Τι λένε τα άστρα για τις διακοπές σου; Οδηγίες για να αποφύγεις τα χειρότερα

Το καλοκαίρι του 2021 είναι δύσκολο και χρειάζεται την προσοχή σου!

Τι λένε τα άστρα για τις διακοπές σου; Οδηγίες για να αποφύγεις τα χειρότερα

Όλοι ξεκινάμε τις διακοπές μας με όρεξη, αφού έχουμε μπουχτίσει από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας και δε σκεφτόμαστε ότι μια αναποδιά μπορεί να μας τύχει. Ο καβγατζής Άρης, ο τρελαμένος Ουρανός, ο σκοτεινός Πλούτωνας, ο περίεργος Ποσειδώνας ή ο... ανέραστος Κρόνος προσπαθούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν αυτό, που για πολλούς είναι το όνειρο μιας ολόκληρης χρονιάς: Τη χαλάρωση και την ανέμελη διασκέδαση στο βουνό ή τη θάλασσα.

Οι πλανήτες, βλέπεις, δεν κάνουν ποτέ διακοπές, βρίσκονται πάντα στις επάλξεις και διαρκώς "μαγειρεύουν" νέες περιπέτειες για τους ανυποψίαστους θνητούς. Πώς, όμως, μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα;

Όσον αφορά στο φετινό καλοκαίρι, αναμένεται αρκετά δύσκολο, με τις απαγορεύσεις να το κάνουν λιγότερο ξέχνοιαστο. Από τις αρχές του Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου, πολλά περίεργα και παράξενα θα τύχουν, οπότε θα πρέπει να οπλιστούμε με ψυχραιμία και να μην είμαστε ανυποψίαστοι, αφελείς και στον κόσμο μας. Σε κάθε περίπτωση η σταθερότητα είναι δύσκολη, οπότε το κλίμα είναι μάλλον ιδανικό... για τους λάτρεις της περιπέτειας. Αναφορικά τώρα με τις παρέες μας και τα ζώδια που τις απαρτίζουν, προσοχή: Να θυμάσαι πολύ καλά, τι σου πηγαίνει και τι όχι. Δεν ταιριάζουν όλοι μεταξύ τους και δεν είναι όλοι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό. Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του προτεραιότητες, που καλά θα κάνει να τις τηρεί, σεβόμενο ταυτόχρονα τις επιθυμίες των άλλων

ΚΡΙΟΣ

Καλύτερα μόνος, ελεύθερος κι ωραίος, παρά βουτηγμένος μέσα στα "πρέπει" και τα προγράμματα, αλλιώς τα νεύρα σου θα γίνουν κρόσσια. Χωρίς ένταση, πρωτιές και περιπέτεια τα πάντα για σένα είναι βαρετά. Προσοχή όμως στις καταχρήσεις, ιδίως αν οι διακοπές σου είναι Αύγουστο!

ΤΑΥΡΟΣ

Το ραχάτι το καλό φαγητό και τα ρηχά νερά δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το μενού των διακοπών σου. Άφησε τους άλλους να σφάζονται και κοίταξε να βρεις ένα μέρος να αράξεις και να περάσεις τις διακοπές σου... Αν μάλιστα είσαι μακριά από την οικογένειά σου, ακόμα καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μακρά παραμονή σε ένα συγκεκριμένο μέρος θίγει βάναυσα την αξιοπρέπειά σου. Περιπλανώμενος κι ευτυχισμένος είναι σίγουρα καλύτερα... Και για να αποφύγεις και τα τεστ, αν δεν έχεις αυτοκίνητο, βρες κάποιον άλλο που έχει κι όπου μέρα σας και νύχτα σας...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναισθήματα και αναμνήσεις κάνουν κάθε χρόνο το αγαπημένο σου μέρος ακόμη πιο ελκυστικό. Το πατρικό σου, το εξοχικό της γιαγιάς ή της θείας σου είναι ο ιδανικός προορισμός σου για φέτος...

ΛΕΩΝ

Χρειάζεσαι υπηκόους, χειροκροτητές και προστατευόμενους. Το κοινό σου αδημονεί για νέες παραστάσεις σε ράμπες και μπάρες. Αξίζει όλη η ταλαιπωρία σου για να περάσεις έστω και 5 μέρες αποθέωσης και να... ισιώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ησυχία, φυσική ζωή, οργάνωση και καθαριότητα συνθέτουν το δικό σου παράδεισο. Επίλεξε ένα μέρος που δεν μαζεύει αμφιβόλου ποιότητας τουρίστες και άλλους... ανέμελους, που δεν τηρούν τα στοιχειώδη μέτρα...

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΖΥΓΟΣ

Κόσμο θέλεις να δεις, το ξέρουμε.. Τα πάρτι όμως που μαζεύουν τη Σάρα και τη Μάρα, καλύτερα να τα αποφύγεις, αφού είναι... ύποπτα για πολλά φέτος το καλοκαίρι... Από του χρόνου το ξαναβλέπεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μόνος με την αγάπη σου ή μόνος μέσα στο πλήθος, αυτή είναι η ουσία των φετινών σου διακοπών. Καταδύσεις και νυχτερινές εξορμήσεις συμπληρώνουν τα κενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπέτεια ναι, καλοπέραση ναι, πολυκοσμία όχι! Αυτές είναι οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσεις για φέτος το καλοκαίρι για να μην τρέχεις κατά την επιστροφή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα βουνά και οι δύσβατες παραλίες ανήκουν στις βασικές σου επιλογές, αλλά το θέμα είναι το πόσα χρήματα μπορείς να διαθέσεις φέτος. Με τις υποχρεώσεις σου να αυξάνονται, πάλι σύντομες θα είναι και ίσως δεν καταφέρεις να ξεκουραστείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καλή παρέα και οι ατέρμονες συζητήσεις αποτελούν must για σένα, ώστε να περάσεις καλά. Αν μάλιστα παίζει και κάποιο εξοχικό για να φιλοξενηθείς, μην το σκέφτεσαι!

ΙΧΘΥΣ

Μακάρι να είχαν όλοι την τύχη σου! Μπορείς να επιβιώσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όπου και να βρεθείς, πάντως, φέτος δύσκολα θα κακοπεράσεις!

Διάβασε επίσης:

Σε πρόδωσαν; Έτσι αντιδράς με βάση το ζώδιό σου!

Οι μάχες αυτών των ζωδιακών ζευγαριών θα μείνουν στην ιστορία

Αυτά τα ζώδια «καταπίνουν αμάσητο» ό,τι τους σερβίρεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved