Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/11 έως 04/12

Διάβασε τι προβλέπεται για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά των 12 ζωδίων του Κινέζικου ωροσκοπίου

Κινέζικη αστρολογία: Προβλέψεις των ζωδίων από 04/11 έως 04/12

Ο κάθε ζωδιακός μήνας για την Κινέζικη αστρολογία ξεκινά με τη Νέα Σελήνη και διαρκεί μέχρι την επόμενη. Διάβασε παρακάτω την πρόβλεψη του ζωδίου σου, για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου, για το χρονικό διάστημα από 4/11, που γίνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό έως την επόμενη, στις 4/12.

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του Κινέζικου ωροσκοπίου

Ποντικός

Ούτε καλή, ούτε και άσχημη δε θα είναι αυτή η περίοδος για σένα. Τα προβλήματα στο χώρο εργασίας σου θα υπάρχουν, ωστόσο, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις κάποια έργα που σου έχουν ανατεθεί. Κι οι επαγγελματικές σου σχέσεις δε θα είναι άψογες, όμως ακόμα κι αν παραπονεθείς, δε θα αλλάξει κάτι. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, απαιτείται αυστηρή παρακολούθηση σε καθημερινή βάση και να μην ξεφύγεις καθόλου από τον μηνιαίο προϋπολογισμό σου. Επιπλέον, θα έχεις κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, οπότε το να πάρεις τη γνώμη ενός γιατρού και να ακολουθήσεις μια θεραπεία χρειάζεται έτσι ώστε να αποφύγεις σοβαρές επιπλοκές στο άμεσο μέλλον.

Βούβαλος

Αυτή την περίοδο η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Οι οικονομικές επενδύσεις θα έχουν καλές αποδόσεις, ενώ και επαγγελματικά θα υπάρξει ανάπτυξη, θα γίνει γνωστή η δουλειά σου κι είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας είτε υπάλληλος θα κερδίσεις περισσότερα χρήματα ή άλλου είδους απολαβές. Συνιστάται να έχεις μια σωστή στρατηγική και διαχείριση, έτσι ώστε να συνεχίσουν να υπάρχουν εισροές και κερδη στο άμεσο μέλλον. Η υγεία σου επίσης θα είναι καλή ενώ και ερωτικά προβλέπεται ένα σερί επιτυχιών.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Τίγρη

Όσον αφορά στα επαγγελματικά και τα θέματα καριέρας, αυτή την περίοδο, θα υπάρξουν κάποια σκαμπανεβάσματα. Οι σχέσεις σου με συναδέλφους και ανώτερους πρεπει να είναι καλές, ώστε να έχεις τη στήριξη ή τη συνεργασία τους, αν χρειαστεί. Οικονομικά, δεν ευνοούνται τα ρίσκα, οπότε απόφυγε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, συναλλαγές στο χρηματιστήριο ή τυχερά παιχνίδια, διαφορετικά, θα υπάρξουν τεράστιες απώλειες. Η δική σου υγεία θα είναι καλή, όχι όμως και ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου, που θα χρειαστεί έγκαιρη ιατρική παρέμβαση και θεραπεία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα του.

Λαγός/Γάτα

Αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά τυχερή για σένα, όσον αφορά στα ερωτικά σου. Μάλιστα, αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές σου ή σε μια εκδήλωση, θα μπορούσες να βρεις τον/ην ιδανικό/η σου σύντροφο. Στα επαγγελματικά σου, θα αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις. Γι' αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η και να λύσεις τα προβλήματα με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Ενδεχομένως να παρουσιάσεις κάποιες ενοχλήσεις στην υγεία σου, λόγω των αγχωτικών καταστάσεων στο μέτωπο της δουλειάς. Επίσης, υπερβολική εργασία ίσως οδηγήσει σε επιδείνωση της φυσικής σου κατάστασης και θα χρειαστείς τόσο σωστή διατροφή, όσο και τρόπους χαλάρωσης.

Δράκος

Αυτή η περίοδος μάλλον συνηθισμένη χαρακτηρίζεται για σένα. Το οικογενειακό περιβάλλον θα είναι αρκετά χαλαρό, ενώ θα υπάρχει συνεννόηση μεταξύ όλων των μελών της οικογένειας. Θα εμφανιστούν αρκετές ευκαιρίες να μπεις σε ερωτική σχέση, αν είσαι ελεύθερος/η, οπότε να είσαι σε εγρήγορση και να τις εκμεταλλευτείς. Στα επαγγελματικά σου, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες στο χώρο εργασίας σου, αλλά, δεν θα υπάρξουν εμπόδια στο να εξελιχθεί η σταδιοδρομία σου με κανέναν τρόπο. Η τύχη δεν είναι με το μέρος σου στον οικονομικό τομέα. Δεν ευνοούνται ριψοκίνδυνες κινήσεις. Προσπάθησε να εξοικονομήσεις χρήματα και να προβείς σε αγορές ή επενδύσεις, στο μέλλον, όταν οι συνθήκες είναι καλύτερες.

Φίδι

Αυτή την περίοδο, η τύχη θα είναι με το μέρος σου σε αρκετούς τομείς της ζωής σου. Υπάρχουν πολύ θετικές προοπτικές για να αποκτήσεις σπίτι ή να μετακομίσεις σε ένα καινούργιο και αρκετά καλύτερο. Είτε σπουδάζεις είτε εργάζεσαι, όλα θα πηγαίνουν ρολόι, ενώ μπορεί να κάνεις και ένα ταξίδι με την οικογένεια ή την παρέα σου, για να χαλαρώσεις και να αλλάξεις παραστάσεις. Τα μόνα σύννεφα που θα εμφανιστούν αφορούν στον ερωτικό τομέα, όπου αν είσαι ελεύθερος/η, δε θα αλλάξει η κατάστασή σου κι αν είσαι δεσμευμένος/η, θα δημιουργηθούν ζητήματα με το ταίρι σου, λόγω ασυνεννοησίας. Επίσης, δεν είναι ευνοϊκή εποχή ως προς την απόκτηση παιδιού. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ακολουθήσεις ένα αυστηρό πρόγραμμα άσκησης σε συνδυασμό με σωστή διατροφή.

Άλογο

Αυτή η περίοδος δε θα είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσεις μια σειρά από προβλήματα. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, οφείλεις να τις εξετάσεις προσεκτικά, μετρώντας τα υπέρ και τα κατά, αναβάλλοντας ίσως και κάποιες άλλες που είναι δευτερεύουσας σημασίας για αργότερα. Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα θα είναι δύσκολα, όμως υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί λύση, αν τα αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και συνέπεια. Σημαντική είναι η διατήρηση αρμονικών σχέσεων με συναδέλφους και ανωτέρους σου. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για να χαλαρώσεις για να διατηρηθεί η καλή σου υγεία.

Κατσίκα/Πρόβατο

Αυτή η περίοδος θα είναι κάπως δύσκολη για σένα. Τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν προς την επιθυμητή κατεύθυνση, ενώ οι σχέσεις σου θα είναι ταραχώδεις. Θα υπάρξουν προβλήματα με μέλη της οικογένειας αλλά στα ερωτικά σου. Είναι σημαντικό να εστιάσεις στη διατήρηση της καλής υγείας κάτω από αυτές τις αγχωτικές συνθήκες. Αθλητικές δραστηριότητες σε συνδυασμό με τεχνικές χαλάρωσης θα σε βοηθήσουν αρκετά. Αρκετά ζητήματα θα έχεις και με φίλους, παρέες ή ομάδες. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν άνθρωποι στον κοινωνικό σου κύκλο που να θέλουν να σε βλάψουν ή να σε εκμεταλλευτούν.

Πίθηκος

Σε σχέση με την προηγούμενη, αυτή η περίοδος θα είναι πολύ πιο ευνοϊκή για σένα. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει αισθητή βελτίωση κι αν είχες κάνει κάποιες επενδύσεις το προηγούμενο διάστημα θα αποδώσουν τα μέγιστα. Και οι σχέσεις σου αναμένεται να εξελιχθούν θετικά, ιδιαίτερα οι ερωτικές. Μάλιστα, με το ταίρι σου θα υπάρχει σωστή επικοινωνία και θα περάσετε αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί. Η υγεία σου δε θα παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Αν επιθυμείς να χάσεις βάρος, μπορείς να τα καταφέρεις, ακολουθώντας ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

Πετεινός

Αρκετές αναταράξεις θα έχει αυτή η περίοδος για σένα, με τα επαγγελματικά σου να είναι το επίκεντρο και η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη για την επίτευξη της ανέλιξής σου. Το οικογενειακό σου περιβάλλον πρέπει να διατηρηθεί αρμονικό για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να μην αποπροσανατολιστείς από τους στόχους σου. Αν έχεις παιδια, θα χρειαστούν την ενθάρρυνσή σου. Η υγεία σου θα είναι υπέροχη αυτό το μήνα, το ίδιο και οι σχέσεις σου με τον/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν προβλέπεται κάποια μεταβολή στην κατάστασή σου.

Σκύλος

Δεν προβλέπεται να περάσεις καλά αυτή την περίοδο, καθώς θα αντιμετωπίσεις σοβαρά προβλήματα στα ερωτικά σου και κυρίως αν είσαι σε σχέση, πολλά από τα οποία μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και σε χωρισμό. Στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα υπάρχει μια αναταραχή, κάτι που θα επιβαρύνει την ατμόσφαιρα και θα επηρεάσει την απόδοσή σου. Ενδεχομένως και να μην έχεις στο πλευρό σου, όπως άλλοτε, προϊστάμενους ή άτομα της διοίκησης. Και στα οικονομικά σου θα υπάρξουν απώλειες. Όλες αυτές οι στρεσογόνες καταστάσεις θα έχουν αντίκτυπο και στην υγεία σου. Είναι σημαντικό να μειώσεις τον ταραχώδη ρυθμό και να επιδοθείς σε αθλήματα και διαδικασίες χαλάρωσης.

Χοίρος

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά ευνοϊκή για σένα, κυρίως για τα ερωτικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα δεις την πέρασή σου να αυξάνεται, θα εισπράξεις πολύ κολακευτικά σχόλια και θα σου γίνουν αρκετά φλερτ κι ίσως υπάρξει και ειδύλλιο, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, το ταίρι σου θα γίνει πιο γλυκό και ρομαντικό. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να κάνεις και καινούργιες φιλίες. Αν σπουδάζεις, θα τα πας εξαιρετικά. Τα οικονομικά σου επίσης θα παρουσιάσουν μεγάλη βελτίωση. Θα έχεις την υποστήριξη από συνεργάτες και ανωτέρους σου κι ενδεχομένως να αυξηθούν και οι απολαβές σου. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, να περιμένεις άνοδο και μεγάλα κέρδη.

Διάβασε επίσης: Μηνιαίες Προβλέψεις από 23/10 έως 22/11: Μήνας γεμάτος προκλήσεις, συγκρούσεις κι ανατροπές

Βρες τι ζώδιο και στοιχείο είσαι στην Κινέζικη αστρολογία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved