Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι πολλά υποσχόμενος…

Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο

Είσαι μόνος/η; Αν ανήκεις σε ένα από τα 5 ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, μπορεί να σταματήσεις να είσαι. Ο Ιούνιος για σένα υπόσχεται μεγάλες στιγμές για τα ερωτικά σου και κατά πάσα πιθανότητα θα σε βοηθήσει να βρεις ένα ταίρι, το οποίο είτε το ήθελες καιρό, είτε θα το γνωρίσεις μέσα στον μήνα που διανύουμε.

Διάβασε λοιπόν λίγο πιο κάτω και δες αν ανήκεις στους τυχερούς, που θα δουν τον έρωτα να τους χτυπά την πόρτα.

Να τονίσουμε εδώ ότι μιλάμε για τους εκπροσώπους του 1ου και 2ου δεκαημέρου του κάθε ζωδίου. Είναι σημαντικό αυτό που σου λέμε, διότι του τρίτου θα έχουν ανοιχτά θέματα, εκτός αν υπάρχουν άλλες ενδείξεις στο προσωπικό τους ωροσκόπιο. δεν θα είναι τόσο ευνοημένα και θα πρέπει να υπάρχουν άλλοι δείκτες στους προσωπικούς τους χάρτες για να έχουν θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξεκινάμε με τον Τοξότη που για έναν ακόμα μήνα στα ερωτικά του θα κάνει γλέντι τρικούβερτο, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου θα έχει την Αφροδίτη στον 8ο οίκο του, οπότε η έλξη στο αντίθετο φύλο θα είναι μεγάλη, το κρεβάτι του θα πάρει φωτιά και φυσικά οι πιθανότητες ενός ειδυλλίου πολύ περισσότερες. Ας μην ξεχνάμε ότι θα συνεχίσει να τον συντροφεύει ο κυβερνήτης του, Δίας, από τον 4ο οίκο και θα έχει και έναν Άρη στον κολλητό του Λέοντα από τις 11 του μήνα που θα του αυξήσει τις προοπτικές, με καινούργιες επαφές και γνωριμίες που είναι πιο πολύ του γούστου του!

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τυχεροί θα είναι και οι Δίδυμοι του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Η Αφροδίτη θα θρονιαστεί στον 2ο οίκο σου, κάτι που σημαίνει ότι οι διαθέσεις σου θα αλλάξουν, θα βλέπεις πιο ζεστά το θέμα "σχέση", οπότε θα σε τραβούν και άτομα που είναι διατεθειμένα να μείνουν στο πλευρό σου κι όχι μόνο αυτά που ενδιαφέρονται για κάτι "γρήγορο και εύκολο". Όποιο κι αν επιλέξεις πάντως, θα γίνει δικό σου, αφού η εύνοια του συγκεκριμένου πλανήτη θα είναι μεγάλη. Γι' αυτό, μη διστάζεις να κάνεις τις κινήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου κρατάς την τύχη στα χέρια σου. Δεν είναι μόνο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου που σου αυξάνει τη γοητεία και σε κάνει Νο1 άτομο προς ζήτηση και... αποκατάσταση, αλλά και ο Άρης στον 2ο οίκο σου που μεγαλώνει τις ορμές σου και τις επιθυμίες σου, κάνοντάς σε ακαταμάχητο στο αντίθετο φύλο και το μόνο που σου μένει είναι να επιλέξεις ποιον/α θέλεις για ταίρι σου. Μια επισήμανση μόνο: να είσαι ανοιχτός σε καινούργια δεδομένα και ίσως κάτι λιγότερο συνηθισμένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μαζί με τον βασιλικό (Καρκίνο) θα ποτιστείς κι εσύ αφού με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου και τον Άρη στον 8ο μιλάμε για ευκαιρίες δημιουργίας σχέσης και αυξημένη λίμπιντο. Ετοιμάσου λοιπόν να γίνεις κατάτι πιο εξωστρεφής, να κυκλοφορήσεις στα μέρη τα παλιά, αλλά και σε καινούργια γιατί ο έρωτας παραφυλάει και όντως μπορεί κάποιος/α να σε δει και να πάθει... ατύχημα. Κι επειδή είναι και η φύση των ζωδίων τέτοια (Καρκίνος-Λέων) σίγουρα μιλάμε για ένα αξιόλογο άτομο, που ξέρει να περνά καλά, πρόθυμο να δεθεί και να νοικοκυρευτεί κι όχι για κάτι εφήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τελευταία αλλά όχι λιγότερο τυχερά θα είναι τα Ψάρια τον Ιούνιο, που θα συνεχίσουν να έχουν τον Δία επάνω τους, ελπίζοντας στο να βρουν πιο εύκολα το ταίρι τους, από όλους τους υπολοίπους, καθώς έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα, νιώθουν πιο χαλαροί και ξέγνοιαστοι, άρα οι ευκαιρίες τους είναι πολύ περισσότερες. Επιπλέον, η Αφροδίτη από τον 5ο οίκο τους θα εκτοξεύσει τη γοητεία τους στα ύψη, θα κάψουν καρδιές και θα τους φέρνει μπροστά στα κατάλληλα για σχέση άτομα. Εννοείται ότι όσο βρίσκονται "εκτός σπιτιού", βολτάρουν και διασκεδάζουν, τόσο οι πιθανότητες θα μεγαλώσουν.

Διάβασε επίσης: Προβλέψεις Ιουνίου για τα αισθηματικά των ζωδίων: Τι σε περιμένει;

Αυτά τα 4 ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο την εποχή των Διδύμων

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved