομοθετικό πλαίσιο ή/και την πολιτική απέναντι στις διεθνείς μεταφορές.
Το Αφγανιστάν, η Κίνα και η Λατινική Αμερική είναι τρεις ακόμη περιοχές, στις οποίες μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη αναταραχή, με την δεύτερη να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και του ειδικού ρόλου που παίζει στην διεθνή Οικονομία. Όπως σημείωσα πρόσφατα μπορεί να δούμε την αρχή μιας «Κινεζικής Άνοιξης», που θα καταλήξει κι αυτή σαν την Αραβική!

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει για αυτά τα ζώδια

Τα κρυφά χαρτιά της Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved