Είσαι original Ταύρος ή... μούφα;

Όλα εξαρτώνται από το πότε έχεις γενέθλια στο μήνα του Ταύρου

Είσαι original Ταύρος ή... μούφα;

Όλοι ξέρουμε ή και όχι, με αυτά που διαβάζoυμε στα comments σας, ότι μπορεί να μοιραζόμαστε το ίδιο ζώδιο αλλά κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλον.

Επειδή γνώρισες μια ντροπή του ζωδίου σου δεν σημαίνει πως όλοι είναι το ίδιο. Ποια θα μπορούσαν να είναι τα κοινά λοιπόν;

Τα ζώδια χωρίζονται σε δεκαήμερα, πρώτο, δεύτερο και τρίτο κι ανάλογα το δεκαήμερο πολλές φορές έχουν κι άλλα χαρακτηριστικά.

  • Ένας Ταύρος του πρώτου δεκαημέρου (20/4-30/4), μοιράζεται αρκετούς Κριούς οπότε αυτόματα είναι πιο δραστήριος, πιο κινητικός και πιο εξωστρεφής από το υπόλοιπο σινάφι του. Ίσως να έχει και παραπάνω νεύρα από ό,τι θα έπρεπε, οπότε προσοχή στο τι λες.
  • Το δεύτερο δεκαήμερο (1/5-10/5) είναι full στους Ταύρους, οπότε είναι οι πιο χαλαροί, ακέραιοι... βουνό που λέμε. Η σταθερότητα και το πείσμα είναι κυρίαρχα. Δεν κουνιέται εύκολα και αν κολλήσει, κόλλησε.
  • Το τρίτο δεκαήμερο τώρα (11/5-21/5) έρχονται στοιχεία Διδύμου και εισχωρούν σε αυτήν την ακεραιότητα, κάνοντάς τον λίγο περίεργο, ας πούμε χωρισμένο στα δύο. Από τη μία, θέλει τα πράγματα απλά, αλλά από την άλλη ίσως και να βαριέται το σίγουρο. Η αλήθεια είναι πως οι Δίδυμοι σε έναν Ταύρο δεν είναι τόσο κακοί. Λίγο τρέλα σε ένα ζώδιο της γης του προσδίδει μια γοητεία. Τι; Όχι;

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved