Τι φέρνει στην Ελλάδα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο;

Έρχονται πολλές εξελίξεις τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τι φέρνει στην Ελλάδα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο;

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου γίνεται στην 19η μοίρα του Καρκίνου, απέναντι από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάτι που από μόνο του βγάζει στην... γύρα τα μεγάλα συμφέροντα και τους απανταχού διαπλεκόμενους σε τομείς που στην ελληνική πραγματικότητα είναι εκ γενετής ευαίσθητοι, όπως είναι για παράδειγμα τα media, η Δικαιοσύνη και η Παιδεία. Επιπλέον, μπορεί να συμβεί και κάτι δυσάρεστο σε πρόσωπα ή χώρους, που συνδέονται με τα παραπάνω ή σε μέσο μαζικής μεταφοράς. Όλα αυτά βέβαια απορρέουν από το ότι στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδος ενεργοποιείται ο άξονας 3ου και 9ου οίκου και το... κερασάκι είναι οι εξελίξεις που δρομολογούνται σε θέματα εξωτερικής πολιτικής.

Σου θυμίζω βέβαια ότι στον γενέθλιο 9ο οίκο της Ελλάδος κατοικοεδρεύει ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης των οραμάτων αλλά και της διάψευσης και για το τι σημαίνει αυτό διαχρονικά, δεν έχεις παρά να σκεφτείς πόσες φορές τα τελευταία διακόσια χρόνια, έχουν προδοθεί όνειρα κι ελπίδες για την «σωτηρία» του τόπου από ξένες δυνάμεις. Θα μου πεις βρίσκουν και τα κάνουν, συχνά μάλιστα με την συμβολή πρόθυμων συνοδοιπόρων στο εσωτερικό.

Ο Ποσειδώνας βέβαια χρωματίζει την συγκεκριμένη Νέα Σελήνη κι από άλλη... πάντα, αφού σχηματίζει τετράγωνα με τα Φώτα στην αστρική τους εκδοχή (24η μοίρα των Διδύμων). Ο ίδιος δε βρίσκεται πάνω στην γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδος στους Ιχθύς και τον 11ο οίκο, σε τετράγωνο με την επίσης γενέθλια Σελήνη στους Διδύμους και στον 2ο οίκο. Μετάφραση;
Το παραμύθι... πέφτει σύννεφο, τόσο στον καθαυτό πολιτικό χώρο, όσο και σε σχέση με οικονομικές προοπτικές, που όπως κι αν εμφανίζονται από τους κρατούντες, στην πραγματικότητα είναι ανύπαρκτες και τουλάχιστον παραπλανητικές. Μην ακούς λοιπόν τα «θα» κι ετοιμάσου για τις ακόμη πιο δύσκολες μέρες που έρχονται.

Φυσικά υπάρχουν και οι ευνοημένοι της υπόθεσης, αφού το... αναπτυξιακό πεδίο είναι ελεύθερο για μίζες και δουλειές «στη ζούλα», με τους ενόχους να διαφεύγουν ως... συνήθως, ειδικά αυτοί που έχουν γερές «πλάτες». Εσύ απλά ελπίζεις μήπως γίνεις η «γλάστρα» που ποτίζεται μαζί με τον... βασιλικό!

Όσον αφορά τώρα στο μέτωπο του κορωνοϊού, τα μαντάτα δεν είναι καλά διεθνώς κι έχεις μπροστά σου έναν μήνα έξαρσης σε κρούσματα αλλά και σε απώλειες ανθρωπίνων ζωών. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το τ-τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, την Εριδα στον Κριό και την σύνοδο Αφροδίτης-Άρη στην αστρική της εκδοχή, στον Καρκίνο.
Σου θυμίζω ότι πάνω στο τετράγωνο Πλούτωνα-Έριδος «κτίστηκε» η πανδημία και μέχρι να εξαλειφθεί, κάθε Νέα Σελήνη που το ενεργοποιεί είναι ύποπτη για επιδείνωση των δεικτών. ¨Ερχεται τώρα και ο αστρικός Άρης για να ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά και το κακό για την Ελλάδα είναι ότι με βάση το τρίγωνο Άρη-Έριδος στο προοδευτικό της ωροσκόπιο βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο και θα συνεχίσει να είναι μέχρι τον ερχόμενο χειμώνα, οπότε αισιοδοξία... δεν επιτρέπεται. Για να ξανακλειστείς μέσα βέβαια, δεν το βλέπω, εξ άλλου η πολιτική διαχείριση της πανδημίας έχει μπει σε νέα φάση από τον Απρίλιο κι αν προκύψει... πανικός από τις εξελίξεις, μπορεί να σε καλέσουν να ψηφίσεις την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου. Τέλος, όπως σου επισήμανα σε πρόσφατο άρθρο μου, η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη στον Λέοντα συνδυάζεται με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού, συμβάλλοντας μεταξύ άλλων σε μια κοινωνική πόλωση.

Αλλά επειδή σου... έκανα την καρδιά περιβόλι, θέλω να κλείσω με μια αισιόδοξη νότα, που δεν αποτελεί μέρος κάποιου ευχολόγιου. Αν σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα είναι λίγο ως πολύ δύσκολο να αλλάξουν, σε προσωπικό... όλα γίνονται κι έχεις όντως την δυναμική για να πετύχεις πολλά στο δύσκολο περιβάλλον που ζεις. Δεν θα είσαι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που θα βρεις λύσεις, μετατρέποντας το δυσοίωνο των δύσκολων πλανητικών όψεων σε πηγή δημιουργίας. Αποφάσεις χρειάζονται και βέβαια πάνω απ' όλα μια ισορροπημένη στάση μακριά από φανατισμούς. Όσο για τα ψέματα με τα οποία σε βομβαρδίζουν καθημερινά και σε έχουν κάνει να μην εμπιστεύεσαι κανέναν και τίποτα, όχι μόνον δεν θα μειωθούν αλλά θα πολλαπλασιαστούν κιόλας, οπότε βάλε κάτω το μυαλό σου να δουλέψει. Από τους καρπούς καταλαβαίνεις το δέντρο, όπως γράφει και στο Ευαγγέλιο ή σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή... follow the money!

Διάβασε επίσης: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν μια φρέσκια αρχή!

Τι λένε τα άστρα για τις διακοπές σου; Οδηγίες για να αποφύγεις τα χειρότερα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved