Ιχθύες
Ιχθύες
Από 18/02 έως 20/03 | Το προφίλ του Ζωδίου

ΙΧΘΥΕΣ | Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 21/04 έως 27/04

Τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

1ο δεκαήμερο

Η ψυχολογία σου δεν είναι και πολύ ανεβασμένη αυτές τις μέρες και σου είναι αρκετά δύσκολο να βρίσκεσαι με κόσμο, ενώ δεν έχεις καμία όρεξη και διάθεση να συζητήσεις προσωπικά σου θέματα ή οτιδήποτε σε απασχολεί. Αισθάνεσαι πως κανείς δεν είναι άξιος της εμπιστοσύνης σου. Παρόλα αυτά οι γύρω σου θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν και μάλιστα θα σου μεταφέρουν πολλές χρήσιμες πληροφορίες ή θα σου αποκαλύψουν σημαντικά μυστικά. Εάν χρησιμοποιήσεις σωστά όσα μάθεις θα βοηθηθείς αρκετά πάνω σε ένα θέμα που σε απασχολεί. Δεν θα βιαστείς να περάσεις στην πράξη, πρώτα θα οργανώσεις πολύ καλά το σχέδιο σου κι έπειτα θα απευθυνθείς στο άτομο που πρέπει. Σημαντικές εξελίξεις σε περιμένουν και σε θέματα που σχετίζονται με σπουδές ή το εξωτερικό. 

2ο δεκαήμερο

Το μυαλό σου στριφογυρίζει διαρκώς γύρω από το τι θα μπορούσες να κάνεις για να βελτιώσεις το εισόδημα σου, όμως ακόμη δεν έχεις καταλήξει συγκεκριμένα σε κάποια ιδέα που θα ήθελες να υλοποιήσεις. Από την άλλη κοιτάς και τι μπορείς να κόψεις από έξοδα και να μειώσεις την όποια κακή διαχείριση κάνεις, μάλλον γιατί αγχώνεσαι με τα χρέη σου. Ωστόσο, τώρα είναι μία καλή περίοδος για να ζητήσεις κάποιον καινούριο διακανονισμό. Δεν αποκλείεται βέβαια, να σου έρθουν χρήματα από κάποια αύξηση που περίμενες καιρό τώρα ή από δανεικά που σχεδόν τα θεωρούσες χαμένα. Αν περιμένεις χρήματα από κάποια αποζημίωση, ένα επίδομα κλπ μπορεί να εισπράξεις κι αυτά. Απαγορευτικό είναι να δανείσεις αυτή την στιγμή, γιατί προφανώς και δεν θα είναι συνεπής η άλλη πλευρά. Στο χώρο της δουλειάς ίσως να δημιουργήσεις κόντρα με κάποιον γιατί θα παραείσαι απαιτητικός/η, αν και το δίκιο είναι με το μέρος σου.  

3ο δεκαήμερο

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα γύρω σου, αλλά και εκείνος που επικοινωνείς και εκφράζεις τις ιδέες και τις απόψεις σου θα αρχίσουν προοδευτικά να αλλάζουν κι αυτή η νέα οπτική θα βοηθήσει κυρίως και πρώτα από όλα εσένα τον/την ίδιο/α. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την όλη κατάσταση προς όφελος σου επιδιώκοντας συναντήσεις και επαφές με σημαντικά πρόσωπα, τα οποία χρειάζεται να πείσεις για τις θέσεις σου. Επίσης θα κάνεις πολλές καινούριες γνωριμίες με πρόσωπα που μελλοντικά θα καταλάβεις πόσο τυχερός/ή είσαι που μπήκαν στη ζωή σου, αφού θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις ή να λύσεις διάφορα ζητήματα που σε απασχολούν. Από συζητήσεις που θα κάνεις με φίλους και γνωστούς θα λάβεις με αναπάντεχο ή περίεργο τρόπο σημαντικά νέα και πληροφορίες, που μπορεί να σου φανούν εξαιρετικά βοηθητικές. Τέλος, μπορείς να περιμένεις θετικές εξελίξεις και γεγονότα σε θέματα που αφορούν τα αδέρφια σου.

 

 

Ιχθύες: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved