Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Ταύρος

Όλα τα ζώδια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα προσπαθήσουν να σε εκδικηθούν.

Με αυτόν τον τρόπο παίρνει εκδίκηση ο Ταύρος

Άλλα ζώδια δεν μπορούν να περιμένουν και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και άλλα πάλι έχουν πολύ μεγαλύτερη υπομονή και θεωρούν πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το καθένα απλώς χρησιμοποιεί άλλη μέθοδο. Πάμε λοιπόν να δούμε πώς θα σε εκδικηθεί ο Ταύρος. Τι θα κάνει; Τι να περιμένεις και πόσο πρέπει να… φοβάσαι;

Πρόκειται για ένα ζώδιο με το οποίο δεν πρέπει να τα βάλεις. Και θα σου εξηγήσουμε το γιατί. Ο Ταύρος βρίσκεται απέναντι από τον Σκορπιό και στο κομμάτι "εκδίκηση" έχουν πολλά κοινά στοιχεία. Να πούμε ότι ο Ταύρος έχει τεράστια υπομονή. Δεν θα βιαστεί να πάρει το αίμα του πίσω. Θα σε περιμένει στην γωνία και την κατάλληλη στιγμή θα "χτυπήσει". Σαν τον Σκορπιό απλώς χωρίς κεντρί.

Μάθε για τις προδιαγραφές, τις τάσεις, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σου μέσω της αστρολογικής ανάλυσης.

Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι όταν ο Ταύρος θυμώσει ή πληγωθεί, τότε "τυφλώνεται", χάνει την ψυχραιμία του και γίνεται εμμονικός. Πεισμώνει πολύ και δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, ο κόσμος να χαλάσει. Μπορεί στον κόσμο γενικά ένας Ταύρος να φαίνεται χαλαρός, ωστόσο δεν είναι... Αν του "γυρίσει το μυαλό" θα ξεφύγει άσχημα και θα κάνει πράγματα που μπορεί και να σε σοκάρουν. Γι' αυτό πρόσεχε!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved