Αιγόκερε, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Εκεί δεν κάνεις παζάρια, ούτε υποχωρήσεις

Αιγόκερε, ξέρουμε ποιο είναι το μεγαλύτερο κόλλημά σου

Ανάλογα με το χαρακτήρα του, ο καθένας και η κάθε μια μας κολλάει κάπου και πραγματικά μπορεί να του γίνει έμμονη ιδέα. Άλλος στο αν τον αγαπούν, αν μπορεί να ξεχωρίσει ή να κάνει οικογένεια, αν περιορίζεται η ελευθερία του ή οτιδήποτε άλλο θεωρεί πολύ σημαντικό για την ύπαρξή του κι εκεί δεν κάνει παζάρια, ούτε υποχωρήσεις. Αν είσαι Αιγόκερως, διάβασε παρακάτω και θα δεις ότι συμφωνείς απόλυτα μαζί μας!

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Όσοι γνωρίζουν από ζώδια πιστεύουν ότι έμμονη ιδέα σου είναι το να κάνεις καριέρα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ναι είσαι φιλόδοξος και όρισμένες φορές βάζεις στην άκρη κάποιες επιθυμίες ή συναισθήματά σου για να ανέβεις στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, μέχρι εκεί όμως. Το να μη μπορείς να καταφέρεις κάτι και να αναγκαστείς να ζητήσεις βοήθεια ή -χειρότερα- να υποχρεωθείς είναι το κύριο κόλλημά σου και κυρίως το πώς θα το ξεπληρώσεις. Γενικά, με τις χάρες δεν τα πας καλά και δε θέλεις ούτε να τις κάνεις, ούτε και να στις κάνουν. Το θέμα είναι ότι κάποια πράγματα δε γίνεται να τα φέρεις σε πέρας μόνος/η σου. Χρειάζεσαι ένα χέρι βοηθείας και το να το θεωρείς "ξεπεσμό" είναι μεγάλο πρόβλημα.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved