Σύνοδος Δήμητρας - Ουρανού: Απειλή στις διαμορφωμένες ισορροπίες

Η αλήθεια είναι ότι δεν... φημίζεται για την ευγένειά της

Σύνοδος Δήμητρας - Ουρανού: Απειλή στις διαμορφωμένες ισορροπίες

Πριν από μερικά χρόνια είδες σοβαρές δημοσκοπήσεις να πέφτουν έξω και να μην επικρατούν τα διαφαινόμενα φαβορί. Οι δύο πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις ήταν το δημοψήφισμα για το Brexit και η εκλογή του Donald Trump κι αν υπήρξε μια αστρολογική υπογραφή κάτω από αυτά τα αποτελέσματα, δεν ήταν άλλη από την σύνοδο Δήμητρας-Ουρανού στον Κριό.

Και να που η όψη επαναλαμβάνεται, αυτήν την φορά στον Ταύρο, απειλώντας τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες στην οικονομία αλλά και σε κυβερνητικούς συσχετισμούς. Η περίπτωση του Ισραήλ με την εκπαραθύρωση του Νεντανιάχου είναι ίσως αντιπροσωπευτική, αφού το κράτος ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου.

Και η Ελλάδα βέβαια έχει εκεί τον ωροσκόπο της κι αν σήμερα σε καλούσαν να ψηφίσεις κάτι, μάλλον θα διάλεγες αυτό που θα σου φαινόταν πιο αντισυστημικό. Όσον αφορά δε στις πολιτικές διεργασίες ευνοείται η εμφάνιση φορέων με ακραία χαρακτηριστικά, που μπορεί και να είναι αποτέλεσμα “αιρετικών” συμμαχιών ή ένα συνονθύλευμα αντιλήψεων με διαφορετικές αφετηρίες, που συγκλίνουν εν ονόματι ενός κοινού σκοπού.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη όψη έχει και τις ακραίες πλευρές της σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, με δράσεις που προκαλούν ή καταλήγουν να αντιστρατεύονται οτιδήποτε κινείται στην σφαίρα μιας γερασμένης ή υποκριτικής δημοκρατίας, σύμφωνα βέβαια με τους εκάστοτε θιασώτες των νέων ιδεών. Είναι ίσως μια εκδοχή από την... ανάποδη στο δόγμα του σοκ, που εφαρμόζουν κάποια κέντρα εξουσίας. Σοκ εσείς, σοκ κι εμείς, μόνον που η κόντρα στο ποιός θα προκαλέσει το μεγαλύτερο, αφήνει πίσω της αρκετά θύματα, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Μάλιστα, το τετράγωνο που σχηματίζεται με τον Κρόνο στον Υδροχόο, ουσιαστικά δημιουργεί δύο φανατικούς πόλους, που ο ένας διεγείρεται από τον άλλον μέχρι.... τελικής πτώσεως και με τις πραξικοπηματικές ενέργειες να διαγωνίζονται η μια την άλλη!

Επιπλέον βέβαια η όψη μπορεί να έχει και τις κλασικές επιπτώσεις μιας αρνητικής Ουράνιας επιρροής, όπως είναι για παράδειγμα τα αεροπορικά δυστυχήματα ή ακόμη και η τρομοκρατία, ενώ δεν θα είναι διόλου παράξενο το να προκύψει αιφνιδιαστικά μια ανατροπή στην οικονομία.

Όσον αφορά τώρα στην επί προσωπικού επιδραστικότητα αυτής της συνόδου, η αλήθεια είναι ότι δεν... φημίζεται για την ευγένειά της. Η δράση της είναι συνήθως διαλυτική, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις συνεταιρισμών και γάμων. Το κατά πόσον βέβαια θα σε “πιάσει” εξαρτάται από τα δεδομένα του γενέθλιου χάρτη σου αλλά σε μια ζωδιακή προσέγγιση είναι σχεδόν αυτονόητο ότι οι χαρακτήρες που δεν προσκεινται φιλικά στις απότομες αλλαγές θα έχουν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Πρωτίστως, δηλαδή, οι Ταύροι, οι Σκορπιοί οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, ενώ οι Λέοντες και οι Υδροχόοι θα πάρουν σίγουρα το μερίδιό τους, λόγω της παρουσίας τους στον “σταυρό” των σταθερών.

Από εκεί και ύστερα υπάρχει... πολύς δρόμος για όσους/ες έχουν τα γενέθλιά τους αυτήν την περίοδο, αφού η ενέργεια της όψης θα τους ακολουθεί μέχρι τα επόμενα και βέβαια οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν να αντιμετωπίσουν-διαχειριστούν τα πιο... ακραία φαινόμενα, αφού στα γενέθλιά τους θα είναι και ο Άρης στον Λέοντα να συμπληρώνει το καρέ!

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο του 2021;

Τα 5 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν σχέση τον Ιούνιο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved