Νέα Σελήνη - Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει για αυτά τα ζώδια

Το δικό σου ζώδιο είναι στη λίστα;

Νέα Σελήνη -  Ηλιακή Έκλειψη στον Τοξότη: Ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει για αυτά τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου και ταυτόχρονα Ολική Ηλιακή έκλειψη γίνεται στις 4/12, 09:40 ώρα Ελλάδας, στις 12° 22’ του Τοξότη, ένα ζώδιο, γεμάτο ενθουσιασμό, όρεξη για ζωή, που λατρεύει τις καινούργιες περιπέτειες και συγκινήσεις κι όπως είναι φυσικό, λόγω της έκλειψης, όλα αυτά θα φτάσουν στο σημείο της υπερβολής. Το σίγουρο είναι ότι θα κλείσει ένα κεφάλαιο, αλλά θα ανοίξει ένα καινούργιο, που θα έχει... διάρκεια 6 μηνών!

Επηρεάζονται κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, Τοξότης, Δίδυμοι, Παρθένος και Ιχθύες του β' δεκαημέρου, όπως επίσης και όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα συγκεκριμένα ζώδια και πάνω κάτω στις 12 μοίρες.

Ας δούμε ποια ζώδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν σελίδα στη ζωή τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη - Έκλειψη στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με αρκετή ενέργεια, σε αναζωογονεί, κυρίως όμως σε ενθουσιάζει με τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου, τόσο σε προσωπικό, όσο και επίπεδο σχέσεων και συνεργασιών. Εδώ όμως χρειάζεται κι η σύνεση από πλευράς σου, καθώς πολλές πόρτες θα ανοίξουν για να διαβείς, αλλά πρέπει να κάνεις και τις σωστές επιλογές. Κι επειδή μόνιμα κινείσαι ορμόμενος από το συναίσθημα της στιγμής, φρόντισε να μην λειτουργήσεις βιαστικά ή επιπόλαια, καθώς κάθε ενέργειά σου θα έχει επίδραση 6 μήνες. Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και να μεγαλουργήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη να χτυπάει τον τομέα των σχέσεών σου, ενδέχεται να βιώσεις μια μικρή συναισθηματική σύγχυση που πιθανόν να αλλάξει την οπτική, με την οποία βλέπεις τους σημαντικούς "άλλους" της ζωής σου. Ενδεχομένως να αισθανθείς εκτεθειμένος/η ή ότι η απέναντι πλευρά δεν αντιμετωπίζει με την ίδια σοβαρότητα κοινά σας ζητήματα, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις σύντομα ένα update, για να ξαναμπούν τα πράγματα στη σωστή σειρά. Συνεργασίες, συμφωνίες και «συμμαχίες» δεν αποκλείεται να περάσουν μια δοκιμασία, ακόμα και να τελειώσουν, ξαφνικά, όπως ξεκίνησαν, αλλά δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν καινούργιες και μάλιστα, πολύ καλύτερες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη-έκλειψη στον 10ο οίκο σου ενισχύει τις φιλοδοξίες σου, ενώ ενδέχεται να ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου και να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για ανελιχθείς υψηλότερα στην τρέχουσα δουλειά σου είτε για να κάνεις μια μεγάλη στροφή στην καριέρα σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, αν και μπορεί να σε πιάνει η επιπολαιότητα ώρες-ώρες που θα σε οδηγεί σε βιαστικές επιλογές κι αποφάσεις. Πιθανό είναι, πάντως, ότι κάποιες από αυτές που θα παρθούν από άλλους ή κινήσεις που θα γίνουν θα αποδειχτούν άσκοπες ή άκαιρες για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, οπότε όχι μόνο δε θα λύσουν κανένα πρόβλημα, αλλά στην πορεία θα δημιουργήσουν κι άλλα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με αυτή τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη που γίνεται στον 8ο οίκο σου, όλα δείχνουν ότι μπορείς να προσεγγίσεις και να πραγματοποιήσεις αρκετές από τις επιθυμίες σου, οπότε λογικό είναι να περιμένεις πολλά. Ωστόσο, καλό θα ήταν να θέσεις κάποια όρια στον εαυτό σου και μην θεωρείς ότι θα αλλάξουν τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Ένα οικονομικό άνοιγμα, ίσως και με τη μορφή δανείου, είναι μέσα σε αυτά που σκέφτεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις ή να κλείσεις εκκρεμότητες, όμως μην απλώσεις τα πόδια σου έξω από το πάπλωμα για να μην αυξήσεις τις «τρύπες» σου, αντί να τις καλύψεις. Ερωτικό ειδύλλιο, επίσης, είναι πιθανό να σκάσει ή μια κρούση που θα σου γίνει να σε δελεάσει αρκετά και να υποκύψεις, πρόσεξε όμως σε περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος, γιατί δε θα κρατηθεί κρυφό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον 2ο οίκο σου σε βάζει να ψαχτείς σε διαφορετικούς δρόμους και σε εμπνέει να βρεις ιδέες και εύκολες λύσεις, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσο πιο γρήγορα κλείσεις τους παλιούς σου λογαριασμούς, υιοθετήσεις κάποιες καινούργιες πρακτικές και οργανωθείς, κάνοντας προσεκτικά σχέδια, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, είναι πιθανή μια αύξηση των εσόδων σου, εκεί που δεν το περίμενες, ίσως από ένα ρίσκο που είχες πάρεις κάποια στιγμή στο παρελθόν και τώρα θα σου βγει. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις μια καινούργια γνωριμία που θα μπορέσει να ικανοποιήσει αρκετές από τις σεξουαλικές επιθυμίες σου που θα βγουν στην επιφάνεια.

ΛΕΩΝ

Με τη Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Τοξότη να ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου, η ανάγκη σου για να αναζωογονηθείς, είτε με έναν έρωτα είτε με την ενασχόλησή σου με ένα καινούργιο δημιουργικό ενδιαφέρον θα είναι πολύ μεγάλη. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου θα σε σπρώχνει να κυκλοφορείς περισσότερο, οπότε θα έρθεις σε φέρει σε επαφή με αρκετό κόσμο και έτσι να αυξηθούν κατά πολύ οι επιλογές σου. Ωστόσο, η γνωριμία σου με ένα πρόσωπο ενδέχεται να σε ξεσηκώσει και αν είσαι ελεύθερος/η, τότε δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού θα ζήσεις έναν έρωτα όλο τρέλα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος, ίσως αρχίσεις να δυσανασχετείς που έχει χαθεί το συναίσθημα, εξ αιτίας των ζητημάτων της καθημερινότητας ή το ενδιαφέρον σου για το ταίρι σου να ατονίσει γιατί θα εμφανιστεί στο δρόμο σου κάποιος/α που θα το κερδίσει. Εκεί μπορεί να επιλέξεις την εύκολη λύση, βάζοντας τη σχέση σου σε κίνδυνο.

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν ζόρικο Δεκέμβριο

Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή του Τοξότη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved