Είσαι original Αιγόκερως ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Αιγόκερω

Έμμα Ριζοπούλου
Είσαι original Αιγόκερως ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε -ή και όχι- με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο, αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια... ντροπή του ζωδίου σου, δεν σημαίνει πως όλοι οι εκπρόσωποί του είναι ίδιοι. Ποιες είναι οι διαφορές και ποια τα κοινά; Ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκει... Τι εννοούμε;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι αναλόγως μπορεί να διαφέρουν στα χαρακτηριστικά, επειδή δανείζονται στοιχεία κι από άλλα ζώδια, διπλανά.

  • Οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου (22/12-1/01) δυσκολεύονται λίγο, βρισκόμενοι ανάμεσα στην χαρά ενός Τοξότη και την αυστηρότητα ενός Αιγόκερω. Έχουν την τάση να χάνουν λίγο την μπάλα μεταξύ σοβαρού και αστείου. Θέλουν να είναι Αιγόκεροι, αλλά δεν μπορούν. Ζουν με το όνειρο να είναι Αιγόκεροι, αλλά κάτι τους κρατάει μακριά. Βέβαια, αυτό το κάτι τους κάνει να είναι πιο προσιτοί και ευχάριστοι στον κοινωνικό περίγυρο.
  • Ο Αιγόκερως του 2ου δεκαημέρου (2/01-11/01) είναι... Ιάπωνας. Δουλειά, εργασία, καριέρα, αυστηρότητα και πάνω από όλα η τιμή της οικογένειας. Δεν θα πάρεις χαμόγελο από αυτόν τον Αιγόκερω (εκτός αν είναι πιωμένος). Ένθερμος υποστηρικτής των αρχών και των παραδόσεων. Δεν θα σου κάνει ούτε αστειάκια, ούτε γούτσου-γούτσου. Είναι σκληρός σαν πέτρα, βράχος που, αν θες να τον πλησιάσεις και να καταφέρεις να είσαι δίπλα του, θες γκασμά.
  • Το τρίτο δεκαήμερο (12/01-21/01) τώρα... υποφέρει, μαζί του κι εμείς. Πως γίνεται να ταιριάξεις όλη την φάση «τάξις και ηθική» άμα στα σκάνε Υδροχόοι; Δεν γίνεται να είσαι και σαμπουάν και μαλακτικό. Ο Αιγόκερως είναι το άκρως αντίθετο του Υδροχόου. Ο ένας θέλει την τάξη και ο άλλος την αταξία. Ο ένας είναι law and order και ο άλλος anarchy in the UK. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετά ζευγάρια Αιγόκερω-Υδροχόου που είναι μια χαρά και χρόνια μαζί. Ίσως γιατί μοιάζουν παραπάνω από όσο βλέπει το μάτι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved