Τζο Μπάιντεν: Θα συνεχίσει την «πολεμική» παράδοση των προκατόχων του; Τι λένε τα άστρα;

Οι τάσεις-προθέσεις του όπως φαίνονται στο ωροσκόπιό του

Τζο Μπάιντεν: Θα συνεχίσει την «πολεμική» παράδοση των προκατόχων του; Τι λένε τα άστρα;

Δεν είναι δα και μυστικό ότι οι «Δημοκρατικοί» Πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν μια αδυναμία στο να συμμετέχουν σε πολέμους ή να «βάζουν χέρι» σε περιοχές του πλανήτη, εξυπηρετώντας πρακτικά τα συμφέροντα τόσο της χώρας τους, όσο και των εμπόρων όπλων. Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, η ανίχνευση ανάλογων τάσεων-προθέσεων στο ωροσκόπιο του Τζο Μπάιντεν, με την συνδρομή αρχικά της αστροχαρτογραφίας.

Οι «γραμμές» του Άρη είναι βέβαια εκείνες που σηματοδοτούν μια πολεμική -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- εμπλοκή και πρώτη-πρώτη φιγουράρει η περιοχή του Ιράν, του Περσικού κόλπου, αλλά και των εντεύθεν της Κασπίας Θάλασσας περιοχών.

Εντάσεις, ωστόσο, προκύπτουν και με περιοχές-κράτη «υπεράνω πάσης υποψίας», όπως είναι για παράδειγμα η Αυστραλία, ενώ φαίνεται να υπάρξει κι ένας εσωτερικός εχθρός στις ίδιες τις ΗΠΑ! Συγκεκριμένα η «γραμμή» που δείνει τις περιοχές όπου ανατέλλει ο Άρης, ξεκινά από το Μεξικό, διασχίζοντας μια σειρά από Πολιτείες (Νιου Μέξικο, Κολοράντο, Νεμπράσκα, Ντακότα και Μινεσότα. Το τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό, θα το… καταλάβουμε στην συνέχεια!

Διάβασε επίσης: Τι «δείχνει» ο Κρόνος στον Υδροχόο για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα;

Τι φέρνει στην Ελλάδα και τον κόσμο η σύνοδος Δία - Κρόνου στον Υδροχόο;

Ζώδια 2021: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζώδια 2021: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved