Δίδυμοι
Δίδυμοι
Από 21/05 έως 21/06 | Το προφίλ του Ζωδίου

Δίδυμοι: Μηνιαίες Προβλέψεις Ιουνίου

1ο δεκαήμερο

Καλύτερο δώρο δεν θα μπορούσε να σου κάνει το σύμπαν για τα γενέθλια σου, αφού λίγες μέρες αφότου μπαίνει ο Ήλιος στο ζώδιο σου, ακολουθεί ο Δίας. Η εύνοια της τύχη που τον συνοδεύει θα φανεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου που σε ενδιαφέρουν. Η συγκυρία είναι ιδανική για να επιτύχεις τους στόχους σου, όποιοι κι αν είναι αυτοί, και να φτάσεις στην επιτυχία. Παράλληλα, η προνοητικότητα και η διορατικότητά σου θα σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις και να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σε οδηγήσει προς την υλοποίηση των φιλοδοξιών σου. Με την ωριμότητα που έχεις κερδίσει το προηγούμενο διάστημα, είσαι πλέον σε θέση να αξιοποιήσεις τις δυνατότητές σου και να προχωρήσεις με σιγουριά και αποφασιστικότητα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις. Η Πανσέληνος του μήνα στις 23/05 απέναντι σου στον Τοξότη θα πυροδοτήσει γεγονότα και εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Μπορεί τώρα να φτάσει στο τέλος της κάποια συνεργασία σου ή να σου γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Προς τα μέσα Ιουνίου θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε κάποιον καβγά που θα έχεις γιατί μπορεί να πεις πράγματα που δεν θα μπορείς να μαζέψεις και θα γυρίσουν εις βάρος σου. Μία θετική εξέλιξη τις τελευταίες μέρες του μήνα θα έχεις στα οικονομικά σου. Στην ερωτική σου ζωή ίσως με το ταίρι σου να αποφασίσετε να πάρετε δρόμους χωριστούς ή εάν η σχέση σας έχει δοκιμαστεί να προχωρήσετε παρακάτω. Εάν είσαι ελεύθερος/η επιτέλους θα δεις κινητικότητα και μπορεί να έχεις και μία καινούρια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση.

2ο δεκαήμερο

Ο Μάιος θα έχει κάποιες εντάσεις και καβγαδάκια με φιλικά σου πρόσωπα, όμως οι πραγματικές προκλήσεις έρχονται από τον Ιούνιο κι έπειτα και θα είναι στον τομέα των επαγγελματικών σου. Το γεγονός ότι θα αντιμετωπίζεις εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να δημιουργήσει έντονα αισθήματα απογοήτευσης και ανασφάλειας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι η υπομονή, η επιμονή και η αντοχή σε δύσκολες στιγμές είναι που στο τέλος θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Παρά τα εμπόδια, είναι σημαντικό να συνεχίσεις να είσαι αφοσιωμένος/η στους στόχους σου και να προσπαθείς. Είναι επίσης σημαντικό να εξετάσεις τον τρόπο που οργανώνεσαι και να επικεντρωθείς στις κινήσεις που κάνεις. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τις προτεραιότητές σου και να διασφαλίσεις ότι κάθε απόφαση λαμβάνεται με προσοχή και έπειτα από μελέτη. Αναγνωρίζοντας τις συνθήκες και τις πραγματικές ικανότητές σου, μπορείς να προσαρμοστείς και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ό,τι προκύψει. Η Νέα Σελήνη του μήνα στις 06/06 στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο μπορεί να σου φέρει αλλαγές και νέα δεδομένα, όχι μόνο στη δουλειά, αλλά και την προσωπική και οικογενειακή σου ζωή, ωστόσο ο δρόμος δεν θα είναι σπαρμένος με ροδοπέταλα. Στην σχέση σου με το ταίρι σου μπορεί να νιώθεις ότι πιέζεσαι ή ότι δεν παίρνει όσα δίνεις ή εκείνα που πιστεύεις ότι αξίζεις. Το κακό είναι πως δεν εκφράζεις αυτά που σε βασανίζουν και εφόσον μένουν άλυτα σε δηλητηριάζουν, ενώ μπορεί η κατάληξη να είναι και ένας χωρισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να κάνεις μία καινούρια γνωριμία, η οποία αρχικά ίσως να μην σου ξυπνήσει και τα πιο τρελά συναισθήματα. Θα έχει όμως όλο το πακέτο και από την αρχή θα διαπιστώσεις πως η άλλη πλευρά δεν σου κάνει παιχνίδια. Ωστόσο, ακριβώς επειδή βάζεις μπροστά την λογική, θα είναι πιο εύκολο να πεις τέλος μόλις δεις το παραμικρό που δεν θα σου αρέσει ή και να το ακούσεις….

3ο δεκαήμερο

Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα θα έχεις τις πρώτες μέρες του μήνα και είτε θα νιώθεις μέσα σου φανταστικά καλά, είτε θα γυρνάς σαν το θηρίο στο κλουβί. Αρχικά θα νιώσεις μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον σου, αφού θα καταφέρεις να αποβάλλεις διάφορες φοβίες και άγχη σου, θα πάψεις να τραγικοποιείς καταστάσεις, θα δεις σε ό,τι σου έχει συμβεί την θετική πλευρά και θα συμφιλιωθείς με τα λάθη του παρελθόντος. Ωστόσο, ακόμη και σε στιγμές απόλυτης ηρεμίας θα σε ταράσσουν κάποιες σκόρπιες σκέψεις και θα σου δημιουργούν εκνευρισμό που δεν θα μπορείς να εκφράσεις. Από την άλλη ίσως να έχεις και κάποιες πρωτότυπες και έξυπνες ιδέες που θα θελήσεις άμεσα να υλοποιήσεις. Κοντά στα μέσα Ιουνίου που σιγά σιγά θα έχουν περάσει Ήλιος, Αφροδίτη και Ερμής στο δεκαήμερο σου θα αρχίσεις να ενεργοποιείσαι πολύ περισσότερο στους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, όμως δυστυχώς οι κινήσεις και οι αποφάσεις που θα πάρεις ενδέχεται να μην είναι και οι πιο σωστές. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να δείξεις στα επαγγελματικά σου. Οι υψηλές σου προσδοκίες θα διαψευστούν και σε συνδυασμό με τους ανέφικτους στόχους που βάζεις από πλευράς σου θα καταλήξεις να είσαι απογοητευμένος/η με τα αποτελέσματα που θα έχεις. Από την άλλη ακόμη και εάν σου τάξουν διάφορα προκειμένου να δεχθείς μία επαγγελματική συμφωνία, από λεφτά έως άνοδο κλπ κλπ, μην βιαστείς να πιστέψεις το οτιδήποτε, γιατί στο τέλος θα ισχύσουν μόνο οι υποχρεώσεις σου κι όχι τα δικαιώματα σου. Στην ερωτική σου ζωή μπορεί να μπει ένα άτομο με το οποίο η σχέση σας πρέπει να μείνει κρυφή ή να αρχίσεις να έχεις αισθήματα για κάποιον/α που μεν δεν τα ομολογείς σε κάνουν δε να πετάς από ευτυχία. Πάντως όσο θα προχωράει ο μήνας, δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι ρόδινα. Αν έχεις σχέση, υπάρχουν πολλά μυστικά ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου που αν έρθουν στο φως το κακό που θα κάνουν στην μεταξύ σας εμπιστοσύνη δεν θα διορθώνεται. Επειδή σε ψέματα θα είσαι και εσύ επιρρεπής, πρόσεχε μέχρι που θα φτάσεις, γιατί δεν αποκλείεται η κατάληξη όλων αυτών να είναι ένας χωρισμός. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις μεν πολλές γνωριμίες και πολλοί/ες θα δείξουν ενδιαφέρον, όμως θα κάνεις το λάθος να τα φουσκώνεις, να παρουσιάζεις έναν ιδανικό εαυτό και να λες πολλά με κίνδυνο στο τέλος να χάνεις την αξιοπιστία σου και να μένεις μόνος/η σου.

 

Δίδυμοι: Σχετικά άρθρα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved