Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα: Μπροστά μας υπάρχει ένας τοίχος

Περίκλειστες καταστάσεις και περιορισμοί κινήσεων και ελευθεριών

Εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα: Μπροστά μας υπάρχει ένας τοίχος

Το εξάγωνο Κρόνου-Χείρωνα, με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται στον Υδροχόο και τον Κριό αντίστοιχα, δεν είναι μια εύκολη όψη, παρά τον -τυπικά- αρμονικό της χαρακτήρα. Ουσιαστικά περιγράφει μια περίκλειστη κατάσταση, όπου τίποτε δεν βγαίνει προς τα έξω, ούτε μπαίνει προς τα μέσα κι αυτό μπορεί να αναφέρεται τόσο σε θέματα ψυχολογίας και επικοινωνίας, με την κατάθλιψη να γίνεται ο εσωτερικός εχθρός σου, όσο και σε περιορισμούς κινήσεων ή/και ελευθεριών στον εξωτερικό κόσμο.

Με τις μνήμες του lockdown να είναι ακόμη νωπές, μόνο απέχθεια φέρνει η προοπτική μιας επανάληψής του, έστω και σε τοπικό επίπεδο, ανάγκα όμως και θεοί πείθονται, όπως έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.

Το άλλο βέβαια, το ψυχολογικό τραύμα, που σίγουρα επιδεινώθηκε τους προηγούμενους μήνες, επιζητά έτσι κι αλλιώς την προσοχή σου, αφού δεν υπάρχουν εξωτερικά σημάδια που να προδίδουν την ύπαρξή του.

Φυσικά υπάρχουν και θετικά στοιχεία, που έχουν να κάνουν με την αξιοποίηση της Παράδοσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς ή με πολεοδομικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές, κάτι που ενδιαφέρει σίγουρα και τα παιδιά που γεννιούνται αυτήν την περίοδο και έχουν την προοπτική να διακριθούν σε αυτούς τους τομείς. Θα έχουν ωστόσο και μια έφεση στο να περιοριστούν κάποια στιγμή στην ζωή τους και μένει να αποδειχθεί στην πράξη, αν θα πλέξουν το κουκούλι τους σε μια δημιουργική και παραγωγική κατεύθυνση ή απλά θα κλειστούν στον κόσμο τους, κόβοντας τις γέφυρες με τους... απέξω!

Όλο αυτό κάτι θυμίζει από το The Wall των Pink Floyd κι έτσι είναι; Όλοι οι Τοίχοι όμως κάποια μέρα καταρρέουν, ακόμη κι αυτοί που κλείνουν τα... αφτιά, σύμφωνα με το σύνθημα του Γαλλικού Μάη!

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2021;

Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved