Μια απελευθερωτική Σεληνιακή έκλειψη

Υπάρχει πάντα τρόπος για να επωφεληθείς ή/και να αλλάξεις κάτι που δεν αποδίδει.

Μια απελευθερωτική Σεληνιακή έκλειψη

Η Πανσέληνος - Σεληνιακή Έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου ανοίγει τον... χορό των εκλείψεων που θα γίνουν το 2022 και το 2023 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αλλά αν σε ... καλοπιάσει, μην νομίσεις ότι και οι επόμενες θα έχουν την δική της προδιάθεση!

Η συμμετοχή του Δία στον Υδροχόο, σε αυτήν, συνηγορεί στην άρση περιορισμών ή/και στην απροθυμία σου να τους ενστερνιστείς. Ο Δίας αρέσκεται επίσης να μεγεθύνει καταστάσεις και αντιδράσεις, τραβώντας την προσοχή από άλλα ζητήματα που μπορεί να είναι σοβαρά αλλά όχι τόσο... πιασάρικα! Ο Δίας είναι κι εκείνος που δίνει ευκαιρίες, με όπλο την τύχη κι όχι τόσο τις ικανότητες, επιστρατεύοντας τους απανταχού... μπαρμπάδες ο Δίας είναι αυτός που υπόσχεται την ανάπτυξη, έστω και μέσα από υπερβολές.

Απελευθέρωση όμως σημαίνει και έλλειψη φραγμών, ιδιαίτερα σε ηθικά ζητήματα κι επειδή δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβεται στην ψυχή ανθρώπων που σε γενικές γραμμές είναι -ή πιο σωστά δείχνουν- ισορροπημένοι και υπεύθυνοι απέναντι στα καθήκοντά τους, μην εκπλαγείς, αν δεις να συμβαίνουν... πράματα και θάματα!

Είναι βλέπεις κι ο Ουρανός που... σπρώχνεται για να δηλώσει παρών και να επιδείξει τις δικές του περγαμηνές, αυτό όμως έχει δύο σκέλη, το εκλεπτυσμένο και το... άλλο το βάρβαρο, αφού όσο λόγο έχει η Αφροδίτη έχει και ο Άρης.

Ουσιαστικά η συγκεκριμένη έκλειψη παραπέμπει σε έναν.... ξεσηκωμό, που μπορεί να συμβεί το ίδιο εύκολα στα προσωπικά σου, όσο και σε άλλους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Κάποιος μπορεί να το πει "επανάσταση", κάποιος άλλος "παλαβομάρα" κι αν είσαι συντηρητικών αντιλήψεων, σίγουρα θα ενοχληθείς, αλλά σημασία έχει ότι σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει πάντα τρόπος για να επωφεληθείς ή/και να αλλάξεις κάτι που δεν αποδίδει.

Αντίθετα, σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα επικρατούν -ως είθισται- οι... χαμηλότερες ενεργειακές δονήσεις αλλά το τι μπορεί να φέρει η συγκεκριμένη έκλειψη στην Ελλάδα και τον κόσμο είναι το θέμα του δεύτερου μέρους αυτής της αναφοράς.

Για την ώρα θα σου θυμίσω ότι η επιρροή μιας έκλειψης κρατά τουλάχιστον 6 μήνες, οπότε έχεις ακόμη αρκετό δρόμο μέχρι να δεις τις επιπτώσεις της.

Διάβασε επίσης: Πανσέληνος - Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα νιώσουν έντονη ανασφάλεια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved