Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2021;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2021;

Ο Ιούνιος έφτασε και μύρισε καλοκαίρι, με τους πλανήτες να κάνουν ό,τι μπορούν να μας βάλουν σε αυτό το mood, άλλοτε καταφέρνοντάς το με επιτυχία κι άλλοτε όχι. Ας πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού του για αρκετά ζώδια!

Αφροδίτη θα μπει στον Καρκίνο 2/6, στις 16:18 μμ κι εσείς τα Καβούρια θα είστε οι μεγάλοι κερδισμένοι, αφού θα σας γεμίσει με γοητεία, αισθαντικότητα και ευκαιρίες να ζευγαρώσετε, ενώ Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί θα βγάλετε τον ερωτισμό, τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας και θα μοιραστείτε μοναδικές στιγμές αγάπης και συντροφικότητας, αγκαλιά με το έτερο ήμισυ ή θα γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, αν είστε ελεύθεροι κι ωραίοι. Να ξέρετε ότι οι πιθανότητες δημιουργίας σχέσης είναι περισσότερες τώρα, καθώς δε θα ψάχνετε για περιπέτειες και πρόσκαιρες απολαύσεις. Ανάλογες στιγμές θα ζήσετε κι εσείς Σκορπιοί και Ιχθύες, καθώς θα έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά με κάποιο πρόσωπο ή το ταίρι σας, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα αρχίσετε να βλέπετε μια άνθηση στα οικονομικά σας, αλλά και τα σεξουαλικά σας.

Στις 27/6, 7:27 πμ, θα περάσει στον Λέοντα υποσχόμενη μια καυτή περίοδο για σας τα Λιοντάρια, αλλά και σε Ταύρους, Σκορπιούς και Υδροχόους. Το πεδίο είναι ελεύθερο, τα φώτα στραμμένα πάνω σας, οπότε ήρθε η στιγμή να μεγαλουργήσετε. Τόλμη, λάμψη, αυτοπεποίθηση, σας κάνουν ακαταμάχητους, οπότε θα έχετε την ευκαιρία σας να ζήσετε στιγμές φλογερού πάθους, να μοιραστείτε γενναιόδωρα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές πολυτέλειας και καλοπέρασης, ενώ κάποιοι πιο τυχεροί θα δημιουργήσετε και μια καινούργια σχέση. Ευνοείστε κι εσείς Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες που θα διαπρέψετε στον ερωτικό στίβο κερδίζοντας καρδιές και εντυπώσεις, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα δείτε τα οικονομικά σας να παίρνουν την... ανηφόρα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

- Η Νέα Σελήνη και ταυτόχρονα Μερική έκλειψη Σελήνη γίνεται στις 10/06, 13:53 ώρα Ελλάδας, στις 19° 47’ των Διδύμων, καλώντας εσάς τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) να κλείσετε τον κύκλο στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις και να τελειώσετε οριστικά με το παρελθόν σας. Δύσκολο θα είναι, καθώς τα πράγματα δε θα είναι ξεκάθαρα, θα υπάρξουν πολλά θολά σημεία που χρήζουν διερεύνησης και φυσικά θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι, πριν ξανοιχτείτε και ξεκινήσετε οτιδήποτε καινούργιο. Εσείς, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι, σχεδιάστε το οικονομικό και ερωτικό σας μέλλον, αλλά μην τρέφετε μεγάλες προσδοκίες και μην κάνετε κάποια ενέργεια ακόμα, αφού θα είναι άστοχη και θα σας στοιχίσει αρκετά.

- Ο Άρης περνά κι αυτός στον Λέοντα στις 11/6, 16:34 μμ, ενισχύοντας τη σιγουριά, την ισχυρή θέληση και τις αρχηγικές τάσεις σε εσάς τα Λιοντάρια, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να κάνετε αρκετά τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Σαφώς, δε θα γίνουν με μουσική και τριαντάφυλλα, αλλά με εντάσεις, επιβολή και ενδεχομένως ρήξεις με πρόσωπα με τα οποία ζείτε, ανήκουν στο στενό σας περιβάλλον ή συνεργάζεστε. Ενδεχομένως να βγάλετε αλαζονεία, προκλητικότητα ή εκκεντρικότητα που θα δημιουργήσουν ανταγωνισμούς και επιθετικότητα. Από την άλλη, εσείς Αιγόκεροι και Καρκίνοι θα γίνετε πιο «τζογαδόροι» στα οικονομικά σας και τα σεξουαλικά σας, ενώ Κριοί, Ζυγοί και Τοξότες... στον έρωτα, οπότε μπορείτε να ρισκάρετε!

- Το καλοκαίρι και τυπικά ξεκινά με το Θερινό Ηλιοστάσιο και την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, στις 21/6, 6:32 πμ, οπότε ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να διακριθείτε στην προσωπική κι επαγγελματική σκηνή. Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία να προσέξετε κι όλα καλά θα πάνε. Την συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά ή οικονομικά.

- Ο Ερμής, θα συνεχίσει να είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 23/6, δημιουργώντας αρκετά ζητήματα τόσο στην επικοινωνία, τις επαφές και τις μετακινήσεις εσάς των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων. Από εκεί και ύστερα, θα πάρει πάλι φόρα και θα βοηθήσει να «τρέξετε» σχέδια και υποθέσεις σας που ήταν σε αναμονή, να πάρετε αποφάσεις και να κλείσετε υποχρεώσεις και δουλειές. Από κοντά, εσείς Ταύροι και Σκορπιοί, που με την ορθοδρόμησή του, μπορεί να δείτε το ταμείο σας να ξαναγεμίζει, να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα χρήματά σας ή να γεμίσετε το κρεβάτι σας, αλλά και εσείς Λέοντες και Υδροχόοι να ξαναβγείτε στην πιάτσα και να έχετε μεγάλες επιτυχίες στο αντίθετο φύλο!

Πανσέληνος του μήνα γίνεται 24/06, 21:39 ώρα Ελλάδας, στις 03° 27’ του Αιγόκερω, φωτίζοντας αρκετές πλευρές της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής σε σας Αιγόκερους, Καρκίνους, Ζυγούς και Κριούς. Η συναισθηματική σας φόρτιση θα είναι έντονη και ενδεχομένως σε ορισμένες περιπτώσεις να θολώσει την κριτική σας σκέψη ή να σας παρασύρει σε ενέργειες αψυχολόγητες. Οι σχέσεις κι οι συνεργασίες σας θα αποδείξουν, αν και πόσο αντέχουν τους κραδασμούς, κάποιες θα αναθεωρηθούν, ενώ άλλες θα κλείσουν τον κύκλο τους. Μεγάλες αγάπες θα γεννηθούν αυτή την περίοδο και ίσως παρθούν κι αποφάσεις για παγιοποίηση μιας κατάστασης. Εσείς, Ταύροι και Παρθένοι καλείστε να σκεφτείτε ψύχραιμα τα επόμενα βήματά σας ενώ Τοξότες και Δίδυμοι να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα σκαρώνουν οι πλανήτες τον Ιούνιο για να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να προγραμματίσετε εργασίες, αγορές, να ξέρετε από πριν τι πρέπει να κάνετε, τι να αποφύγετε και αν επηρεάζεται το ζώδιό σας, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις Ταρώ Ιουνίου 2021: Πάρε τη μοίρα στα χέρια σου!

Μηνιαίες Προβλέψεις από 21/05 έως 21/06: «Όλα τα κουλά μαζεμένα»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved