Είναι πιθανό το ξέσπασμα μιας ακόμα μεγαλύτερης πανδημίας; Τι λένε τα άστρα;

Αρκετοί επιστήμονες διατυπώνουν τις ανησυχίες τους για μια νέα πανδημία που θα ξεσπάσει στο εγγύς μέλλον

Είναι πιθανό το ξέσπασμα μιας ακόμα μεγαλύτερης πανδημίας; Τι λένε τα άστρα;

Διανύοντας ακόμη την «εποχή του κορωνοϊού», αρκετοί επιστήμονες διατυπώνουν τις ανησυχίες -ενίοτε και τις προβλέψεις τους- για μια νέα πανδημία που θα ξεσπάσει στο εγγύς μέλλον και θα φέρει το ανθρώπινο είδος σε πολύ πιο δύσκολη θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν δείχνει και τόσο πιθανό, τουλάχιστον μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Κατ’ αρχάς, η μελέτη των στοιχείων «χρεώνει» απειλές για την Δημόσια Υγεία στις εκλείψεις (ιδίως τις Σεληνιακές) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, που γίνονται κάθε εννέα χρόνια περίπου.

Στις 21 Ιουνίου και στις 5 Ιουλίου του 2020 έρχονται και οι τελευταίες της σειράς, (μια Ηλιακή έκλειψη και μια Σεληνιακή έκλειψη) με το φαινόμενο να επαναλαμβάνεται πια τις χρονιές 2028-29 κι ύστερα πάλι το 2037-38.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Όμως για να εξελιχθεί μια επιδημία σε πανδημία απαιτούνται και άλλες συγκυρίες, όπως για παράδειγμα η παρουσία αργών πλανητών στον ίδιο ζωδιακό άξονα, κάτι που δεν είναι και τόσο συχνό.

Στην πράγματι τρομερή Ισπανική γρίπη του 1918 ήταν ο Πλούτωνας στον Καρκίνο, ενώ ο «Μαύρος Θάνατος» που αφάνισε τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό στον Μεσαίωνα, ξεκίνησε με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω.

Επιπλέον, πέρα από την μεταδοτικότητα, «μετράει» σίγουρα και το ποσοστό θνησιμότητας κι εδώ υπεισέρχεται το δίπολο Άρη-Έριδος. Όταν αυτά τα δύο ουράνια σώματα συμμετέχουν στο «εναρκτήριο λάκτισμα» μιας επιδημίας (αυτό συνήθως δίνεται από μια Σεληνιακή έκλειψη), τότε μπορούμε να μιλάμε πραγματικά για «εκατόμβες» θυμάτων. Αυτό συνέβη τόσο το 1918 όσο και το 1348 (Άρης στην Παρθένο σε αντίθεση με την Έριδα στους Ιχθύς).

Όταν λοιπόν με το καλό ξεμπλέξουμε οριστικά με τον covid-19 και τις παρενέργειές του (αυτό αναμένεται να γίνει την ερχόμενη άνοιξη), μπορούμε να ελπίζουμε σε μια σχετικά μακρά περίοδο ειρήνης ανάμεσα στους ανθρώπους και τους ιούς, τουλάχιστον σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διάβασε επίσης: Τι λένε τα άστρα για την πανδημία του κοροναϊού;

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Ιούνιο

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2020;

Μηνιαίες προβλέψεις από 20/5-21/06: Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved