Δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου πίσω αν τα δανείσεις σε αυτά τα ζώδια

Θα είναι αυτό που λέμε δανεικά κι αγύριστα

Άννα Ζαμάνη
Δεν θα πάρεις ποτέ τα λεφτά σου πίσω αν τα δανείσεις σε αυτά τα ζώδια

Είναι λογικό όταν δανείζεις χρήματα σε κάποιον, ότι περιμένεις να τα πάρεις πίσω σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Να ξέρεις πάντως ότι αν έχεις κάνει το λάθος να δανείσεις σε ένα από τα ζώδια που σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, τα χρήματά σου θα είναι αυτό που λέμε "δανεικά κι αγύριστα". Δεν θέλουμε να σε στεναχωρήσουμε, αλλά τα ζώδια αυτά δεν τα πάνε καθόλου καλά με το να επιστρέφουν τα δανεικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν θα ντραπεί να σου ζητήσει δανεικά. Αρκετά συχνά άλλωστε ξεμένει από χρήματα, ωστόσο δεν έχει μέσα του το απαραίτητο αίσθημα της ευθύνης για να σου τα επιστρέψει. Βάζει πάνω από όλα τις δικές του ανάγκες, όλο και κάπου αλλού θα ξοδεύει τα λεφτά του κι εσένα θα σε έχει στο περίμενε και στο «θα». Το πιο πιθανό είναι να αγανακτήσεις και να τον ακούσεις με μεγάλη ευκολία να σου λέει: «Μα πώς κάνεις έτσι;»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας ακόμα ανεύθυνος τύπος του ζωδιακού σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα. Δεν θα διστάσει να ζητήσει δανεικά, αλλά όταν φτάσει η στιγμή να τα επιστρέψει, δεν θα έχει να τα δώσει πίσω. Πολύ απλά διότι δεν κάνει ποτέ καλή οικονομική διαχείριση, τα σπαταλάει και όλο και κάποια νέα… ανάγκη του προκύπτει. Αν του ζητήσεις πίσω όσα του δάνεισες, θα σου πει: «μόλις πάρω θα στα δώσω», αλλά δεν θα το κάνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς θα σου κλαφτεί μεν για δανεικά, όταν δεν θα έχει, ωστόσο να ξέρεις ότι θα είναι δύσκολο να τα πάρεις πίσω. Και αυτό γιατί θα το ξεχνά… επιμελώς. Δεν θέλει να σου τα επιστρέψει και κάνει το κορόιδο και αν πας να του μιλήσεις και να τα ζητήσεις πίσω, θα σου κάνει και… «επίθεση». Πώς; Θα τα βάλει μαζί σου και θα σου πει: «μα καλά δεν ντρέπεσαι; Τι άνθρωπος είσαι εσύ; Με προσβάλλεις» κτλ. Θα σε κάνει να νιώθεις άσχημα και θα βγει εκείνος το θύμα στην υπόθεση. Είναι μανούλα στο παιχνίδι αυτό ο Ιχθύς.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved