Ταύρε, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

7 tips για να γίνει ευτυχισμένος

Ταύρε, να τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κυρίαρχος της ζωής σου!

Ταύρε, θέλεις να γίνεις πραγματικά ευτυχισμένος και να κυριαρχήσεις στη ζωή σου; Τότε σου δίνουμε 7 Tips που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να τα καταφέρεις.

# 1: Να επιζητάς την αγάπη και την ομορφιά γιατί αυτές θα φέρουν την ευτυχία στη ζωή σου

Το σύμπαν σε έχει προικίσει με ωραία δώρα – ταλέντα για να γευτείς τη ζωή με όλες σου τις αισθήσεις! Με κυβερνήτη σου την τρυφερή και ευχάριστη Αφροδίτη η πρωταρχική δύναμη της δικής σου ευτυχίας είναι η αγάπη. Το να σου αρέσει ό,τι κάνεις, να βιώνεις τον έρωτα και να αγαπάς και να αγαπιέσαι θα γεμίζει τη ζωή σου με νόημα. Συγχρόνως, το να βιώνεις την εμπειρία του να δίνεις και να παίρνεις χαρά και ευχαρίστηση θα σε τροφοδοτεί με ενέργεια. Ασχολήσου με ό,τι εκφράζει αγάπη, τρυφερότητα, φροντίδα, απόλαυση, ποιότητα, ομορφιά ή σχετίζεται με την τέχνη, στον επαγγελματικό τομέα και όχι μόνο της ζωής σου. Φρόντισε να επιλέξεις μια ενασχόληση όχι με κριτήριο το αν έχεις κλίση, αλλά αν σ' ευχαριστεί και σ' αρέσει. Χρησιμοποίησε τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα χαρίσματά σου για να ομορφύνεις τη ζωή σου και τον κόσμο και θα βιώνεις την ευτυχία.

# 2: Να είσαι επίμονος και θα εκπληρώσεις κάθε όνειρό σου

Το μυστικό της επιτυχίας σου θα είναι πάντα η αδιάλλακτη επιμονή σου να πετύχεις αυτό που επιθυμείς! Ως ζώδιο σταθερό και γήινο έχεις γεννηθεί με τεράστια δύναμη και θέληση. Ό,τι θέλεις και επιδιώκεις θα το καταφέρνεις, όταν θα βγαίνεις από τον κύκλο της στατικότητας και της παθητικότητας και θα μπαίνεις σε αυτόν της επιμονής και της αποφασιστικότητας. Για κάθε στόχο της ζωής σου θα ισχύει το ρητό «όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος». Να θυμάσαι πάντα ότι επιμένοντας όχι σε έναν συγκεκριμένο τρόπο που θα πετύχεις κάτι αλλά στον συγκεκριμένο σκοπό, σε αυτό που η ψυχή σου επιθυμεί να ζήσει θα εκπληρώνεις κάθε όνειρό σου.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

# 3: Ακολούθα τη τάση σου για ασφάλεια και σιγουριά

Πεπρωμένου σου είναι να ευημερήσεις! Το ζώδιο του Ταύρου είναι συνυφασμένο με την απόκτηση υλικών αγαθών, την οικονομική δύναμη και την ευημερία. Επιδιώκοντας την ασφάλεια και γεννημένος εργατικός και πρακτικός, μπορείς, αξιοποιώντας σωστά τον χρόνο, την ενέργεια και τα ταλέντα σου, να αποκτήσεις χρήματα και περιουσία. Και μάλιστα να τα καταφέρεις χωρίς να γίνεις δούλος της ύλης, μην ξεφεύγοντας από τις προσταγές της κυβερνήτης σου, της Αφροδίτης, που δίνει έμφαση στην αγάπη και τη συναισθηματική ευτυχία και πληρότητα. Με ό,τι καταπιαστείς μαθήτευσε, απόκτησε εμπειρία, ακολούθησε σίγουρους δρόμους, οργανώσου και κάνοντας καλή διαχείριση των προσόντων, των πόρων και των γνώσεών σου θα μεγαλουργήσεις και θα ευημερήσεις.

# 4: Βάζε στη ζωή σου ανθρώπους που είστε συντονισμένοι στο ίδιο μήκος κύματος

Σου αρέσει όπως είναι; Χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει; Τότε σου κάνει! Ως εκπρόσωπος της Αφροδίτης τόσο στις διαπροσωπικές, όσο και τις ερωτικές σου σχέσεις είσαι τρυφερός και δοτικός. Η γήινη, σταθερή και επίμονη φύση σου σε κάνει πιστό και αφοσιωμένο στους άλλους. Όλα αυτά, σου είναι εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σου αρέσουν και σου ταιριάζουν. Αν αυτό δεν συμβαίνει ο ελιγμός και η προσαρμογή δεν είναι τα δυνατά σου σημεία και μπορεί να μεταμορφωθείς σε έναν δεσποτικό και απόλυτο φίλο ή σύντροφο επιμένοντας πάση θυσία για αλλαγές και συμπεριφορές που θα ταυτίζονται με τον τρόπο που εσύ αγαπάς. Για να είσαι λοιπόν ευτυχισμένος φρόντιζε να διαλέγεις εξ αρχής ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, πνευματική υποδομή, φιλοδοξίες και στάση ζωής και το αντίστροφο. Να θυμάσαι θα είναι πιο εύκολο να βρεις κάποιον όπως τον θέλεις, αντί να επιμένεις με όποιον/α που δεν σου ταιριάζει πραγματικά.

# 5: Φρόντισε τον λαιμό και το σώμα σου

Κάθισε, χωρίς να ξεχνάς να σηκωθείς και κέρδισε χρόνια καλής ζωής! Ως ζώδιο της Γης, θέλεις το χρόνο σου με ό,τι καταπιάνεσαι και συνήθως αυτό απαιτεί να είσαι καθιστός και μάλιστα για πολλές ώρες. Δεν είναι τυχαίο που η ακινησία και η καθιστική ζωή συνδέονται με το ζώδιό σου. Ακόμη και αν δεν είναι η καρέκλα του γραφείου είναι ο καναπές σου αυτός που σε φιλοξενεί πολύ ώρα και άμα κάτσεις, δεν λες να σηκωθείς. Όμως κατά τη διάρκεια μιας καθιστικής μέρας οι κοιλιακοί μύες αδρανούν δημιουργώντας προβλήματα στη σπονδυλική στήλη, το γέρσιμο προς τα μπροστά γίνεται αιτία για αυχενικά προβλήματα, ο μεταβολισμός επιβραδύνεται, συμβάλλοντας στην παχυσαρκία και μια σειρά προβλήματα τόσο στο σώμα όσο την υγεία του εγκεφάλου συχνά εμφανίζονται. Γυμναστική δυο – τρεις φορές τη βδομάδα στην περίπτωσή σου δεν φτάνει. Χρειάζεσαι ημερήσια κίνηση για να αποφύγεις τις αρνητικές συνέπειες της καθιστικής ζωής. Δείξε λοιπόν αντίσταση όχι στην κίνηση, αλλά στα λάστιχα. Ασκήσεις με τη βοήθειά τους κάνουν τους μύες σου πιο δυνατούς. Περπάτησε λίγα λεπτά ή κάνε στεπ ανά διαστήματα μέσα στην μέρα σου και συνδύασε τη γυμναστική με τη μουσική. Η ζωή σου θα γίνει πιο εύκολη και ευχάριστη και εσύ θα είσαι πιο υγιής, χαρούμενος και ευτυχισμένος.

# 6: Συνδύαζε σωστά, απόλαυσε και διατήρησε το βάρος σου!

Σημασία δεν έχει το πόσο τρως, αλλά τι τρως! Ανήκεις στους καλοφαγάδες του ζωδιακού και σου αρέσει να απολαμβάνεις το κάθε γεύμα, την κάθε μπουκιά! Με κυβερνήτη σου την Αφροδίτη τα πάντα είναι ευκαιρία για ευχαρίστηση και απόλαυση και έτσι συμβαίνει και με τη σχέση σου με το φαγητό, είναι κατά μίαν έννοια ερωτική! Από την άλλη, αρέσκεσαι στο όμορφο ντύσιμο και γενικά την κομψή εμφάνιση. Πώς θα γίνει όμως και να μην στερείσαι την αγάπη του φαγητού και να είσαι και κομψός/ή; Η ποιότητα των θερμίδων που καταναλώνεις σε ημερήσια βάση είναι πιο σημαντική από τον συνολικό αριθμό τους. Έτσι, μπορείς να δίνεις έμφαση στους συνδυασμούς των τροφών και όχι τόσο στις ποσότητες λιπαρών που περιέχουν. Απόφυγε το κόκκινο κρέας (και τα σχετικά αλλαντικά), προτίμησε πηγές πρωτεϊνών όπως το κοτόπουλο, η γαλοπούλα, τα θαλασσινά, τα αβγά, το γιαούρτι, το τυρί, τους ξηρούς καρπούς και συνδύασε τις με λαχανικά και τροφές με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Να θυμάσαι, συνδυάζοντας σωστά πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπος σε κάθε γεύμα και θα απολαμβάνεις και θα κάνεις καλό στην υγεία και τη σιλουέτα σου!

# 7: Γίνε λάτρης της πραγματικότητας και βίωσε την ευτυχία

Σταμάτα να αντιστέκεσαι στην πραγματικότητα και η δύναμη και ευτυχία σου θα αυξηθεί! Ως ζώδιο του σταθερού σταυρού, θέλεις τα πράγματα να λειτουργούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, αυτόν που σου αρέσει, αγαπάς και λειτουργεί για σένα και ίσως και για πολλούς άλλους. Όμως ως ζώδιο της γης, που βασικό χαρακτηριστικό της είναι ο ρεαλισμός, είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα. Μην δίνεις την ενέργειά σου σε πράγματα και καταστάσεις που θα τα ήθελες αλλιώς γιατί αυτά δεν αλλάζουν με τίποτα. Η αποδοχή τους δεν θα σε κάνει παθητικό αποδέκτη τους, αντίθετα η συνεχόμενη αντίστασή σου σε κάνει, αφού τα πράγματα ή τα πρόσωπα παραμένουν τα ίδια και εσύ νιώθεις δυστυχία. Αποδεχόμενος (όχι εγκρίνοντας ή παραβλέποντας) ότι κάποια κατάσταση ή πρόσωπο έτσι είναι θα μπορέσεις να στρέψεις τη δύναμη σου προς μια δημιουργική κατεύθυνση που θα σου εξασφαλίσει χαρά και ευτυχία. Ο συνδυασμός επιμονή, ρεαλισμός και αγάπη ξεκλειδώνει την ευτυχία στη δική σου ζωή!

Διάβασε επίσης: Τα πιο τρανταχτά κουσούρια του Ταύρου

Είσαι αυθεντικός Ταύρος και ορίστε η απόδειξη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved