Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα νιώσουν έντονη ανασφάλεια

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους;

Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα νιώσουν έντονη ανασφάλεια

Στις 19/11, 10:57 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 27° 14’ του Ταύρου, η οποία είναι ταυτόχρονα και η τελευταία Σεληνιακή Έκλειψη του 2021. Επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού, Ταύρο, Σκορπιό, Λέων και Υδροχόο που ανήκουν στο γ’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Σε αυτήν συμμετέχει αρκετά ο Δίας με την όψη τετραγώνου που κάνει με τον Ερμή στον Σκορπιό, που όσο να πεις είναι ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο και μιας και οι εκλείψεις βγάζουν υπερβολές (είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω) καλό θα ήταν να μην ξεφύγουμε από τα όριά μας. Το να αναζητήσουμε ασφάλεια, στα ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά ή τα προσωπικά μας είναι το κύριο ζητούμενο, όμως θα πρέπει ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε για απροσδόκητα γεγονότα και ξαφνικές αλλαγές - που μπορεί να μας βγάλουν από τις ζώνες άνεσής μας καθώς την ίδια μέρα γίνεται και ένα τρίγωνο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να βρούμε τον τρόπο να παραμείνουμε προσγειωμένοι μέσα από την τυχον αναταραχή που θα δημιουργηθεί, ώστε να μη χάσουμε τη μπάλα.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αυτή η γεμάτη αλλαγές και εξελίξεις Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σου χτυπά κατευθείαν στο... κέντρο σου, επομένως είναι πολύ πιθανό να νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στη μέση μιας μεταμόρφωσης. Θα μάθεις καινούργια πράγματα για τον εαυτό σου και ενδεχομένως να λειτουργήσεις πιο στοχευμένα στις σχέσεις και στη ζωή σου γενικότερα. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν ευνοϊκές συνθήκες όσον αφορά στα επαγγελματικά και κατ' επέκταση τα οικονομικά σου, να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ενός ανθρώπου, που θα λύνει και θα δένει, αλλά και μια μεγάλη προσωπική επιτυχία. Σαφώς, για να έρθουν τα θετικά, θα πρέπει, να παραμείνεις σταθερός στις αρχές και τις αξίες σου, αλλά πρόθυμος να κάνεις και την υπέρβαση, όπου κι αν χρειαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη στον άξονά σου φέρνει κλονισμό και αναταραχή τις σχέσεις σου, οπότε να είσαι προετοιμασμένος όχι μόνο να αναλάβεις πρωτοβουλίες, αλλά και να αντιμετωπίσεις με σθένος ό,τι προκύψει, στις συνεργασίες, στο γάμο ή στο δεσμό σου. Οι ξαφνικές συναισθηματικές αλλαγές είναι πιθανές είτε από την πλευρά σου είτε από την άλλη πλευρά, κοινώς μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος από άτομα που κρίθηκαν κατώτερα των περιστάσεων ή δεν έδιναν σημασία στο πώς νιώθεις εσύ ή να ενθουσιαστείς με άλλα που θα εμφανιστούν τώρα στη ζωή σου. Ένας χωρισμός ή ρήξη είναι πολύ πιθανά, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου για να οδηγηθούν προς τα εκεί τα πράγματα, αν είδες και απόειδες ή αισθάνεσαι μεγάλη ανασφάλεια για το άμεσο μέλλον.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

ΛΕΩΝ ♌

Η Πανσέληνος-Σεληνιακή έκλειψη θα επηρεάσει αρκετά την καριέρα σου και τα επαγγελματικά σου, οπότε προετοιμάσου για κάποιες σημαντικές προσαρμογές όσον αφορά στο επαγγελματικό "προφίλ" σου. Δρομολογημένα έργα, επιδιώξεις ή στόχοι μπορεί να έχουν απροσδόκητη κατάληξη και εύκολα να βγεις εκτός τροχιάς ή να μπεις σε μια άλλη, πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Επιπλέον και οι σχέσεις σου με τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου, που διαιωνίζουν ένα καθεστώς ανασφάλειας, αλλά και την οικογένεια μπορεί να περάσουν μια κρίση και να χρειαστεί να μπουν σαφή όρια και ευθύνες για να ξέρουν όλοι πού πάει το καράβι. Νέες συμμαχίες, συνεργασίες ή σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν πάντως και μάλιστα να οδηγήσουν σε επιτυχία, το θέμα είναι να μην καβαλήσεις το καλάμι και καταφέρεις να τις "δέσεις".

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Αυτή η Πανσέληνος-έκλειψη ενεργοποιεί ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία σου, καθώς γίνεται στον άξονα 4ου-10ου σου και δεν αποκλείεται να σου βγάλει μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, έντονα αισθήματα ανασφάλειας, αλλα και να μετανιώσεις για αποφάσεις ή διάφορα πράγματα που έγιναν στο σπίτι ή τις σχέσεις με τα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο, σου δίνει μια ευκαιρία να απελευθερωθείς από την επιρροή που ασκούν πάνω σου πρόσωπα και καταστάσεις, να λύσεις χρόνια προβλήματα και να προχωρήσεις μπροστά. Από την άλλη, δεν αποκλείεται και μια επιτυχία επαγγελματική ή να κερδίσεις τα εύσημα εκεί που δεν το περίμενες. Είπαμε, ο Δίας όχι μόνο σε γλιτώνει από κακοτοπιές, σου δίνει και ευκαιρίες, αρκεί να τον εκμεταλλευτείς σωστά και να μην επαναπαύεσαι στις δάφνες σου.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο-Έκλειψη στον άξονα 2ου-8ου ηλιακού σου οίκου, στόχος είναι τα... λεφτά που έλεγε κι ένα τραγούδι, δηλαδή η οικονομική σου εξασφάλιση και έπειτα η συναισθηματική σου. Ωστόσο, κάτω από αυτές τις πλανητικές συνθήκες, δεν πρέπει να πάρεις βιαστικές αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις αψυχολόγητες γιατί όχι μόνο δε θα τα καταφέρεις, αλλά θα έχεις και χασούρα. Πιθανές είναι οι απροσδόκητες αλλαγές στο εισόδημά σου, όπως επίσης και ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες που θα προκύψουν, από το πουθενά, μέσω ενός γνωστού ή ατόμου από το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον, ιδίως αν η μέχρι τώρα κατάσταση ήταν ρευστή και δεν ένιωθες καμία ασφάλεια.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Πανσέληνος-έκλειψη που γίνεται στον άξονα 8ου-2ου σου θα είναι αρκετά αποκαλυπτική. Θα σε κάνει πιο οξυδερκή, σαν να έχεις ακτίνες Χ, δίνοντάς σου την ικανότητα να δεις κάτω από την επιφάνεια των στενών σχέσεων, των επενδύσεων και των επαγγελματικών σου συμφωνιών, έτσι ώστε να μπορείς να διακρίνεις τα καλά και τα στραβά. Είτε σου αρέσει αυτό που βλέπεις είτε όχι, να ξέρεις ότι δεν μπορείς να μείνεις αμέτοχος και να μην πάρεις θέση. Κι όσο πιο σύντομα αναλάβεις την ευθύνη να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να τελειώνεις με παθογένειες, τόσο γρηγορότερα θα ανακάμψεις και θα ανοίξεις τον δρόμο για σημαντικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αυτή η Πανσέληνος έκλειψη, που γίνεται στον άξονα 5ου-11ου σου, φέρνει αρκετές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και δη στα ερωτικά σου. Μπορεί να σου προκαλέσει αρχικά μια αναστάτωση, από διάφορα γεγονότα που θα ανακύψουν, ωστόσο μην αποκλείεις το να σε βοηθήσει κιόλας, μέσα από απρόσμενα περιστατικά, στο να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, με στέρεα βάση ή να καταφέρεις κάτι που ήθελες καιρό. Ευκαιρίες θα υπάρξουν, ακόμα και μια μεγάλη επιτυχία, αρκεί και εσύ να είσαι έτοιμος να αφήσεις τα παλιά, εφ' όσον δε σε ικανοποιούν και να κάνεις την υπέβαση. Έτσι κι αλλιώς είσαι γεννημένος για τα δύσκολα!

Διάβασε επίσης: Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/11 έως 04/12

Τα 4 ζώδια με τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Νοέμβριο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved