Οι 5 γυναίκες του ζωδιακού που τρελαίνουν τους άντρες

Πρόσεξε τι λέω! Tους τρελαίνουν, τους κάνουν τα μυαλά πουρέ!

Οι 5 γυναίκες του ζωδιακού που τρελαίνουν τους άντρες


Για διάβασε και δες εάν βρίσκεται και το ζώδιό σου στην πεντάδα!

Γυναίκα Δίδυμος

Σέξι, αλλά... μπορεί και να (απο)τρελάνει έναν άντρα! Πού είναι το τηλεκοντρόλ βρε παιδιά, να πατήσει pause ο άνθρωπος; Δεν την κουμαντάρει εύκολα και όταν την γνωρίσει στην αρχή, ενθουσιάζεται, ξετρελαίνεται, διότι είναι και σέξι η άτιμη, αλλά μετά αρχίζουν τα ωραία.

Είναι φευγάτο κοριτσάκι, είναι και δεν είναι (ό,τι είναι), μπορεί να κάνει έναν άντρα, να ψάχνει… την αυτοπεποίθησή του στο πάτωμα!

Γυναίκα Καρκίνος

Ύπουλο είδος! Ξεγελιέται ο άντρας από το ήπιο σκηνικό της και μόλις τον βάλει στον τσεπάκι... άστα να πάνε! Ο ήλιος ανατέλλει από την δύση και δύει στην ανατολή!

Είναι η μέγιστη παγίδα του ζωδιακού σου λέω! Δείχνει γλυκιά και του χεριού σου, μέχρι να καταλάβεις (αργά, βέβαια), ότι στο χέρι της κρατάει την ψυχική σου ηρεμία!

Γυναίκα Τοξότης

Ψάξε να τη βρεις κι αν την βρεις και μείνει, χάρισμά σου! Χαμένος θησαυρός για κάθε αρσενικό που γοητεύει, αλλά... με την χαρά θα μείνει! Διότι αυτό το θηλυκό δεν έχει το Θεό του!

Γνώμη για όλα έχει, ζωντάνια έχει, δύναμη έχει, αλλά έχει και την πεποίθηση ότι όλα μπορεί να τα ανατρέψει και να αφήσει τον άντρα που την ακολουθεί… με τη χαρά!

Γυναίκα Υδροχόος

Επειδή η τρέλα είναι κολλητική κι επειδή μια ωραία τρέλα την κουβαλάει, ε πρέπει να σου εξηγήσω τι παθαίνουν τα αρσενικά με αυτή την γυναίκα; Τίποτα δεν πρέπει να θεωρήσει κανείς δεδομένο δίπλα της κι αν αυτό είναι κομμάτι της γοητείας της, να δεις τι όμορφα-εύκολα-αποτελεσματικά ξετρελαίνει, μόνο και μόνο για να καταλήξει να σηκώσει τα χέρια ψηλά ο αρσενικός και να ψάξει για… τα χάπια του!

Γυναίκα Ιχθύς

Ξεγελάει και πολύ μάλιστα. Την βλέπει ο άντρας και πλησιάζει για να κάνει παιχνίδι, μέχρι την ημέρα που συνειδητοποιεί ότι παιχνίδι έκανε ΕΚΕΙΝΗ με το μυαλό του!

Δείχνει εύθραυστη –και είναι-, μοιάζει ευαίσθητη πολύ –και είναι- μέχρι που να καταλάβεις ότι το όμορφο της χάος, κρέμεται σε μια λεπτή κλωστή και συ (καλέ μου αρσενικέ) το ίδιο! Κουμάντο δεν την κάνεις κι ας μην φωνάζει «όχι»… μπερδεύτηκες; Καλά ξεμπερδέματα!

BONUS: Γυναίκα Κριός

Αυτή αποτελειώνει με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες τον άντρα που την ερωτεύτηκε. Μια γιατί είναι ψυχαναγκαστικά δυναμική και μια γιατί όταν την πιάσουν οι ευαισθησίες της, δεν θα ξέρεις αν πρέπει να την πάρεις αγκαλιά ή να την… προκαλέσεις για να βγει από τα συναισθήματά της. Επιπλέον, δεν παίρνει από λόγια! Μα τι ωραία!

Διάβασε επίσης:

Πώς αντιδράει το ζώδιό σου στον έρωτα;

Πώς ερωτεύονται τα 12 ζώδια; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι... μέσα στα πράγματα

Τα 4 ζώδια που όλοι κατηγορούν με την πρώτη ευκαιρία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved