Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ταύρος

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Ταύρος

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη και κυρίως το γιατί ανήκει σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Το πέρασμα του Ήλιου από τα 12 ζώδια, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής, μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.
Αν λοιπόν έχεις γεννηθεί μεταξύ 20-21 Απριλίου με 20- 21 Μαΐου ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου. Το σύμβολο του ζωδίου σου είναι το κεφάλι του ομώνυμου ζώου και κυβερνήτης- πλανήτης σου είναι η Αφροδίτη.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Γεννιέσαι την περίοδο ευφορίας της γης και είναι καρμικός σου προορισμός η επιδίωξη και η επίτευξη της καρποφορίας. Αποστολή σου είναι να καλλιεργείς όλους τους τομείς της ζωής σου και σταθερά να τους τροφοδοτείς με όσα χρειάζονται για να ανθοφορήσουν και στη συνέχεια να... απολαύσεις τους καρπούς τους.

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Διαθέτεις τεράστια δύναμη, που μπορείς να τη χρησιμοποιείς μεθοδικά, δημιουργικά και αποφασιστικά σε ό,τι κι αν αφοσιώνεσαι. Προστατεύεις τις αξίες σου και όσα σου ανήκουν, άψυχα και έμψυχα. Έτσι, μπορείς να δημιουργείς σταθερά σημεία αναφοράς, ασφάλεια, σιγουριά και μονιμότητα. Είσαι πολύ εργατικός, πρακτικός, αξιαγάπητος και σου αρέσει να εστιάζεις στην όμορφη πλευρά των πραγμάτων και της ζωής.

Τι επιδιώκει η ψυχή σου;

Η γήινη φύση του ζωδίου σου δείχνει ότι ο «καρπός» είναι πάντα κάτι χειροπιαστό. Έτσι, θέλεις το οτιδήποτε είτε να έχει υλική υπόσταση (χρήματα, γη, κτήρια, πράγματα κτλ) είτε να έχει στέρεα σύσταση και σταθερή βάση (ανθεκτική αγάπη ή υγεία, αναλλοίωτες αξίες, κλπ). Η σταθερότητα και επιμονή, στην καλή τους πλευρά, σε βοηθούν σε αυτόν τον στόχο, όμως στην αρνητική τους πλευρά, γίνονται στατικότητα και αδιαλλαξία και σε εμποδίζουν να αλλάξεις ελαττώματα ή να εξελιχθείς. Η κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, που αγαπά το καλό και την ομορφιά, μπορεί να σε βοηθήσει, αν αφήσεις να λειτουργήσει η πιο ήρεμη, θετική και όμορφη φύση σου, δείχνοντας αγάπη τόσο στον εαυτό σου και τους άλλους, όσο και στον τρόπο με τον οποίο γενικότερα δρας, διαφωνείς, δουλεύεις, συναναστρέφεσαι, εξελίσσεσαι και προχωράς στη ζωή.

Ποια είναι τα δώρα σου στους άλλους;

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, φέρνεις δώρα που σχετίζονται με ομορφιά, αγάπη, έρωτα, καλλιτεχνία, απόλαυση και όλες τις επίγειες χαρές. Παράλληλα, χάρη στη σταθερή και γήινη φύση του ζωδίου σου, που απεχθάνεται την προσωρινότητα και επιδιώκει την ασφάλεια, τόσο από υλικής, όσο και συναισθηματικής πλευράς, προσφέρεις επιμονή για την απόκτηση του οτιδήποτε, σταθερότητα στις σχέσεις, αξιοποίηση της γης, την αγορά σπιτιών, την οικονομική διαχείριση και οτιδήποτε σχετίζεται με την πρακτική οργάνωση.

Τι πρέπει να θυμάσαι, όταν φοβάσαι;

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη που θεωρείται σχεδόν ίση με το Δία σε ευκαιρίες, πάντα θα υπάρχουν αποθέματα εύνοιας στο σύμπαν για σένα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις με τη σειρά σου, για να είστε εναρμονισμένος με την συμπαντική αποστολή σου, είναι αφ' ενός να αποφεύγεις την βολική ακινησία και τους πιθανούς ανεξέλεγκτους ρυθμούς της εποχής που ζεις και αφ' ετέρου, έχοντας το βλέμμα σου σταθερά αφοσιωμένο σε θετικούς στόχους, να αξιοποιείς την τεράστια δύναμη αποφασιστικότητας και αντοχής με την οποία είσαι προικισμένος για να τους πετύχεις.

Διάβασε επίσης: Είσαι αυθεντικός Ταύρος και ορίστε η απόδειξη!

Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ταύρου

Ταύρε, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved