Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν μια φρέσκια αρχή!

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Αυτά τα ζώδια θα κάνουν μια φρέσκια αρχή!

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου γίνεται 10/07, 04:15 ώρα Ελλάδας, στις 18° 01’ του Καρκίνου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους), κυρίως αυτούς, που έχουν γενέθλια τις τελευταίες μέρες του β’ δεκαημέρου και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις 18 μοίρες.

Πρόκειται για μια ήσυχη, αν και λίγο συναισθηματικά φορτισμένη, Νέα Σελήνη, που σαν στόχο έχει το να τελειώσουμε με καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και να ανοίξουμε μια άλλη πόρτα στη ζωή μας. Ένας κύκλος θα κλείσει, για να ανοίξει ένας άλλος εμπιστοσύνης και πιο στενός, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να ισχυροποιήσουμε τους υπάρχοντες δεσμούς ή να δημιουργήσουμε νέους, πιο γερούς, οικογενειακούς (ή σχεδόν τέτοιους).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, το συναίσθημα (και δικαιολογημένα) είναι αυτό που σε οδηγεί στο να πάρεις αποφάσεις τόσο για σένα και τη ζωή σου, όσο και για τις σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να φορτιστείς αρκετά, ακόμα και να ζοριστείς, αν κληθείς να κάνεις διαχωρισμούς ή αν διαπιστώσεις ότι δεν είναι σύμφωνα κάποια αγαπημένα σου άτομα, αλλά στο τέλος θα βρεθεί η άκρη, έστω κι αν περάσει λίγο καιρός και θα καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω. Το θέμα σου είναι το κόλλημά σου με το παρελθόν και τις συνήθειες που δεν αποχωρίζεσαι, αλλά αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες, θα τα ξεπεράσεις σύντομα και θα βάλεις μπροστά κάποιες δικές σου επιδιώξεις, που είχες αφήσει στην άκρη λόγω άλλων προτεραιοτήτων. Έχεις πάντως τη δυνατότητα να κάνεις καινούργια αρχή, να δημιουργήσεις έναν καινούργιο στενό κύκλο ανθρώπων που θα σου συμπαραστέκονται και θα σε στηρίζουν, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα για να ζευγαρώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 4ο οίκο φέρνει μια αναστάτωση στο περιβάλλον σου, είτε με το σπίτι είτε με την οικογένειά σου, όπου εκεί θα χρειαστεί να δείξεις περισσότερη κατανόηση στις ανάγκες τους και να μη βάζεις μόνιμα μπροστά το Εγώ σου. Για να λειτουργήσουν όλα ρολόι και να ηρεμήσει και το κεφαλάκι σου, τότε προσπαθήστε να ξεκολλήσετε από τα "θέλω" σας, να κάτσετε όλοι οι ενδιαφερόμενοι κάτω και να θέσετε τα θέματά σας επί τάπητος, χωρίς γκρίνιες και μουρμούρες και εγωισμούς. Εφ' όσον είναι για το κοινό καλό, να ξέρεις ότι θα καταλήξετε σε συμφωνία. Ίσως αναγκαστείς να παραμερίσεις και δικά σου συναισθήματα ή να ξεφύγεις από συνήθεις ετών, ώστε να πάρεις αποφάσεις, που αφορούν σε περιουσιακά ζητήματα, ένα ακίνητο ή ακόμα και μια μετακόμιση. Είναι πάντως η ιδανική εποχή για να ανανεώσεις το χώρο σου, αναβαθμίζοντας ενδεχομένως και κάποια παλιά αντικείμενα, που μέχρι πρότινος ήθελες να τα ξεφορτωθείς.

ΖΥΓΟΣ

Θέματα σχετικά με τα επαγγελματικά σου φέρνει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη που γίνεται στο 10ο οίκο σου, όπου καλείσαι επιτέλους να τελειώνεις μαζί τους και ενδεχομένως να ήταν και η αιτία που δημιουργήθηκε απόσταση στις σχέσεις σου με ανωτέρους ή άλλα άτομα του συγκεκριμένου περιβάλλοντος, που μπορεί να σε έφεραν σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να πείσεις ότι πρέπει να σου έχουν εμπιστοσύνη ή ότι δικαίως βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι. Εννοείται ότι δε θα λείψουν οι γκρίνιες ή κάποιες αντιδράσεις, κυρίως αν πρόκειται για νέα εγχειρήματα, στόχους ή σχήματα, έτσι ώστε να υπάρξει μια φρέσκια πνοή στα πράγματα, όμως αν διατηρήσεις το διπλωματικό σου πνεύμα και την ψύχραιμη αντιμετώπιση και αποδείξεις ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή για να ανοιχτούν και καινούργιες προοπτικές, τότε οι απόψεις ή οι ιδέες σου θα γίνουν αποδεκτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, το θέμα "σχέσεις" είναι το κυρίαρχο αυτής τηες περιόδου, όπου καλείσαι αφ' ενός να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και αφ' ετέρου να κάνεις και σαφείς τις προθέσεις σου. Μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης αλλά και ένα ξεκαθάρισμα του πώς θέλεις εσύ να πορευτούν από δω και στο εξής είναι απαραίτητα και για σένα, ώστε να γλιτώσεις απαιτήσεις ή μουρμούρα και για την άλλη πλευρά. Ο σεβασμός στα συναισθήματα των άλλων επίσης είναι ένα ζητούμενο, όπως επίσης και να καταλάβεις ότι οι άνθρωποι δεν αντιδρούν ή δεν εκφράζουν ό,τι νιώθουν με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εσύ, οπότε πρέπει να σταματήσεις να τα βλέπεις όλα "υπερβολικά" και να σταθείς στην ουσία! Έτσι θα βελτιωθούν και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος. Δεν αποκλείεται να επισημοποιήσεις έναν δεσμό ή αν είσαι ελεύθερος, να προχωρήσεις σε έναν και να σταματήσεις να έχεις σύντροφο... τη μοναξιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στο 2ο σου τα θέματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου θα είναι πρωτίστως οικονομικά. Ενδεχομένως να επανέλθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες και συναφή ζητήματα, που είχες αμελήσει και τώρα να αναγκαστείς να τις κλείσεις, αλλά θα πάρεις κιόλας χρήματα που θα σου λύσουν τα χέρα. Δεν αποκλείεται και να αλλάξεις στάση απέναντι στα υλικά σου αγαθά, καθώς ορισμένες φορές τα υποτιμάς, μάλιστα να κάνεις και σωστότερη διαχείριση των πόρων σου, εξοικονομώντας και κάτι για αργότερα ή ξοδεύοντας με σύνεση και να μην ξανοίγεσαι, αν δε σε καλύπτει το πάπλωμα. Όσον αφορά στα ερωτικά, θα είσαι πιο προσεκτικός με τα συναισθήματα των άλλων, ίσως γιατί θα διαπιστώσεις ότι όπως δε θέλεις να σε θεωρούν... χαλάζι στην αναβροχιά, έτσι κι εσύ δεν πρέπει να "πατάς" στα αισθήματά τους για να πάρεις αυτά που χρειάζεσαι μια δεδομένη στιγμή. Με το ταίρι σου πάντως θα είστε μια χαρά, διανύοντας μια εποχή γεμάτη ιδιαίτερες στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και 8ο οίκο σου, ενδεχομένως να συνειδητοποιήσεις ότι ναι μεν είσαι ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η να κάνεις ό,τι θέλεις, αλλά και... μόνος, κάτι που δε θα σου αρέσει και πολύ, καθώς δεν υπάρχει δίπλα σου ένα πρόσωπο να μοιραστείς τις χαρές ή τις λύπες σου. Αν, λοιπόν, εμφανιστεί στο τοπίο ένας ή μία που θα σε ελκύσει και ταυτόχρονα θα σου δώσει την αίσθηση ότι θα σταθεί κοντά σου και θα σου κρατήσει το χέρι στα εύκολα και τα δύσκολα, τότε πολύ πιθανό να προχωρήσεις ακόμα και σε σχέση. Από την άλλη, ό,τι έχει να κάνει με δάνεια, εφορία, τράπεζες, πληρωμές και δόσεις καλείσαι να το τακτοποιήσεις άμεσα, ώστε να μην σε αγχώνει. Ίσως μάλιστα πάρεις και κάποια χρήματα που θα σε βοηθήσουν σε αυτόν τον σκοπό.

Διάβασε επίσης: Astroquotes Ιουλίου: Η φράση-κλειδί που δείχνει πώς θα κυλήσει ο μήνας σου!

Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούλιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved