Οι άντρες του ζωδιακού που βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν γίνονται μπαμπάδες

Δεν τους το έχεις, αλλά θα σε εκπλήξουν στο ρόλο του πατέρα

Άννα Ζαμάνη
Οι άντρες του ζωδιακού που βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό όταν γίνονται μπαμπάδες

Σε αυτό το άρθρο δεν θα σου μιλήσουμε για τους στερεοτυπικά καλούς μπαμπάδες του ζωδιακού (πχ Καρκίνο, Λέοντα ή Ιχθύ), αλλά για τα... outsiders. Αυτούς στους οποίους δεν θα σου πήγαινε το μυαλό με τίποτα, γιατί όταν είναι δεν έχουν παιδιά, δεν τους το έχεις με την καμία ότι θα μπορούσαν να γίνουν τόσο καλοί γονείς. Δεν είναι πολλοί. Δύο είναι τα ζώδια που ανταποκρίνονται σε αυτά τα χαρακτηριστικά και δεν είναι άλλα από την Παρθένο και τον Αιγόκερω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο άντρας Παρθένος όταν γίνεται γονιός, αλλάζει προς το καλύτερο. Βγάζει έναν εαυτό που δεν τον περιμένεις. Ασχολείται με το παιδί του, το ταΐζει, του μαγειρεύει για να τρώει σωστά και υγιεινά, το κάνει μπάνιο για να είναι πεντακάθαρο, το πηγαίνει βόλτες και το κυριότερο, προσπαθεί να του μάθει όσα πιο πολλά μπορεί. Είναι ένας πατέρας που θα κάνει πολλά για το παιδί του για να το δει να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο άντρας Αιγόκερως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει την πατρότητα ως πρώτη του προτεραιότητα. Ωστόσο όταν γίνει μπαμπάς, φροντίζει να κάνει τα πάντα για το παιδί του και στον ρόλο του γονιού, παίρνει άριστα. Είναι οργανωτικός, είναι δίπλα στο παιδί του, το προστατεύει, του μαθαίνει διάφορα, το φροντίζει και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να του προσφέρει ένα καλό περιβάλλον για να μεγαλώσει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved