Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη Νοεμβρίου: Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο;

Εκτιμήσεις για την Σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου

Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη Νοεμβρίου: Τι θα φέρει στην Ελλάδα και τον κόσμο;

Μια Σεληνιακή Έκλειψη διογκώνει συνήθως κοινωνικές εντάσεις ή και τα όποια φυσικά φαινόμενα απειλούν να διαταράξουν την κοινή ειρήνη γιατί -καλώς ή κακώς- αυτά που προκαλούν εντύπωση και μένουν συνήθως στην μνήμη είναι τα δυσάρεστα.

Φυσικά το εύρος και η δυναμική τους εξαρτάται και από τις όψεις που συνοδεύουν μια έκλειψη, με τον Άρη, τον Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα να είναι οι πιο... εκδηλωτικοί πρωταγωνιστές

Στην Σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου συμμετέχουν οι τρεις πρώτοι, με τον Άρη και τον Ουρανό να προκαλούν ακραία φαινόμενα και τον Δία στον Υδροχόο να τα μεγεθύνει. Ζωδιακά, ο άξονας Ταύρου-Σκορπιού συνδέεται με οικονομικά θέματα αλλά και την δράση παρανόμων ή/και όσων κινούνται στο... σκοτάδι!

Στο Ελληνικό ωροσκόπιο, η έκλειψη γίνεται στον άξονα 1ου και 7ου οίκου, έχει δηλαδή βαρύνουσα επιρροή στην ψυχολογία του κόσμου, ενώ η αντίθεση Άρη-Ουρανού ενεργοποιεί τον 12ο και τον 6ο οίκο (Υγεία, Εργασία) και η εκτίμηση είναι ότι στο διάστημα Νοεμβρίου-Απριλίου θα προκύψει ένα... ξεσηκωτικό τσουνάμι αντιδράσεων και διεκδικήσεων, με την οργή και το επαναστατικό μένος να ξεπερνούν ενίοτε τα όρια και είναι ακριβώς αυτές οι στιγμές της χαμένης ψυχραιμίας, που ζητούν την προσοχή σου, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Το επίσης ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι η δράση του Ουρανού είναι συνάμα και αποκαλυπτική, θα βγουν στην φόρα δηλαδή και underground καταστάσεις ή και σκάνδαλα που θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος της προσοχής σου.

Επιπλέον, μπορεί να συμβεί μια απότομη μετάβαση ή ένα... σοκ στο παραγωγικό μοντέλο της χώρας, με κάποιους να βγάζουν πολλά λεφτά μέσα σε μια νύχτα και κάποιους άλλους να τα χάνουν.

Εξετάζοντας το αστροχαρτογραφικό αποτύπωμα της έκλειψης, η πρώτη διαπίστωση είναι ότι οι επίμαχες πλανητικές γραμμές, δηλαδή εκείνες της έκλειψης και του δίπολου Άρη-Ουρανού, περνάνε... ξυστά από την Ελλάδα, με την Τουρκία και το Ιράκ να είναι οι βασικοί αποδέκτες της... αναμπουμπούλας! Οι γραμμές του Άρη και του Ουρανού συνεχίζουν βέβαια και βορειότερα περνώντας από τα δυτικά παράλια του Εύξεινου πόντου και την Ουκρανία, το ανησυχητικό είναι όμως είναι ότι πριν φτάσουν νοτιότερα στην Αίγυπτο, πιάνουν και τα Δωδεκάνησα. Όλες αυτές οι περιοχές είναι ύποπτες για την εκδήλωση ακραίων φαινομένων, είτε φυσικών είτε κοινωνικών και θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την άνοιξη για να βγάλεις έναν στεναγμό ανακούφισης από την λήξη του συναγερμού.

Στον υπόλοιπο κόσμο, ενδιαφέρον παρουσιάζει η Κίνα, που υποδέχεται κι αυτή τις αντίστοιχες πλανητικές γραμμές, με το Πεκίνο να είναι στο μάτι του κυκλώνα και η εκτίμησή μου είναι ότι από τώρα μέχρι την άνοιξη θα δεις τα πρώτα σημάδια της επερχόμενης πτώσης της Κινεζικής οικονομικής αυτοκρατορίας. Ίσως κάποιοι να το ονομάσουν Κινεζική άνοιξη, στα αχνάρια της Αραβικής. Έπεται η Λατινική Αμερική, με την Χιλή, την Βολιβία και την Βραζιλία σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ... μερίδιο διεκδικεί και η Αυστραλία, μια κατά τα άλλα ήσυχη χώρα.

Διάβασε επίσης: Μια απελευθερωτική Σεληνιακή έκλειψη

Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα νιώσουν έντονη ανασφάλεια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved