Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ιχθύ

Σου δίνουμε δέκα λόγους για να σε πείσουμε

Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Ιχθύ

Ο Ιχθύς πρέπει να έχει οπωσδήποτε μια θέση στη ζωή σου, είτε ως φίλος είτε ως σύντροφος κι οι παρακάτω 10 λόγοι θα σου αποδείξουν το γιατί.

1. Θα είναι δίπλα σου, όποτε τον χρειαστείς, μέρα ή νύχτα, έτοιμος να σε παρηγορήσει, να σε στηρίξει ηθικά, να σου προσφέρει τον ώμο του να κλάψεις.

2. Θα καταλάβεις ότι για να επανέλθεις δριμύτερος πρέπει που και που να αποσύρεσαι από την ενεργό δράση, να ξεκουράζεις το σώμα και το πνεύμα σου, ώστε να αποβάλλεις το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

3. Θα αντιληφθείς ότι η δύναμη της πίστης (ακόμα και στο Θείο) και η θετική σκέψη, σε πολλές περιπτώσεις κάνουν και θαύματα...

4. Θα μάθεις να εκτιμάς την αξία των πάντων γύρω σου, τα οποία δεν αγοράζονται με χρήματα, από ένα λουλούδι μέχρι το ηλιοβασίλεμα, από ένα χαμόγελο, μια όμορφη χειρονομία, μέχρι την πεταλούδα.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

5. Θα σε διδάξει πώς θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη, να οραματιστείς το μέλλον σου και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, όσο άπιαστα κι αν φαίνονται στους άλλους.

6. Θα σε κάνει να καταλάβεις ότι με την αγάπη, την συμπάθεια και την προσφορά δεν δίνεις μόνο χαρά στους άλλους, εξυψώνεσαι κι εσύ και νιώθεις όμορφα.

7. Θα μάθεις να ελίσσεσαι και να αποφεύγεις την ψυχική φθορά και τις δυσάρεστες καταστάσεις.

8. Μαζί του θα εκτιμήσεις τον μαγικό κόσμο των τεχνών που είναι η πιο όμορφη φυγή (μαζί με τον ύπνο) από την πραγματικότητα.

9. Θα σε μάθει να ακούς τη φωνή της διαίσθησής σου και να την ακολουθείς, ακόμα και αν έρχεται ενάντια με τη λογική σου.

10. Θα αντιληφθείς ότι σε έναν κόσμο σκληρό και βάρβαρο, το να παραμένεις ρομαντικός/η, ευγενής και με ιδανικά, δεν είναι δείγμα αδυναμίας, αλλά δύναμης.


Διάβασε επίσης: Έτσι θα κάνεις έναν Ιχθύ ευτυχισμένο

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ιχθύ


©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved