Έτσι θα κάνεις έναν Ιχθύ ευτυχισμένο

Με το να κάνεις ή να μην κάνεις, αυτά τα 5 πράγματα!

Έτσι θα κάνεις έναν Ιχθύ ευτυχισμένο


Έχουμε και λέμε!

• Πες ό,τι έχεις να πεις, βγάλε τα εσώψυχά σου, ζήτα ότι θέλεις, μίλησε για ό,τι σε βαραίνει, κάνε και παράπονα βρε αδελφέ, αλλά! Ό,τι έχεις να πεις, πες το με ωραίο τρόπο και ει δυνατόν μην φωνάζεις, μην γεμίζεις με περιττή κι αχρείαστη αρνητική ενέργεια το δωμάτιο.

• Όταν σου ζητήσει κάτι κι εκείνος, μην τον συνδέσεις με Κάιρο κι έχε την ευγενή καλοσύνη να του δώσεις την πρέπουσα σημασία. Διαφορετικά τον στενοχωρείς και τον… απομακρύνεις από την όποια σχέση αγάπης και συνεργασίας έχετε.

• Όταν είναι στα κάτω του ΜΗΝ περιμένεις να στο πει ξεκάθαρα (πιάσε κι εσύ βρε βλογημένε τα υπονοούμενα!) κι ΑΝΑΛΑΒΕ να τον ταχταρίσεις, να τον κανακέψεις και να τον βοηθήσεις να βγει από τον λαβύρινθο των σκέψεων του, που μόνο καλές δεν είναι!

• Τρελαίνεται για κομπλιμέντα. Για την ακρίβεια, δεν θέλει να του πεις χαζομάρες για να μπουστάρει το «εγώ» του, αλλά ωραίες – ενθαρρυντικές κουβέντες για να του ανεβάσεις την αυτοεκτίμηση κι αυτοπεποίθηση! Να του λες αυτό που έχει τόση ανάγκη!

Θέλει να αισθάνεται ότι τον αγαπούν! Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, έχει την ανάγκη να νιώθει ότι είναι αποδεκτός, αλλά ακόμα πιο πολύ, θέλει να είναι αγαπητός! Δείξε του λοιπόν ότι τον αγαπάς και…

Ότι τον σέβεσαι. Είναι σημαντικό για τον Ιχθύ να μην αισθάνεται ότι τον «πατάς», ότι τον έχεις για ευκολάκι. Δεν είναι. Είναι άνθρωπος ήπιων τόνων και το ότι δεν πέφτει με τα μούτρα στην αντιπαράθεση δεν σημαίνει ότι αν χρειαστεί, δε θα βγάλει… δόντια!

• Τέλος, μην του χαλάς τη ζαχαρένια του! Αυτός και ο Ταύρος, θέλουν κάποιον που είτε να μοιράζεται το ίδιο πάθος για… ραστώνη κι ηρεμία, είτε κάποιον που να μην τους την ταράζει!

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια δεν δείχνουν την ευαισθησία τους

Οι 5 γυναίκες του ζωδιακού που τρελαίνουν τους άντρες

Πώς αντιδράει το ζώδιό σου στον έρωτα;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved