Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Υδροχόο;

Ένας Υδροχόος είναι κοντά στον λαό και μπορεί να συζητήσει και να ακούσει τα προβλήματα, μπορεί όμως να ασχοληθεί με αυτό επ’ αόριστον;

Πώς θα ήταν ο κόσμος, φτιαγμένος από έναν Υδροχόο;

Όλοι μας έχουμε πιάσει τον εαυτό μας να σκέφτεται πώς θα ήταν ένας ιδανικός κόσμος, σύμφωνα με την δική μας οπτική. Κάθε άνθρωπος όμως είναι ξεχωριστός, δεν είμαστε όλοι ίδιοι, το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια. Πώς θα ήταν λοιπόν ένας κόσμος φτιαγμένος από έναν Υδροχόο και ποια στοιχεία του θα ήθελε να υπάρχουν στο δημιούργημά του;

Μήπως σε προσπέρασε μόλις ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο; Μπορεί, αν βρίσκεσαι στον κόσμο ενός Υδροχόου.

Ο κόσμος του θα φάνταζε, όπως σε εκείνες τις ταινίες του '80:

''Έτος 2020, ιπτάμενα αυτοκίνητα, μηχανές, φουτουριστικά κτήρια, όλα γίνονται αυτόματα, η νοημοσύνη σε ανθρώπους και μη, χτυπάει ταβάνι. Ρομποτική, Al, neon φώτα! Όλα είναι καινοτόμα και μοναδικά.''

Οι Υδροχόοι κυβερνώνται από τον Ουρανό, που είναι ο πλανήτης της εφεύρεσης, της καινοτομίας, της πρωτοπορίας, της διαφορετικότητας. Οι Υδροχόοι όχι μόνο θέλουν να σώσουν τον κόσμο, αλλά έχουν τη μηχανική και τη διανοητική ικανότητα για να καταστρώσουν ένα σχέδιο για το πώς θα το κάνουν.

Είναι πολύ ευθείς άνθρωποι και θα σου πουν την αλήθεια, χωρίς να την φιλτράρουν καλά, με αποτέλεσμα να γίνονται παρεξηγήσιμοι. Μερικοί τους βρίσκουν απόμακρους ή ψυχρούς, αλλά απλώς κρατούν τα συναισθήματά τους πιο καλά από τους άλλους.

Δεν είναι του κινήματος "go with the flow" και συχνά αναφέρονται ως αντιδραστικοί, ξεχωρίζοντας από τους υπόλοιπους, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Οι Υδροχόοι αποφασίζουν μόνοι τους και επιμένουν στην άποψή τους, οπότε είναι δύσκολο να τους αλλάξεις γνώμη, εκτός αν πας με χειροπιαστά στοιχεία.

Γενικά, χαρακτηρίζονται ως ανθρωπιστές και έχουν αγάπη για τον κόσμο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Πάντα ενδιαφέρεται για τα κοινά και τα πολιτικά ζητήματα μιας χώρας, το πώς θα έπρεπε να λειτουργεί ένα σύστημα σωστά κι ισότιμα και αν αυτό δεν συμβαίνει, «χτυπούν» μια επανάσταση για να δέσει το γλυκό.

Άρα, συνοψίζοντας, ένας Υδροχόος είναι κοντά στον λαό και μπορεί να συζητήσει και να ακούσει τα προβλήματα, μπορεί όμως να ασχοληθεί με αυτό επ’ αόριστον; Η ρουτίνα τον σκοτώνει και το να αφιερώσει την ζωή του σε ένα πράγμα ή άτομο δεν είναι το φόρτε του, έτσι καταλήγουμε στο ότι δεν είναι κατάλληλος για να κυβερνήσει έναν κόσμο, ίσως αν ήταν παραπάνω κι ο ένας από αυτούς ήταν εξωγήινος high-tech κάτι να γινόταν.

Είναι πολύ καλός ως σύμβουλος όμως και η γνώμη του μετράει. Οπότε, πιο πολύ θα του ταίριαζε ένας ρόλος ερευνητή/εξερευνητή, που θα ταξιδεύει και θα διευρύνει τις γνώσεις του ακόμα πιο πολύ.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved