Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους

Την κρύβουν καλά!

Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους


Δεν είναι ότι δεν έχουν ευαισθησίες, είναι ότι δεν θέλουν να το καταλάβεις και μισούν να δείχνουν την… αδυναμία τους (ότι δηλαδή έχουν συναισθήματα και πληγώνονται!)

ΚΡΙΟΣ

Πρώτος και καλύτερος στην λίστα, διότι εκείνος μπορεί να μην θέλει να το παραδεχτεί, αλλά η ψυχούλα του το ξέρει ότι τα συναισθήματά του πληγώνονται και θέλει να εξαφανιστεί από προσώπου γης, να κάτσει μόνος του και να επεξεργαστεί όσα αισθάνεται.

Αν’ αυτού, τον βλέπεις να αγριεύει, να κλείνεται στον εαυτό του και να προσποιείται ότι δεν τρέχει τίποτα. Να ξέρεις ένα πράγμα: ο Κριός επιτρέπει στον εαυτό του να στενοχωρηθεί μόνο πίσω από κλειστές πόρτες…

ΛΕΩΝ

Το έχουμε πει πολλές φορές... Πώς είναι δυνατόν μια από τις μεγαλύτερες καρδιές του ζωδιακού, να είναι σκληρή; Φυσικά και δεν είναι! Μπορεί να κουβαλά μια περήφανη καρδιά, αλλά όχι, δεν είναι ανάλγητος! Ο Λέων για την ακρίβεια, νιώθει όλη την γκάμα των συναισθημάτων στον υπερβολικό βαθμό, αλλά επειδή δεν θέλει να τον λυπάται κανένας, φοράει προσωπείο και το παίζει αδιάφορος, αλώβητος, γενναίος.

Είναι γενναίος, αλλά δεν είναι αναίσθητος. Μερικές σου λέξεις φτάνουν για να τον κάνουν κομμάτια, όμως προτιμά να μην δείχνει το πόσο ευάλωτος είναι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ο κλασσικός τύπος ανθρώπου που ο τρόπος που εκφράζεται, που προσεγγίζει τα πράγματα, σε κάνει να πιστεύεις ότι τα έχει όλα υπό έλεγχο και δεν ιδρώνει το αυτί του ό,τι και να του πεις. Λάθος.

Η Παρθένος μπορεί να είναι κομμάτι καταπιεστική, αλλά γίνεται χίλια κομμάτια για να βοηθήσει κάποιον κι αν αυτός ο κάποιος της το ανταποδώσει με αχαριστία, αυτό θα την πονέσει και μάλιστα πάρα πολύ. Πληγώνεται, μαζεύεται, απογοητεύεται, αλλά όλα αυτά τα ξέρει εκείνη και μόνο εκείνη. Δε θα κάτσει να χτυπηθεί μπροστά σου, γιατί έχει μάθει να προσέχει τους άλλους κι όχι οι άλλοι να προσέχουν εκείνην…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός κι αν είναι παρεξηγημένος! Ναι μεν έχει τρελή υπερηφάνεια όπως άλλωστε και το Λιοντάρι, αλλά το ότι δεν πέφτει στα πατώματα να χτυπιέται, δεν σημαίνει ότι είναι χοντρόπετσος ή αναίσθητος. Για την ακρίβεια, προσβάλλεται εύκολα, θίγεται και δυστυχώς για εκείνον, νιώθει πως όταν καταφέρεις να τον πληγώσεις, είναι δικό του λάθος!

Τα ρίχνει στον εαυτό του! Μάθε λοιπόν ότι αυτό το ζώδιο έχει έντονα και πολλά και δυνατά συναισθήματα και επίσης έχει υψηλές προσδοκίες (ότι δηλαδή οι άλλοι θα τα σεβαστούν!) και για αυτό το λόγο πληγώνεται και μάλιστα πολύ. Αυτός και το Λιοντάρι είναι τα δυο ζώδια που πονάνε πάρα πολύ, αλλά καταπίνουν τον πόνο τους…

Διάβασε επίσης:

Οι 5 γυναίκες του ζωδιακού που τρελαίνουν τους άντρες

Πώς αντιδράει το ζώδιό σου στον έρωτα;

Πώς ερωτεύονται τα 12 ζώδια; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι... μέσα στα πράγματα

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved