Τοξότης
Τοξότης
Από 22/11 έως 21/12 | Το προφίλ του Ζωδίου

Τοξότης: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να πηγαίνει να «κάθεται» απέναντι σου στους Διδύμους από τις 26/05 και την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο στις 23/05, μόνο αδιάφορο δεν τον λες αυτόν τον μήνα. Στο επίκεντρο έρχονται οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου και οπωσδήποτε μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταλάβεις πως ο κυβερνήτης σου είναι εδώ για να τις προστατεύσει και να τις φροντίσει, ενώ από ευκαιρίες για να δεις να πραγματοποιούνται αυτά που επιθυμείς άλλο τίποτα. Πολύ πιθανό να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία με τους δικούς σου όρους ή διαπραγματευτείς εκ νέου μία υπάρχουσα και να την φέρεις στα μέτρα σου. Το σίγουρο είναι πως θα φροντίσεις τα κέρδη να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Μία πολύ καλή ευκαιρία για κάποια επένδυση ή λεφτά πχ από μία κληρονομία ή αποζημίωση μπορείς να περιμένεις και μετά τα μέσα Ιουνίου. Λίγο πριν, ωστόσο, θα έχεις να αντιμετωπίσεις μία απαιτητική και δύσκολη κατάσταση στον χώρο της δουλειάς, όπου οι μάσκες θα πέσουν και θα δεις ποιοι είναι σύμμαχοι σου και ποιοι ανταγωνιστές σου. Πιθανώς να πληροφορηθείς πολλά και διάφορα που θα σε βγάλουν εκτός εαυτού, αν όμως δεν φερθείς επαγγελματικά, εσύ θα βγεις ο χαμένος/η στο τέλος. Στην ερωτική σου ζωή, θα δεις την σχέση σου με το ταίρι σου να απογειώνεται και θα νιώσεις πολύ τυχερός/η που υπάρχει στην ζωή σου. Θα εκφράζετε ο ένας στον άλλον την αγάπη σας με κάθε τρόπο, με πράξεις και λόγια. Αν είσαι ελεύθερος/η έρχεται μία πολύ ενδιαφέρουσα καινούρια γνωριμία που θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για τις σχέσεις και θα είναι σαν να ερωτεύεσαι για πρώτη φορά.   

2ο δεκαήμερο

Ο Μάιος θα ξεκινήσει με αρκετή όρεξη να αναλάβεις πρωτοβουλίες για τα δημιουργικά σου σχέδια, αλλά και με αρκετά καβγαδάκια με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τον Ιούνιο, η ατμόσφαιρα στο σπίτι σου θα είναι κάθε άλλο παρά ήρεμη και ευχάριστη. Θα προκύψουν προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις από κοινού με τα μέλη της οικογένειάς σου. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να βρεθούν λύσεις, θα νιώσεις ασφυκτική πίεση και έντονο άγχος. Είναι πιθανό η οικογένειά σου να έχει υπερβολικές απαιτήσεις από εσένα, ή να σου αναθέτει ευθύνες και υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν. Για να προστατεύσεις την ψυχική σου ηρεμία και να διατηρήσεις καλές σχέσεις με τους δικούς σου, θα πρέπει να θέσεις κάποια όρια. Αν δεν το κάνεις, δεν αποκλείεται να προκληθούν συγκρούσεις και να υπάρχει ψυχρότητα στις σχέσεις σας για κάποιο διάστημα. Επιπλέον, μπορεί να αντιμετωπίσεις εμπόδια και καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σου. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν μια αγοραπωλησία, την υπογραφή συμβολαίων ή άλλες διαδικασίες που σχετίζονται με ακίνητα. Μία συνεργασία σου μπορεί να χαλάσει για οικονομικούς λόγους.  Η ερωτική σου ζωή δεν είναι και στα καλύτερά της επίσης, αφού παρά τα συναισθήματα που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου τα προβλήματα σας και ειδικά όσα συντηρείτε εδώ και καιρό σας πνίγουν. Περισσότερο ψυχρή ίσως είναι η ‘άλλη πλευρά, μάλλον γιατί τα θεωρεί και πιο σημαντικά και για αυτό τον λόγο είναι πιο πιθανό να πάρει και την απόφαση για έναν χωρισμό.  Αν είσαι ελεύθερος/η, θα υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιο άτομο, που όμως δεν θα το εκφράζει με τον τρόπο που θα ήθελες και για αυτό μπορεί να σε γεμίσει ανασφάλειες, ενώ μπορεί απλά εσένα να μην σε έλκει και θα το απορρίψεις με συνοπτικές διαδικασίες, χωρίς να του αφήνεις περιθώρια. 

3ο δεκαήμερο

Ο Μάιος σε πρώτη φάση τουλάχιστον έχει να σου δώσει θετικές εξελίξεις και καλά γεγονότα στην καθημερινότητα σου και στον χώρο εργασίας σου. Θα δεις κάποιες συνθήκες να βελτιώνονται, μπορεί να αναβαθμιστεί η θέση σου και πιθανότατα να έχεις και οικονομικά οφέλη. Προς τα τέλη όμως θα υπάρξουν κάποιες αναπάντεχες αλλαγές που θα σε ταράξουν ή θα έχεις πληροφορίες που θα σε σοκάρουν, ενώ μπορεί να μαλώσεις άσχημα με κάποιον/α συνάδελφό σου. Σε πιο προσωπικό επίπεδο πάντως είναι καλή περίοδος για να φροντίσεις τον εαυτό σου και την υγεία σου. Περισσότερη προσοχή χρειάζεται να δείξεις στις συνεργασίες σου μέσα στον Ιούνιο κι αυτό γιατί η άλλη πλευρά δεν είναι καθόλου ξεκάθαρη απέναντί σου και πολύ πιθανό να θέλει να σε εκμεταλλευτεί, ακόμη και να σου κρύβει σημαντικές πληροφορίες. Αν διαπραγματεύεσαι το κλείσιμο μίας νέας συνεργασίας, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη και οπωσδήποτε έλεγξε τις οικονομικές λεπτομέρειες. Μην μένεις σε ότι σου τάζουν και σου υπόσχονται γιατί ποτέ δεν θα τα δεις να γίνονται πραγματικότητα. Σε μία υπάρχουσα συνεργασία υπάρχει περίπτωση η άλλη πλευρά να θέλει να σε εξαπατήσει κι ακριβώς γιατί σε γνωρίζει ήδη, εάν δεν είσαι υποψιασμένος μπορεί να σε χειριστεί κατά πως θέλει και να προωθήσει τα δικά της συμφέροντα. Όλο αυτό το κλίμα είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ανασφάλεια, θλίψη και απογοήτευση. Στην ερωτική σου ζωή, μεν θα υπάρξουν καλές στιγμές μέσα στον Μάιο, αλλά έπειτα σε περιμένουν κι εκεί στενοχώριες. Εάν είσαι σε σχέση το άλλο σου μισό θα αποδειχθεί πως δεν είναι και τόσο ειλικρινές απέναντί σου, ενώ μπορεί να παίζει και σε άλλα ταμπλό. Αν έχεις έντονα συναισθήματα, ίσως να επιλέξεις να εθελοτυφλείς και να δικαιολογείς καταστάσεις, όμως αργά ή γρήγορα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την σκληρή αλήθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις μία γνωριμία παραμυθένια και θα χορτάσεις από λόγια, υποσχέσεις και ρομαντισμό, όμως από ουσία τίποτα…

 

Τοξότης: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved