Είσαι original Υδροχόος ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Υδροχόου

Είσαι original Υδροχόος ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε -ή και όχι- με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια... ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι οι εκπρόσωποί του είναι ίδιοι. Ποιες είναι οι διαφορές και ποια τα κοινά; Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκει... Τι εννοούμε;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι αναλόγως μπορεί να διαφέρουν στα χαρακτηριστικά, επειδή δανείζονται στοιχεία κι από άλλα ζώδια, διπλανά.

  • Οι Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου (21/01-30/01) είναι πιο μαζεμένοι από το υπόλοιπο σινάφι τους, λόγω των Αιγόκερων, που έχουν ξεμείνει. Τους συγκρατεί και αυτόματα τους κάνει πιο ''υπεύθυνους''. Λέμε τώρα... Ταυτόχρονα όμως γίνονται και πιο δογματικοί, συχνά εκνευριστικοί, αφού δε διστάζουν να κοροϊδέψουν όποιον/α διαφωνεί μαζί τους, να υποτιμήσουν, ακόμα και να προσβάλλουν, αφού είναι γνωστό... μόνο σε εκείνους κόβει και μπορούν να δουν πιο μπροστά.
  • Ο Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου (31/01-9/02) είναι Υδρο-χάος. Ο επαναστάτης του ζωδιακού, όλο θεωρεία και γοητεία. Η αντίφαση και η αντίδραση πάνε σύννεφο. Προχώ αντιλήψεις (για τους άλλους όχι για τους ίδιους), έχουν ένα προφίλ James Dean και σε κάνουν να πιστεύεις ότι είναι το εναλλακτικό, το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το άπιαστο. Πάντα φαίνονται ανοιχτοί σε ιδέες και καινούρια πράγματα κι εσύ ο/η ηλίθιος/α που δεν τα είχες σκεφτεί νωρίτερα.
  • Το τρίτο δεκαήμερο (10/02-19/02) είναι ένας άλλος, ζει σε παράνοια. Πώς παντρεύεις έναν Υδροχόο με έναν Ιχθύ; Πώς το εγκεφαλικό ξαφνικά αποκτάει καρδιά; Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν ισορροπία. Όχι. Δεν λειτουργεί σαν τους άλλους δύο φίλους του (Δίδυμους και Ζυγούς) που μπορούν εύκολα να υιοθετήσουν ένα τέτοιο προφίλ. Ο Υδροχόος είναι σταθερό ζώδιο, άρα παραμένει σταθερός στις απόψεις του. Απλά γίνεται πιο αλτρουιστής και μάχεται για τις κοινωνικές αδικίες. Σε όλα τα άλλα, η ενσωμάτωση Ιχθύων σε εκείνον είναι όπως ο Venom στον Spiderman. Ιός.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved