Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ιχθύ

Ίσως έχεις συναντήσει κάποιον ή… ίσως και να είσαι ένας από αυτούς!

Οι 3 διαφορετικοί τύποι Ιχθύ


Για την ακρίβεια, μπορεί να έχεις χαρακτηριστικά από όλους! Άφησε ένα σχόλιο και πες μας σε ποιον ή ποιους τύπους του Ιχθύ ανήκεις!

1. Ο κίτρινος Ιχθύς!

Καρδιά μάλαμα, πακέτο με ένα παράξενα μοναδικό μυαλό. Αγαπάει τα όνειρά του, αλλά είναι πολύ διανοητικός τύπος, που μπορεί να σκέφτεται out of the box, μπορεί να συζητάει με τις ώρες και να αναλύει ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, βαριέται όπου δεν υπάρχει νοητικό ερέθισμα και μισεί οτιδήποτε είναι κοινότυπο, εύκολο, πολυφορεμένο.

Είναι άνθρωπος που δύσκολο δεν τον λες, αλλά είναι μοναδικός σε ό,τι κάνει κι έχει ένα τσικ μιας τρέλας που τον βγάζει από το πλήθος και-ω, τι έκπληξη!- ξεχωρίζει! Όμως έχει πάντα τη δική του άποψη, δεν συμβιβάζεται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι γίνεται δυσάρεστα επιθετικός.

Έχει μεγάλη καρδιά, χωράει όλο τον κόσμο, δεν κρατάει κακίες (βασικά δεν ασχολείται καν με μικρότητες), κάνει το καλό και το ρίχνει στο γιαλό κι όλα τα σχετικά ωραία, ΑΛΛΑ, αυτό που τον χαρακτηρίζει, είναι μια αποστασιοποίηση από όλους, διότι στην καρδιά του βάζει μόνο αγαπημένα πρόσωπα και με όλους τους υπόλοιπους ποτέ δεν πιάνεται μαλλί με μαλλί, διότι το θεωρεί χάσιμο χρόνου! Ωραίος τύπος και κομματάκι δύσπεπτος για όσους θέλουν να βρουν άτομο να το σπρώχνουν δεξιά κι αριστερά. Αυτός δεν πάει παρά μόνο εκεί που θέλει εκείνος.

2. Ο μπλε Ιχθύς!

Έχει όνειρα, κάνει όνειρα. Έχει καλοσύνη. Κάνει καλοσύνες. Του κάνεις κακό; Ξεχνάει και προσπερνάει ή φεύγει. Έχει αγάπη. Δίνει αγάπη. Έχει καλές προθέσεις. Πληγώνεται-φεύγει. Έχει ένστικτο. Σώζεται. Παίρνει αποφάσεις. Τις αμφισβητεί συχνά. Δεν εμπιστεύεται τον εαυτό του. Ψάχνει στήριγμα. Έχει στόμα. Δεν μιλάει εκεί που πρέπει. Νιώθει πίεση. Φεύγει.

Τον περιγράφεις κι έτσι απλά και πάλι μέσα θα είσαι. Ο Ιχθύς με τα όλα του, ξέρει το πόσο ευαίσθητος είναι και τι κάνει για αυτό; Πράττει με γενναίο τρόπο κι ας μην το πιστεύεις: εκθέτει τον εαυτό του εκεί έξω, ζει, τολμά, πράττει κι ας γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα πληγωθεί κάποια στιγμή. Κι όταν συμβεί αυτό, ξανασηκώνεται και ξανά για τη δόξα τραβά!

Ναι, είναι ο ονειροπόλος, με την αδύναμη μνήμη, την ωραία ζωή στον παράλληλο κόσμο της φαντασίας του, ο τύπος που συγκινείται με οτιδήποτε όμορφο (συναίσθημα, πράγμα, ψυχή, άνθρωπο, τραγούδι, πίνακα), που απαντά στην κακία με καλοσύνη και βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση: προσπερνά, ξεχνά, ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του, συνεχίζει, προχωρά, χαμογελά, αγαπά, ΖΕΙ.

Στα μείον, γράψε την αγαθοπιστία του, την αδυναμία του να θυμώσει και να μείνει θυμωμένος και την… τάση του να αυτοκαταστρέφεται. Όμως… Αυτό το Ψαράκι έχει τελικά μόνο οπαδούς και μια απίστευτη αύρα που έλκει κοντά του πολύ κόσμο, αλλά τελικά, το ένστικτό του το οδηγεί να συγχρωτίζεται μόνο με όσους του ταιριάζουν.

3. Ο κόκκινος Ιχθύς!

Χαμηλών τόνων με προσωπικότητα όμως, άνετος, περπατά με το κεφάλι ψηλά και χωρίς να το περιμένεις, χτυπάει κόκκινο και νιώθεις ότι βλέπεις τη μεταμόρφωση του Κάφκα να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια σου: βλέπεις πόσο άγριος και τρομακτικός μπορεί να γίνει κι αναρωτιέσαι εάν του τελείωσαν τα χάπια ή ξεθύμανε το ξόρκι που τον κρατούσε άνθρωπο!

Είναι φιλόδοξος, μιλάει έντονα, ξέρει τι θέλει και το πώς θα το πάρει κι ουαί κι αλίμονο αν τύχει και βρεθείς απέναντί του όταν κυνηγά τον στόχο του! Μιλάει καθαρά και ξάστερα, αλλά η φωνή του είναι πάντα γλυκιά, σταθερή, και όμορφη. Είναι το ίδιο ευαίσθητος συναισθηματικά με τον Ιχθύ με τα όλα του, αλλά δεν δείχνει και δεν εκφράζει τα συναισθήματά του με τον ίδιο τρόπο: κρύβει ή τουλάχιστον δεν διαφημίζει τις ευαισθησίες του, ενώ με το θυμό του (συναίσθημα κι αυτό!), δεν έχει κανένα δισταγμό να τον… κοινοποιήσει!

Είναι ψυχούλα, κάνει μόνο καλοσύνες, αλλά δεν θέλει επ’ ουδενί να τον πάρουν πρέφα και να του φέρονται σαν να είναι η Μητέρα Τερέζα. Τα σιχαίνεται όλα αυτά και θέλει να τον σέβονται, διαφορετικά, τραβάει μαχαίρι!

Διάβασε επίσης:

Έτσι θα κάνεις έναν Ιχθύ ευτυχισμένο

Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους

Οι 5 γυναίκες του ζωδιακού που τρελαίνουν τους άντρες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved