Έτσι θα βρεις την ώρα γέννησής σου, ώστε να βγάλεις τον αστρολογικό σου χάρτη!

Αν δεν έχεις την ώρα που γεννήθηκες, δε μπορείς να βρεις τον Ωροσκόπο σου, που είναι το Α και το Ω του γενέθλιου Ωροσκοπίου

Έτσι θα βρεις την ώρα γέννησής σου, ώστε να βγάλεις τον αστρολογικό σου χάρτη!

Το γενέθλιο ωροσκόπιό μας μπορεί να δώσει απαντήσεις σε αρκετά ερωτήματα, να δείξει στοιχεία του χαρακτήρα μας, του τι μας αρέσει και τι όχι, το επάγγελμα που μας ταιριάζει, το πώς λειτουργούμε στα ερωτικά ή τα οικονομικά μας και γενικότερα τις τάσεις μας, αρκεί τα στοιχεία γέννησής μας (ημερομηνία, ώρα, τοποθεσία) να είναι σωστά!

Η ώρα γέννησης έχει μεγάλη σημασία για την δημιουργία ενός ωροσκοπίου, καθώς προσδιορίζει τον ωροσκόπο, αλλά και τους οίκους του, όπως και την ακριβή θέση των πλανητών τη στιγμή της γέννησής μας.

Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζεις ότι μια λάθος ώρα γέννησης σημαίνει και λάθος ανάλυση του γενέθλιου χάρτη ή της πρόβλεψής σου. Γι' αυτό παρακάτω σου δίνουμε κάποιους τρόπους, που μπορεί να σε βοηθήσουν ώστε να βρεις τι ώρα γεννήθηκες:

Βρες εδώ εύκολα τον Ωροσκόπο σου και μάθε την ερμηνεία του!

1. Ρώτησε κάποιο στενό συγγενικό πρόσωπο ή οικογενειακό φίλο

Αν η μητέρα ή ο πατέρας σου δε θυμούνται την ώρα που γεννήθηκες, μπορεί να τη θυμάται ένας στενός συγγενής ή οικογενειακός φίλος τους που ήταν παρών στο μαιευτήριο. Κι αν δεν γίνεται να σου προσδιορίσει την ακριβή ώρα, τουλάχιστον θα μάθεις στο περίπου.

2. Έκδοση πιστοποιητικού γέννησης

Στην Ελλάδα είναι πολύ εύκολο κάποιος να εκδόσει για τον εαυτό του ένα πιστοποιητικό γεννήσεως. Σε αυτό, αναγράφεται η ώρα γέννησης του βρέφους που έχει δηλωθεί από τον μαιευτήρα. Μπορείς, λοιπόν, να πας στο κοντινότερο Κ.Ε.Π. με την ταυτότητα ή διαβατήριό σου και να κάνεις μία σχετική αίτηση. Εναλλακτικά, μέσω υπολογιστή, να μπεις στην ιστοσελίδα του Ermis και να ακολουθήσεις τις οδηγίες.

3. Διάβασε την ανάλυση του ηλιακού χάρτη σου

Σε αυτόν τον αστρολογικό χάρτη, χρησιμοποιείται ως ώρα γέννησης η ώρα που ανατέλλει ο Ήλιος. Μάλιστα, λίγοι γνωρίζουν, ότι με βάση αυτή τη μέθοδο βγαίνουν οι προβλέψεις των ζωδίων. Μπορεί να δώσει μια εικόνα, κυρίως για τη θέση των πλανητών, κατά τη στιγμή της γέννησης κάποιου ατόμου, ωστόσο μια λεπτομερή ανάλυση είναι ανέφικτη, όπως επίσης και μια προσωπική πρόβλεψη. διαφωτιστική προς τους ενδιαφερόμενους που δεν γνωρίζουν την ώρα γέννησής τους. Επίσης, είναι πιθανό σε ανθρώπους που έχουν γεννηθεί την ημέρα που περνά ο Ήλιος ή η Σελήνη από το ένα ζώδιο στο άλλο να δώσει λανθασμένες πληροφορίες.

4. Συμβουλέψου έναν έμπειρο Αστρολόγο

Ένας έμπειρος αστρολόγος μπορεί μέσα από τα πολύ σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου (π.χ. γέννα, γάμο, θάνατο και το πότε συνέβησαν) να προσδιορίσει την ώρα γέννησης και να κατασκευάσει το γενέθλιο χάρτη. Πρόκειται μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία, ιδίως αν η ζωή του είναι γεμάτη από τέτοια γεγονότα.

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι λοιπόν, ώστε να φτάσεις κοντά σε μία πολυπόθητη ανάλυση γενέθλιου χάρτη και να βρεις τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου, ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις την ακριβή ώρα γέννησής σου.

Η Αστρολογική ανάλυση αποκαλύπτει τα πάντα για εσένα και αναφέρεται σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου ΕΔΩ.

Διάβασε επίσης: Το ζώδιό σου είναι παρορμητικό, σταθερό ή μήπως μεταβλητό;

Τα 4 στοιχεία και οι ποιότητες των ζωδίων

Τι είναι τα δεκαήμερα του κάθε ζωδίου και πώς θα βρεις σε ποιο ανήκεις;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved